Čestitke za rodjendan kumi i kumu

Kumstvo predstavlja jedan veoma specifičan odnos izmedju ljudi, odnosu u kome vladaju iskrena i prijateljska osećanja. Kumstvo je svetinja koja se mora paziti i čuvati, kumstvo je veoma važno za svakog čoveka. Kumstvo uvek mora biti zasnovano na pravom prijateljstvu i u kumstvu mora biti prisutna ljubav, jer bez nje sve je nemoguće. Trudite se da prema vašoj kumi uvek budete učtivi, ljubazni i korektni i neka ona dobro zna koliko je volite i cenite. Kada dodje njen rodjendan, budite maštoviti i napišite joj najlepšu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj kumi napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Rodjendanske čestitke za kumu

1) Draga moja kumo, ti si moja najbolja prijateljica, ti si osoba koja mi je uvek pomogla i koja me nikada nije ostavila na cedilu. Tvoje beskrajno veliko srce uvek je širom otvoreno za mene i time dokazuješ koliko si zaista dobra i osećajna osoba. Hvala ti na svemu što si uradila za mene i želim da znaš da se svim svojim silama trudim da ti nadoknadim za sve. Takodje, želim da znaš da te tvoj kum veoma voli i da ti želi sve najbolje. Srećan ti rodjendan kumo!

2) Kada sam upoznao tebe znao sam da sam upoznao najbolju i najplemenitiju osobu koja postoji na ovome svetu. Znao sam da ćeš ti biti moja dobra drugarica  da će taj naš odnos prerasti u nešto veće i grandioznije. Presrećan sam što si ti sada moja kuma i što zajedno delimo ovaj život. Neka ti ovaj dan donese puno sreće i lepih emocija i neka tvoje srce bude veselo. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

3) Mila moja kumo, ti si meni i mojoj duši veoma draga, ti si osoba koja će uvek biti u mom srcu, ti si pravo blago za mene i moju porodicu. Bez tebe ništa ne bi bilo isto, ti si čarobna vila koja ulepšava svaki naš dan, ti si čarobnjak koji ispunjava sve naše želje i ostvaruje svaki naš san. Iskreno želim da ti ovog predivnog dana poklonim sve stvari koje tvoje srce želi, neka te ovaj dan svojom lepotom raduje i veseli. Srećan ti rodjendan kumo!

Rodjendanske čestitke za kumu

4) Dan kada sam te upoznao vrlo dobro pamtim i tog dana ću sećati sve dok sam živ i dok postojim. U početku ti si bila moja dobra drugarica i naše druženje je bilo prijatno i ugodno u svakom pogledu. Kasnije shvatio sam da si ti meni više od drugarice, shvatio sam da si ti meni najbolja prijateljica i da želim da budeš moja kuma. Ta moja želja ubrzo se ostvarila i zbog toga sam presrećan i prezadvoljan. Želim da ovaj tvoj rodjendan bude dan dan koji će se dugo pamtiti i prepričavati i želim da se ostvare sve tvoje rodjendanske želje. Neka ti je srećan rodjendan kumo!

5) Kumo moja, nikada neću zaboraviti trenutke kada si žrtvovala sebe kako bi pomogla, to može da uradi samo emotivna osoba koja ima srce i dušu. Kao tvoj kum, obećavam ti da ću uvek biti uz tebe, u dobru i u zlu, naše kumstvo je srž naših života. Želim ti da uvek budeš nasmejana, vedra i pozitivna, neka sve u tvom životu bude lepo i simpatično. Neka ti ovaj dan ostvari svaki san, od srca ti kumo želim srećan rodjendan!

6) Čovek je bogat onoliko koliko kraj sebe ima prijatelja i osoba od poverenja, ta činjenica može se shvatiti kao suština života i veoma je važna za svakog pojedinca. Kad pomislim da kraj sebe imam najbolju kumu koja postoji na svetu, znam da sam veoma bogat i mogu da budem miran i spokojan. Želim da naše kumstvo traje večno i želim da zajedno uvek delimo sve. Danas je tvoj rodjendan i iskreno ti želim puno sreće, veselja i radosti, neka ti je srećan rodjendan kumo!

7) Jedina moja kumo, došao je dan kada ćemo svi zajedno uživati u sreći i veselju, došao je tvoj rodjendan i moje srce je prepuno radosti. Ti si mom srcu veoma draga i zbog toga ti želim da u budućnosti uvek budeš srećna, zadovoljna i vesela. Neka na tvom licu blista osmeh vredan zlata i neka sve oko tebe igra u ritmu tvoje sreće. Želim ti puno ljubavi, uspeha i zadovoljstva u životu, neka ti je srećan rodjendan!

rodjendanske cestitke za kumu

8) Sa tobom sam proveo puno lepih trenutaka u životu, pravo je zadovoljstvo biti u tvom društvu i biti tvoj prijatelj. Kada si rekla da želiš da budeš moja kuma, bio sam oduševljen i u tom trenutku nije postojao čovek koji je bio srećniji od mene. Naše kumstvo je od tog dana poput nesalomljive tvrdjave koja odlučno prkosi svemu, naše kumstvo je zaista posebno i neponovljivo. Uživaj u ovome divnom danu i neka sve oko tebe bude u znaku radosti i sreće. Želim ti da lepo proslaviš svoj rodjendan i znaj da te tvoj kum puno voli. Neka ti je srećan rodjendan kumo!

9) Kumo moja mila, od tebe sam naučio da je u životu najvažnije misliti pozitivno i u svakom trenutku imati osećaj za pravdu. Ti si osoba od koje čovek može puno naučiti, ti si veoma pametna i mudra. Imati tebe kao kumu znači imati sve u životu, kraj tebe se zaista osećam bezbrižno i spokojno kao malo dete. Neka ti ovaj dan donese puno lepih trenutaka, želim ti sve najbolje i najlepše. Srećan ti rodjendan kumo!

Rodjendanske čestitke za kuma

1) Dragi moj kume, ti i ja se poznajemo od malena i zajedno smo prošli puno toga. Oduvek smo bili dobri prijatelji i naša saradnja je uvek bila savršena i apsolutno prijateljska. Drago mi je što je naše prijateljstvo prevazišlo sve svoje granice i preraslo u kumstvo. Naše kumstvo je kruna našeg prijateljstva i neka nas ono uvek povezuje i spaja. Želim ti da ovoga divnog dana budeš srećan i zadovoljan i neka tvoj život bude lep kao pesma. Želim ti srećan rodjendan!

2) Sa tobom je svaki dan lepši i sa tobom je svaki trenutak poseban, ti si moj kum i naše kumstvo je nešto najlepše što se dogodilo u mom životu. Ti si svojim divnim osobinama dokazao da si osoba u koju uvek mogu imati poverenja, ti si čovek od reči, ti si pravo oličenje odgovornog i principijalnog čoveka. Presrećan sam što si ti moj kum, jer si ti jedna velika moralna gromada, u svakom smislu te reči. Danas je tvoj rodjendan i želim ti da čitavim bićem uživaš u lepoj rodjendanskoj atmosferi. Kao tvoj kum želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

3) Mili moj kume, opusti se i uživaj, današnji dan je upravo namenjen sreći i uživanju, danas je tvoj rodjendan i želim da tvoje srce bude veselo. Želim ti da ovaj dan podeliš sa osobama koje voliš i koje ti puno znače, želim da ti ovaj dan bude najsrećniji i najdraži dan u životu. Neka sve tvoje rodjendanske želje budu uslišene i neka ti ovaj dan bude potpuno savršen. Od sveg srca ti kume želim srećan rodjendan!

Rodjendanske čestitke za kuma

4) Otkad znam za sebe, ti si moj drug i moj prijatelj, ti osoba sa kojom sam podelio sve svoje tajne, tebi sam oduvek govorio sve. Dobro znam da si ti uvek na mojoj strani i zbog toga ću uvek biti spreman da uradim sve za tebe. Kao tvoj kum nikada neću dozvoliti da budeš tužan i razočaran, uvek ću se truditi da ti pružim sreću i da ti pomognem. Znaj da si veoma drag meni i mojoj porodici i da zauzimaš posebno mesto u našem domu. Danas je divan dan, danas je tvoj rodjendan i u to ime želim da ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti je srećan rodjendan kume.

5) Jedini moj kume, život je težak ako čovek živi sam i ako nema prijatelja koji mu pomažu u svemu. Moja je sreća što u ovom životu imam tebe, ti si mi vrediniji od svakog bogatstva i naše prijateljstvo i kumstvo nema svoju cenu. Želim da uvek budemo dobri prijatelji i kumovi i želim da naš odnos uvek bude idealan i besprekoran. Neka se ovog dana u tvom srcu useli radost i veselje i neka sve bude na strani tvoje sreće. Želim ti lep provod i divno veselje, neka ti je srećan rodjendan kume!

6) Čovek nije čovek ako u svom životu nema osobu koja mu je bliska i koja ga u potpunosti razume. Mogu priznati da si ti osoba koja me je uvek podržavala i razumela, ti si moj kum i prava je čast imati kuma kao što si ti. Imati tebe za kuma znači imati vernog prijatelja koji te nikada neće izneveriti i koji dobro zna koliko je prijateljstvo važno za svakog čoveka. Kao čovek i kao kum si mi veoma drag i želim  ti da ovaj dan posvetiš uživanju. Neka ti ovaj rodjendan ostane u sećanju po dobroj zabavi i beskrajnoj sreći, želim ti sve najlepše rodjendanske željice. Neka ti je srećan rodjendan kume!

7) Kume moj jedini i mili, za tebe sam uvek i u svakom trenutku spreman da žrtvujem sve svoje i da rizikujem čak i svoj život. Naše kumstvo nas obavezuje da uvek moramo biti jedan uz drugog, naše kumstvo je nešto što moramo da čuvamo i branimo, naše kumstvo predstavlja naše živote. Došao je tvoj rodjendan i veoma sam srećan zbog toga, želim da zajedno proslavimo ovaj dan i da se prepustimo sreći i uživanju. Neka se tvoj život pretvori u zadovoljstvo koje nema svog kraja, želim ti srećan rodjendan kume!

Najlepše rodjendanske čestitke za kuma

1) Mili moj kume, ponosan sam na naše kumstvo, ponosan sam na sve ove godine koje su iza nas i koje smo proveli zajedno. Prijateljstvo i kumstvo sa tobom mi je donelo puno toga dobrog i pozitivnog u životu, ti si osoba koja mi uvek donosi radost i sreću. Tvoje ime u mom životu je vezano samo za prijateljstvo i dobrotu, želim ti puno radosti, sreće i uspeha u daljem životu. Neka ti svaki novi dan bude lep i sjajan, neka tvoj život bude miran spokojan i bajan. Želim da ti se ostvari svaka tvoja želja, svaki tvoj san, od srca ti kume čestitam rodjendan!

2) Kada pomislim da su naše porodice vezane našim divnim kumstvom, moje srce se ispuni predivnim osećanjima i u tim trenucima osećam se vrlo srećno, zadovoljno i spokojno. Naše kumstvo je oduvek bilo za mene nešto što je sveto i veoma dragoceno, naše kumstvo je naš životni prioritet i zbog toga želim da medju nama uvek bude prijateljska ljubav, sloga i tolerancija. Danas je tvoj rodjendan i želim ti da ga proslaviš na najsrećniji i najveseliji mogući način, iskreno ti želim sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan kume!

3) Dragi moj kume, neka te ovog veselog dana obuzmu najlepše osećanja i najdivnije emocije, neka svi oko tebe budu srećni i neka svi uživaju u tvom rodjendanu. Želim ti da u budućnosti postigneš sve što želiš, želim ti da uvek budeš osoba koja je zadovljna svojim životom i koja uživa u svemu. Neka sve u tvom životu ide glatko i lako i neka tvoje srce uvek bude bezbrižno. Srećan ti rodjendan kume!

Čestitke za rodjendan kumu

4) Rado se sećam dana kada smo bili mali i kada smo se po ceo dan igrali, družili i zabavljali. Još tada sam znao da ćeš ti u mom životu biti osoba od velikog značaja i vremenom je naše prijateljstvo pokazalo da je veoma jako i zbog toga je promenilo ime u kumstvo. Došao je tvoj rodjendan i zbog toga se okreni ka sreći, želim ti sve najbolje i najlepše u daljem životu. Neka ti je srećan rodjendan kume.

5) Jedini moj kume, drago mi je što smo dokazali svima da je veza izmedju nas veoma jaka i da je niko ne može prekinuti. Naše kumstvo je odolelo svim izazovima, naše kumstvo je prevazišlo sve barijere i opravdalo svoj značaj. Moje srce treperi od sreće kada pomislim da je danas tvoj rodjendan, od sveg srca želim da ti ovaj dan bude prepun divnih i impozantnih trenutaka. Srećan ti rodjendan kume!

No Responses

Leave a Reply