Najlepše rodjendanske čestitke za decu

Rodjendanske čestitke za decu

Rodjendan je jedan veoma lep i veseo dogadjaj, kome se svi raduju i vesele. Rodjendan je dan koji se pamti, rodjendan je nešto neverovatno posebno. Deca obožavaju rodjendane, jer je svaki dečiji rodjendan pun zabave i razonode. Rodjendani su puni igre i druženja i upravo zbog toga ih deca vole i obožavaju. Svako dete se oseća veoma lepo kada dodje njegov rodjendan, deca vole slavlja, deca vole veselo druženje. Kada su u pitanju čestitke za rodjendan deci, rečenice moraju biti originalne, vedre i pozitivne. Deca treba da se raduju, deca treba da uživaju u sreći. Deca su naše sve i svaki dečiji rodjendan treba da predstavlja grandioznu manifestaciju. Čestitke za rodjendan deci treba da sadrže puno ljubavi i pažnje, čestitke za rodjendan deci treba da budu nežne, tople i prijatne. Kada se približi rodjendan nekog vašeg dragog deteta, budite dobri i pažljivi i dajte sve od sebe da mu na što ugodniji i lepši način čestitate. Najbolji i najednostavniji način da to uradite jeste da mu napišete vedru i slatku rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da nekom vašem dragom detetu čestitate rodjendan, možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Rodjendanske čestitke za dečake

1) Dragi moj dečače, budi srećan što ti je Bog podario lep i miran život. Budi srećan i raduj se svakom novom danu, ne misli o patnji, ne misli o svemu što je loše i negativno. Budi svoj čovek i svoj život kreiraj svojim odlukama. Misli svojom glavom i ne dozvoljavaj nikome da ti se meša u život. Slobodan čovek je srećan čovek, iskreno ti želim da uvek budeš slobodan i bez ikakvih ograničenja. Pre svega želim ti srećan divan dan, čestitam ti rodjendan!

2) Ti si jedan mali i lepi dečkić i pravo je zadovoljstvo gledati te i slušati. Svaka tvoja reč slatka je poput najsladjeg šećera, tvoje lice govori puno toga o mojoj sreći. Drago mi je što se družimo i što smo stalno zajedno, ti si najpametniji i najvredniji dečak na celom svetu, pa i šire. Neka ti ovaj rodjendan bude lep poput najlepše pesme i neka sreća poteče, kao voda iz česme. Srećan ti rodjendan dečače!

3) Mili moj dečače, svaki put kada mi ponestane snage, ti si tu da me vratiš u život i da mi pokažeš pravac sreće. Ovaj život bez tebe bi mi bio nepodnošljivo težak, ti si moja motivacija i stimulacija, tvoje malo dečije srce mi daje neophodnu životnu snagu i energiju. Trudi se da svakoga dana budeš što više raspoloženiji i srećniji, zanemari sve besmislene sitnice i okreni se ka životu, kao prema suncu. Želim ti sve najbolje, neka ti ovaj dan donese puno divnog raspoloženja. Srećan ti rodjendan dečače!

4) Stalno ti pričam da te puno volim i da si mi puno drag. Sve to predstavlja jednu ogromnu istinu, a istina se ne može prećutati. Ti si za mene najdraži i najbolji dečačić, ti si za mene čarobno i izvanredno dete. Sve što je lepo neka danas bude sa tobom, želim ti da lepo proslaviš svoj rodjendan sa svojim drugarima i drugaricama. Šaljem ti srdačne i tople poljupce, neka ti je srećan rodjendan dečače!

Najlepše rodjendanske čestitke za decu

5) Najdraži moj dečače, moram ti priznati da imam utisak da vreme neverovatno brzo i čudno prolazi. Kao da si juče bio mala beba koja puzi po podu i koja se po ceo dan veselo i razdragano igra. Vreme se ne može zaustaviti, vreme teče i to niko ne može sprečiti. Radostan sam što si malo odrastao i postao pravi dečak, prava delija. Svim svojim srcem ti želim sve najlepše u životu. Živ bio hiljadu godina, srećan ti rodjendan!

6) U tvom dečijem pogledu vidim sve ono što fali odraslim ljudima, tj. odraslom svetu. Ti si jedno savršeno biće, ti si jedan savršeni dečak koji je veoma živahan i nemiran. Deca treba da budu živahna, nemirna i nestašna, detinjstvo je period u kome treba uživati u igri. Deca su čoveku zlato, kao što su zvezde nebu. Želim ti perfektan rodjendanski provod i nezaboravno rodjendansko veselje. Neka ti je srećan rodjendan dečače

7) Najdraži i najvoljeniji dečače moj, znam da si veoma uzbudjen što je došao tvoj rodjendan. Znam da se raduješ tom danu i znam da si taj dan jedva čekao. Sada, možeš da se opistiš u potpunosti i da zaboraviš sve ono što muči tvoju pametnu glavicu. Znaj da sam uvek neograničeno uz tebe i da ti želim sreću i samo sreću. Volim te najviše na svetu, dečače moj, želim ti srećan rodjendan!

Rodjendanske čestitke za devojčice

1) Mila moja devojčice, ti si andjeo koji me velikodušno gleda i koji mi beskrajno pruža ljubav i toplinu. Ti si sve što želim i sve što imam u životu, ti si moja jedina i prava sreća. Danas, želim da obučeš najlepšu haljinicu i da se naoružaš osmehom koji će oduševiti sve ljude oko tebe. Danas je tvoj rodjendan i od sveg srca ti želim puno radosti, zdravlja i zabave. Neka tvoj život bude tvoja najlepša avantura, želim ti srećan rodjendan!

2) Neka te andjeli čuvaju i nekako svaka tvoja želja uvek bude uslišana i realizovana. Ti si devojčurak koji nosi radost u svojoj kosi, ti si nežna i dobra devojčica koja u svakom pogledu i smislu zaslužuje da bude srećna. Kada rodjendanske svećice zasjaje na tvojoj rodjendanskoj torti, budi vedra i optimistična i zamisli puno divnih želja. Iskreno ti želim sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan rodjendan devojčice!

3) Devojčice moja draga, za tebe me vežu samo lepi osećaji i emocije, ti si dete koje zrači dobrotom, ti si nežni cvetić koji osvaja lepotom. Obećavam da ću ti u životu pružiti sve što želiš, obećavam ti da ću te uvek i u svemu podržavati. Neka tvoj dečiji svet uvek bude savršen i spokojan i neka tvoja dečija dušica uvek bude mirna i zadovoljna. Moja jedina želja je da se ostvari svaki tvoj san, od sveg srca ti želim srećan rodjendan!

4) Ti si mi pomogla da upoznam život na pravi način, ti si dete koje beskrajno volim, ti si jedna mudra i predobra devojčica. Neka život uvek bude nežan prema tebi i neki ti svakoga dana daruje samo lepe stvari i trenutke. Pevaj, igraj i veseli se, budi čila, srećna i raspoložna. Došao je tvoj rodjendan, sreća je pred tvojim vratima. Ljubim te i volim do neba, želim ti srećan rodjendan! Najiskrenije ti čestitam!

5) Sunce moje, devojčice moja, ti si moje najvrednije blago, sve tvoje meni je i te kako drago. Ne brini se, biću uvek kraj tebe i uvek ću te čuvati kao poslednju kap vode u pustinji. Tvoja sreća moj je blagoslov, tvoj osmeh moj je život. Želim da ovaj dan provedeš u društvu svojih vršnjaka i želim da se lepo zabavite. Neka svi budu srećni zbog tebe i neka se ceo svet vrti oko tvog imena. Srećan ti rodjendan!

Rodjendanske čestitke za devojčice

6) Uvek sam o tebi imao divno mišljenje, u mojim očima si uvek bila devojčica za primer i za svaku pohvalu. Reči ne mogu opisati tvoju dobrotu i tvoju velikodušnost, ti si dete, ali tvoje srce je puno veće od srca nekih odraslih ljudi. Tvoje oči su čudotvorne i moćne, tvoja duša je meka i blaga. Neka tvoje detinjstvo bude apsolutno bezbrižno i mirno i neka sve oko tebe bude divno, bajno i sjajno. Želim ti bezbroj najfinijih i najidealnijih rodjendanskih željica, neka ti je srećan rodjendan devojčice.

7) Devojčice moja draga i mila, ti si prava princeza i sve što treba da radiš jeste da uživaš u svemu. Neka u tvojoj dečijoj glavici budu samo vesele i bezbrižne misli i neka tvoje srculence skladno kuca u ritmu tvoje sreće. Danas sam veoma raspoložen, danas je tvoj rodjendan i moram ti priznati da se veoma radujem zbog svega. Želim da ti poklonim čitavu planetu, želim da se nasmeješ i da pošalješ osmeh čitavom svetu. Srećan ti rodjendan!

Rodjendanske čestitke za decu – od tetke

1) Dušo tetina, neverovatno se radujem što je stigao tvoj rodjendan, jednostavno, moje telo drhti od sreće zbog te činjenice. Ti si meni puno drag, izmedju tebe i moje dece ne postoji nikakva razlika, ti si moj junak, ti si moj hrabri dečačić. Uvek možeš računati na moju ljubav i pažnju, moje srce će uvek biti otvoreno za tebe. Neka ti ovaj rodjendan bude božanstven, želim ti sve najlepše. Srećan ti rodjendan!

2) Ti si moja ikona, moje sve, moja krv, moja najveća ljubav. Ponosna sam što sam tvoja tetka, ti si jedinstven dečak, jednostavno, ti si pravo čudo. Tvoj osmeh je veliki poput okeana, tvoje okice su poput dva draga kamena. Trenutno si u godinama u kojima moraš biti srećan i veseo kako bi se pravilno i zdravo razvio, kao osoba i kao ličnost. Želim samo da znaš da te tvoja tetka beskrajno voli, neka ti je srećan rodjendan!

3) Srce tetino, svaki put kada te ugledam, znam da u životu imam za koga da se borim. Ti si moj podstrek, tvoje ime mi daje snage da se borim za bolji, srećniji i uspešniji život. Došlo je vreme da se opustimo i da se prepustimo slavlju, došao je tvoj rodjendan, tvoj savršeni dan. Neka ti sve želje budu ispunjene i neka ti svi snovi budu ostvareni. Grlim te i ljubim, od sveg srca ti želim srećan rodjendan!

Rodjendanske čestitke za decu - od tetke

4) Dete kao ti se samo jedno radja, ti si savršeno ljudsko biće, ti si plemenito i izvanredno stvorenje. Presrećna sam što te imam i što sa tobom mogu da provodim vreme. Ti si moj leptirić, ti si moj cvetić, malo je reći da te volim, malo je reći da te obožavam. Neka sreća uvek bude u tvom biću i neka tvoje detinjstvo bude sačinjeno samo od divnih i lepih dana. Tvoja teta ti želi sve najlepše i najsjajnije, neka ti je srećan rodjendan!

5) Tetino zlato, ti si dete koje je u ogromnoj meri ulepšalo i popravilo moj život. Jedan tvoj osmeh dovoljan je da sve moje brige nestanu, kao i svi moji problemi. Upravo zbog toga te puno volim, tvoja pozitivnost je nešto čemu ne mogu da odolim. Neka vedrina uvek bude sa tobom i neka tvoj život bude fantastičan, kao i tvoja budućnost. Želim ti da od glave do pete budeš veselo i srećno dete. Iskreno ti čestitam rodjendan!

Rodjendanske čestitke za decu – od teče

1) Tečina junačino, ti si oličenje hrabrog i smelog dečaka, kratko i jasno, ti si pravi heroj. Zadovoljstvo mi je da uvek budem kraj tebe i da ti pomažem u svemu. Ti si meni veoma blizak i moja dužnost je da ti se u svemu nadjem. Za mene ti si uvek bio simpatičan, naše prijateljstvo traje još od našeg prvog susreta. Igraj se, maštaj i sanjaj, budi srećan i raduj se danima svog detinjstva. Neka ti ovaj rodjendan bude lep i sjajan kao dukat, svim srcem ti želim bezbroj najdivnijih želja. Srećan ti rodjendan!

2) Kada si se rodio, bio sam veoma srećan i na sav glas sam pevao. Naša porodica je tad postala bogatija za jednu lepu i umiljatu dečiju glavicu. Veoma mi je drago što mogu da budem u tvom prisustvu, veoma mi je drago što mogu da budem deo tvog detinjstva i tvog odrastanja. Moja najveća želja je da porasteš veliki i da budeš uvek veseo, zdrav i nasmejan. Tvoj teča te voli najviše na svetu, želim ti srećan rodjendan!

3) Tečina momčino, ti si moj kralj i za tebe sam spreman da u svakom trenutku žrtvujem sve što imam. Ti si dete koje me jednim pogledom može oraspoložiti i odobrovoljiti, ti si moj andjeo sreće, u svakom pogledu, ti si zlatan momčić. Vreme prolazi, dani idu, godine lete, došao je tvoj rodjendan i želim da danas budeš najveselije i najsrećnije dete. Želim ti da dobiješ milion predivnih poklona, želim ti da ovaj rodjendan pamtiš po dobrom raspoloženju i po fantastičnom veselju. Takodje, želim ti sve najlepše u daljem životu, neka tvoje detinjstvo bude simbol tvoje sreće. Ovom prilikom šaljem ti puno toplih zagrljaja i poljubaca, budi uvek mali dečačić koji je stalno nasmejan, čitavim svojim bićem ti čestitam i želim srećan rodjendan!

Takodje pročitajte:

No Responses

Leave a Reply