Čestitke za rodjendan ćerki

Rodjendanske čestitke za ćerku

Deca su najnežnija i najlepša ljudska stvorenja, bez dece ovaj svet bi bio mračan i siv. Roditelji treba beskrajno da vole svoju decu, bez obzira na pol i bez obzira n sve što je nevažno. Nije važno da li čovek ima sina ili ima ćerku, važno je da ima svoje dete i da je ono srećno kraj nje. Svaki roditelj mora da se trudi da svom detetu pruži maksimalni komfor i komoditet, deca uvek treba da budu bezbrižna, sigurna i spokojna. Zaista je lepo odgajati jednu devojčicu, zaista je lepo imati ćerku, devojčice su uvek nežne, pametne i poslušne i čovek toj slatkoći prosto ne može da odoli. Najbolji način da to uradite jeste da joj napišete jednu finu i kompaktnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj ćerki napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Rodjendanske čestitke za ćerku od roditelja

1) Mila naša ćeri, ti si za nas svetlo na kraju tunela, kada god nam je teško, činjenica da imamo tebe nam uvek pomogne da isplivamo i prebrodimo svaku buru i oluju. Ti si naš divni andjeo, naša ljubav prva i jedina, kao tvoji roditelji uvek ćemo se truditi da ti obezbedimo lepu, perspektivnu i uspešnu budućnost, naša je dužnost da ti uvek budeš srećna i da ne misliš ni o čemu što se ne dotiče sreće. Volimo te najviše na svetu i želimo ti srećan rodjendan!

2) Ti si naša leptirica, naša mila i draga ćerkica, oduvek si bila veoma tiha i nežna devojčica koju svi vole i obožavaju i koja je svima beskonačno draga. U tvojim okicama nalazi se nešto posebno i zanimljivo, nešto što tera sve ljude da prema tebi gaje najlepša i najdivnija osećanja. Prava sreća za sve roditelje je kada dodje rodjendan njihovog deteta i zaista smo presrećni i prezadovoljni što je taj dan stigao. Želimo ti puno sreće, ljubavi, uzbudjenja i mira, neka ti je srećan rodjendan!

3) Ćerko naša draga, gledamo te kako odrastaš, gledamo i uživamo. Svaki roditelj voli kada njegovo dete uspešno odrasta i postaje zrela i ozbiljna osoba. Pored zrelosti i ozbiljnosti, ti poseduješ i lepotu koja zrači i koja obara sa nogu. U svakom pogledu ti si savršena devojka i kao roditelji smo veoma ponosni na tebe i taj naš ponos se sprema da dohvati najviše nebeske visine. Budi uvek vesela, pozitivna i samouverena, želimo ti puno sreće i uspeha u daljem životu. Od srca ti čestitamo rodjendan!

cestitke za rodjendan cerki od tate i mame

4) Mnogi ljudi kažu da je mnogo lepše i bolje kada roditelji imaju sina, ali ta priča nije u potpunosti tačna i sigurni smo da sve to predstavlja jednu veliku neistinu i obmanu. Nikada nismo žalili što nemamo sina, uvek smo voleli da imamo ćerku i Bog je uslišio tu našu želju. Ti si naša ćerkica i za nas ne postoji ništa važnije, milije i draže od tebe. Svu ljubav ovoga sveta želimo da pružimo tebi i želimo da tvoj život bude prepun topline i uživanja. Neka ti ovaj dan bude savrešno radostan i neka svaki trenutak ovog dana bude nezaboravno poseban. Želimo ti srećan rodjendan!

5) Mila naša ćero, u životu smo se puno mučili i suočavali smo se sa puno raznoraznih problema i zbog toga jako želimo i svim snagama se borimo da tvoj život bude miran i bezbrižan. Nije lepo kada čovek pati i kada se njegov život sastoji od neprilika, kada je čovek nesrećan i neuspešan tada on na neki način propada i vremenom dodje do samog dna života. Upravo zbog svega toga ti obećavamo da ćemo te uvek štiti i da ćemo uvek braniti tvoju sreću, tvoja sreća je naše najveće blago i to blago nikako ne smemo da izgubimo. Šaljemo ti puno toplih poljubaca i želimo ti divno veselje i dobru zabavu. Neka ti je srećan rodjendan!

6) Ljudski život se svakog trenutka menja i čovek nikada ne može da bude apsolutno miran. Jedino što je sigurno, što se ne menja i što se nikada neće promeniti, jeste naša ljubav koju gajimo prema tebi, sunce naše drago. Ti si naše dete i bilo bi nerazumno i nerealno da prema tebi ne gajimo nežna osećanja i tople emocije. Danas neka tvoje srce jako udara od radosti i uzbudjenja, danas neka sve tvoje želje budu ispunjene, danas neka svi tvoji snovi budu u tvojim rukama. Srećan ti rodjendan ćero!

7) Jedina naša ćerkice, iza nas su veoma lepe i srećne godine koje smo proveli zajedno i te godine su obeležile dobar deo našeg života. Tvoj dolazak na ovaj svet doneo je puno radosti našoj porodici i na neki način je usavršio i upotpunio naš brak i ojačao našu vezu. Ti si veoma dobro, poslušno i mirno dete i ne postoji roditelj koji bi bio nezadovoljan tobom i tvojim ponašanjem. Najiskrenije želimo da uvek budeš devojka za primer, najiskrenije želimo da te uvek svi vole, poštuju i cene. Kao tvoji roditelji, pre svega, želimo ti sve najbolje, neka ti je srećan rodjendan!

8) Na tvom licu svaki čovek može da vidi plemenitost i dobrotu, tvoje oči su čedne i iskrene, sve na tebi je puno topline i nekih nežnih i čudnih emocija. Uvek si se razlikovala od svig ostalih devojčica i nikada nisi dozvolila okolini da utiče na stvari koje su ključne u tvom životu. To je nešto što kao tvoji roditelji veoma poštujemo i cenimo, drago nam je što razmišljaš svojom glavom i što svoj život prilagodjavaš svojim željama i odlukama. Samo tako nastavi, želimo ti puno izvanrednih uspeha o kojima će svi pričati i zbog kojih će ti svi zavideti. Neka ti ovaj rodjendan bude blistav poput brilijanata, želimo ti srećan rodjendan!

9) Kćeri naša divna, ljubav koju osećamo prema tebi ne može stati u par reči, ljubav se dokazuje poljupcima, dodirima i emocijama, reči nisu merilo ljubavi, reči su ponekad zaista suvišne… Prava je prilika da ti ovoga dana dokažemo i pokažemo ljubav, danas je tvoj rodjendan i pravo je vreme da ljubav zavlada tvojim svetom. Želimo ti gomilu čarobnih rodjendanskih želja, neka ti je srećan rodjendan!

cestitke za rodjendan cerki

10) Pogledaj u nebo i glasno reci sve svoje želje. Mi smo tvoji roditelji i znaj da smo uz tebe, iskreno verujemo da će sve tvoje želje biti uslišene i ispunjenje u veoma kratkom vremenskom roku. Nikada nemoj da očajavaš i da gubiš nadu, uvek budi optimista u duši, neka tvoje srce uvek bude borbeno i neka svi znaju da u tvojim grudima leži lavlje srce. Neka ti svaki novi dan bude očaravajuće lep, želimo ti da u svemu pronadješ svoju sreću. Čestitamo ti rodjendan!

Rodjendanske čestitke za ćerku od majke

1) Ćero moja, moja srećo, kada prisloniš glavu na moje grudi tada znam da kraj sebe imam najbolju i najmiliju osobu koja postoji na ovoj planeti i u tom trenutku osećam se veoma spokojno. Samo jedan tvoj pogled je dovoljan da sreća ozari moje lice, obožavam da budem kraj tebe i da sa tobom provodim vreme. Želim da se uvek lepo družimo i da izmedju nas bude sve u znaku pažnje i ljubavi. Tvoja majka te voli više od svega i svim srcem ti želi srećan rodjendan!

2) Kada sam te prvi put uzela u svoje naručje znala sam da ćeš ti biti moja životna sreća i svakodnevni razlog mog osmeha. Oduvek sam želela i volela da ima ćerku i želim da znaš da je tvojim rodjenjem ispunjena moja najveća životna želja. Ti si moje suvo zlato, moj mali biser, došlo je vreme da proslavimo tvoj rodjendan i želim da sve bude lepo i veselo. Kao tvoja majka želim ti sve najlepše u životu, neka ti je srećan rodjendan ćeri!

cestitke za rodjendan cerki od majke

3) Jedina moja ćerkice, ne brini o stvarima koje ne možeš da imaš i o ljudima koji su daleko od tebe. Čovek treba da zaboravi na sve ono što nema i da svoju pažnju usmeri ka stvarima koje ima i ljudima koji su u njegovoj blizini. Danas želim da svu pažnju poklonim tebe i zbog toga ti obećavam da se ovoga neću odvojiti od tebe i da ću stalno biti u tvom društvu. Tvoj rodjendan budi u meni milion razloga za radost i veselje, tvoj rodjendan je praznik za moje srce i za moju dušu. Neka se u tvom nežnom biću skupi sva sreća ovog sveta, srdačno ti čestitam rodjendan!

4) Ti si moja ćerka i to je nešto što ne mogu i ne želim da promenim. Kraj tebe se osećam neverovatno srećno i prezadovoljna sam što sam majka jedne tako dobre i fine devojčice. Ovaj svoj život živim isključivo samo za tebe, ti si moj prioritet, moj broj jedan u svakoj životnoj situaciji i prilici. U tvom srcu nalazi se sve moje, u tvom srcu je i moja duša, ti si moja ikona i moja svetinja. Današnji dan je predivan i poseban, danas je tvoj rodjendan i želim ti lepo slavlje i dobru zabavu u što boljem i odabranijem društvu. Srećan ti rodjendan!

5) Ponekad imam želju da se sa tobom igram, na taj način lakše bih se prisetila dana kada si bila mala devojčica. Ti dani predstavljaju deo mojih najlepših uspomena, tih dana osećala sam se veoma lepo i ništa nije moglo da umanji i pokvari moju sreću. Naravno, sada sam još srećnija što si ti porasla i što si došla do samog praga odrastanja. Želim ti da konstantno napreduješ u svemu i da te uvek i svuda prati uspeh. Ljubi te i voli tvoja majka, želim ti srećan rodjendan!

6) Tvoja lepota je zanosna, tvoja slatkoća je neodoljiva, tako lepa devojka kao što si ti se ne može tako često videti i sresti. Za mene ćeš ti uvek biti najlepša i najbolja, majka uvek mora da podržava svoju ćerku i uvek mora da bude na njenoj strani. Ti i ja smo veoma bliske i izmedju nas ne postoje tajne, naš odnos je savršen i nadam se da će to tako ostati za sva vremena. Želim da u budućim danima svog života pronadješ puno razloga za radost, veselje i uživanje, neka ti je ćerko srećan rodjendan!

7) Mila moja ćerko, dan tvog rodjenja je dan koji je neopisivo promenio moj život u najboljem mogućem smislu i zbog toga će taj dan uvek biti drag mom srcu. Svake godine se radujem kada dodje tvoj rodjendan i to se nikada neće promeniti. Želim da ovaj tvoj rodjendan bude najdivniji, najsavršeniji i najlepši rodjendan koji si ikada proslavila, želim da svi srećni pogledi budu uprti u tebe. Takodje, želim ti sve najlepše i najbolje, neka ti je srećan rodjendan!

8) Ćerko moja draga, danas želim da blistaš, danas želim da budeš kraljica osmeha i toplih zagrljaja, neka sve što je lepo bude kraj tebe, a sve što je ružno i loše neka kilometrima bude daleko od tebe i tvog života. Otvori svoje srce i zamisli puno lepih želja, veruj u magiju i čarolije i prepusti se užitku. Neka ti je srećan rodjendan!

Rodjendanske čestitke za ćerku – stihovi

1)

Ćero moja, cvete moj,

Ti si moja radost, moj spokoj,

Volim te puno, volim te jako,

Iskreno želim da te voli svako.

Ćeri moja, života mog kruno,

U životu ti želim radosti puno,

Neka ti život nikada ne bude dosadan,

Svim srcem ti želim srećan rodjendan!

2)

Tvoja sreća nema cenu,

Tvoja sreća je nešto veoma važno,

Želim da odrasteš u lepu i pametnu ženu,

Želim da ti pružim ruku i zagrlim snažno.

Ti si moja jedina ćerka, moja mezimica,

Ne postoji ništa lepše od tvog nežnog lica,

Spreman sam da ostvarim svaku tvoju želju i svaki tvoj san,

Volim te beskrajno i neka ti je srećan rodjendan!

3)

Ovaj dan je tvoj dan,

Ovaj dan je tvoj san,

Čitavim bićem uživaj u njemu,

Uživaj u lepoti, uživaj u svemu.

Niko nije tako dobar kao što si dobra ti,

Želim da prema tebi uvek budu dobri svi,

Volim te, ti si jedino i najvrednije moje blago,

Srećan ti rodjendan i želim da imaš sve što ti je drago.

4)

Volim osmeh tvoj, sve tvoje,

Ti si moja ćerka, srce moje,

Sve najlepše i najsavršenije želim da ti dam,

Želim ti sve najbolje i rodjendan ti čestitam!

Leave a Reply