Čestitke za rodjendan dečku

Čestitke za rodjendan dečku

Ljubav je emotivno stanje koje oplemenjuje čovekovu dušu i koje obogaćuje čovekovo srce. Na prvi pogled, ljubav je samo reč, ali, ljubav je mnogo više od toga, ljubav je lozinka koja otvara sva vrata, ljubav je čudo čovečanstva. Bez ljubavi ovaj svet bi bio jedna ogromna arena u kojoj hara nasilje i zloba. Ljubav predstavlja svetliju stranu planete, ljubav je nešto veoma pozitivno. Kada se dvoje mladih ljudi vole, normalno je da izmedju njih vlada uzavrela strast i takav prizor zaista je prelep. Budite osećajni i pažljivi prema vašem dečku, neka vaš dečko svakog trena zna da ste vi prava devojka za njega i da ga volite više od svega. Kada dodje rodjendan vašeg dragog dečka, potrudite se da mu što nežnije i što emotivnije čestitate. Najbolji način da to uradite jeste da mu napišete iskrenu i srdačnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašem dragom dečku čestitate rodjendan, možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za rodjendan dečku koji je daleko

1) Mili moj, puno mi nedostaju tvoje vrele usne i upravo zbog toga moje srce hoće da prsne. Nedostaje mi tvoja ljubav, tvoja radost, tvoja lepota, kada nisi kraj mene, tada nema moje sreće, tada nema mog života. Želim da što pre pokucaš na moja vrata, želim da ponovo čujem tvoj glas, želim da ponovo vidim tvoje prelepe oči. Danas je tvoj rodjendan i veoma mi je žao što si daleko od mene i što nećemo moći da ga proslavimo zajedno. Ali, ti si uvek u mom srcu, ti si uvek kraj mene. Želim ti sve najlepše u daljoj budućnosti, želim ti sve najdivnije i najugodnije. Neka ti je srećan rodjendan!

2) Osećam se veoma loše kada me ne ljube usne tvoje, osećam se veoma loše kada me ne gledaju predivne okice tvoje. Ti si moj princ, moja jedina ljubav, ti si moj voljeni dečko, moj san. Moje srce boluje zato što si veoma daleko od mene i jedva čekam da se vratiš i da me izlečiš. Šaljem ti hiljadu poljubaca, žaljem ti hiljadu zagrljaja. Ovaj tvoj rodjendan nećemo zajedno obeležiti, ali, veruj mi, to neće umanjiti moju radost i moje uzbudjenje. Želim da ti svaki novi dan bude sjajan i prelep, volim te najviše na svetu i želim ti srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan dečku koji je daleko

3) Dragi moj, tebe čuvam duboko u svom srcu, tvoj lik stalno imam u svojoj glavi, u svojim mislima. Strpljivo čekam da mi se vratiš i da nastavimo tamo gde smo stali, strpljivo čekam da sve ovo prodje. Najviše na svetu bih volela da si sada kraj mene i da mogu da te poljubim i da ti na uvo šapnem najnežnije rodjendanske željice. Neka tvoj srce bude mirno i puno ljubavi, budi opušten i uživaj u svemu, bez obzira na sve. Volim te jako, volim te više od svega, čitavim svojim bićem ti želim srećan rodjendan!

4) Žudim za tobom i tvojim poljupcima, nedostaje mi tvoje prisustvo, nedostaje mi sve tvoje. Kada si otišao, poneo si sa sobom i moje srce i moju dušu, želim da što pre dodje dan kada ćeš doći. Bez tebe se ne osećam dobro, činjenica da je moj dečko daleko od mene me rastužuje i zbog toga sam stalno neraspoložna. Tvoj rodjendan je dan kada se osećam prelepo i pokušaću da na trenutak zaboravim da nismo zajedno. Volim te do neba i svim svojim srcem ti želim sve najbolje. Srećan ti rodjendan ljubavi! Čestitam ti!

5) Jedini moj, svaka sekunda provedena bez tebe traje poput godine, ne volim kada nismo zajedno, ne volim kada izmedju nas postoji distanca. Volela bih da imam neku čarobnu moć koja bi mi pomogla da poletim i da dodjem do tvojih usana. Zaista te obožavam i nikako ne mogu da prestanem da mislim o tebi. Stigao je tvoj rodjendan i izuzetno mi je krivo što ne mogu da te poljubim i da ti srdačno čestitam. Neka ti ove reče prenesu svu ljubav osećam prema tebi, najiskrenije ti želim puno radosti i prijatnih trenutaka. Neka ti je srećan rodjendan!

6) Bez tebe osećam se kao ptica bez krila, bez tebe ne mogu da poletim do visina, bez tebe ne mogu da budem srećna. Ti si vedra i pozitivna strana mog života, tvoje ime je tajna koju čuvam i koja mi puno znači. Jedino što želim jeste da ponovo osetim tvoj vreli dah, jedino što želim jeste da mi se vratiš ljubavi. Ti si moj dečko i želim da sa tobom provedem čitav svoj život. Iako nismo zajedno, iako si daleko od mene, danas sam srećna. Danas je tvoj rodjendan i želim ti sve najlepše i najbolje. Neka ti je srećan rodjendan!

Srećan rodjendan, ljubavi volim te!

1) Dragi moj, dušo moja, sa tobom se osećam kao devojka koja je apsolutno uspešna u životu i koja u svemu vidi sreću. Ti si simbol mog zadovoljstva, ti si čarobnjak i majstor za poljupce. Volim te, volim tvoje telo i tvoju dušu, tvoje ime je ime za moju radost. Sve što mi treba u životu nalazi se u tvom srcu, tvoje srce je za mene nešto što nema cenu, nešto veoma posebno i unikatno. Danas je tvoj rodjendan i pre svega ti želim divnu zabavu i dobar provod. Neka ti se ostvare svi snovi, kao i sve želje, srećan ti rodjendan, ljubavi volim te!

2) Ti si jedna veoma romantična duša, ti si kralj nežnosti, ti si gospodar topline. Kada vidim tvoje beskrajno plave oči, moram svoje srce da ti dam, ti si moja ljubav, moja žudnja, ti si moj uzbudljivi san. Svaka pomisao na tebe me tera da te poljubim i da ti se bacim u zagrljaj. Ti si momak kome ne mogu da odolim, ti si momak koga ludo volim. Svaki tvoj rodjendan me asocira na ljubav, svaki tvoj rodjendan je savršena prilika da okrenemo čitavu planetu silom naše ljubavi. Iskreno i od srca ti želim puno radosti, uzbudjenja i zadovoljstva u budućnosti. Srećan rodjendan, ljubavi volim te!

3) Mili moj snago moja, od tvoje lepote i dobrote sva drhtim, ti si jedan zaista lep čovek i ponosna sam što te imam i što te volim. Jako mi prija tvoja nežnost, tvoja učtivost i tvoja slatkorečivost, ti si pravi gospodin, ti si momak koji je zauvek osvojio moje srce. Ovoga dana želim da se naše usne spoje, ovoga dana želim da sve oko nas gori od ljubavi. Neka ti ovaj rodjendan ostane u najlepšem sećanju i neka sve u tvom životu uvek bude kako treba. Srećan rodjendan, ljubavi volim te!

4) Dok nisam poznavala tebe, nisam znala kako izgleda pravi muškarac koji je uvek spreman da se žrtvuje za svoju ljubav. U mojim očima ti si pravi ljubavni heroj, ti si moja ljubav i dajem ti reč da ću te uvek voleti. Tvoje usne su nešto najsladje što sam u životu probala, tvoje usne su nešto čemu ne mogu da odolim. Gorim od želje da te čvrsto zagrlim i da ti kažem da te volim najviše na svetu. Ovaj dan je idealna prilika za to, ovaj dan je naklonjen tebi i tvojoj sreći. Od sveg srca ti želim sve najlepše i najbolje, srećan rodjendan, ljubavi volim te!

Srećan rodjendan, ljubavi volim te!

5) Jedini moj, skoro svake noći sanjam tvoje oči, ti si moja požuda, ti si čovek koga želim samo za sebe. Želim da poljupcima izgradimo naš zajednički svet, želim da smo stalno zajedno. Tvoje srce mi pruža sve što želim, tvoje srce mi pruža svu toplinu ovoga sveta. Konačno je stigao tvoj rodjendan i jedino što želim jeste da ti srdačno čestitam. To ću uraditi tako što ću te poljubiti, srećan rodjendan, volim te ljubavi!

6) Dane koje sam provela sa tobom čuvam duboko u svom srcu i u svojoj duši. Ti si osoba koja me uzbudjuje, ti si osoba koja me izludjuje, ti si moja ljubav, moj jedini san, svaki trenutak sa tobom je čaroban i poseban. Svaka tvoja reč je romantična na svoj način, tvoja duša je izuzetno čista i romantična. Neka ovog divnog i posebnog dana u tvojim rukama bude sve što želiš i neka tvoje srce bude beskrajno zadovoljno. Srećan rodjendan, ljubavi volim te!

Čestitka za rodjendan dečku

1) Voljeni moj dragi, činjenica je da si ti moja ljubav i da sam za tebe spremna da bez razmišljanja žrtvujem svoj život. Tebe volim, tebe želim, tebe sanjam i o tebi maštam. Tvoj lik pronalazim svuda, tvoje ime dozivam svakog trena, volim te najviše na svetu i samo želim da budem tvoja žena. Želim da živim sa tobom, u mom životu ne postoji niko osim tebe. Zaista te volim ludo, zaista te obožavam. Danas je tvoj rodjendan i od sveg srca ti želim sve najbolje u životu i u daljoj budućnosti. Srećan ti rodjendan! Čestitam ti!

2) Ti si momak koji me je naučio sve o ljubavi i romantici. Ti si jedna veoma osećajna duša koja zna iskreno da voli i želi i zbog toga ću te uvek beskrajno poštovati i obožavati. Jednom rečju, ti si delija. Ti si moj dečko i veoma sam zadovoljna zbog toga. Želim da naša ljubav konstantno napreduje, želim da se naše duše zauvek spoje. Neka ti ovaj rodjendan pruži puno radosti i trenutaka u kojima ćeš uživati, želim ti sve najlepše rodjendanske željice ovoga sveta. Neka ti je srećan rodjendan ljubavi!

3) Mili moj, bez tebe živela sam veoma loše i moj život nije imao nikakav smisao. Otkad si ti ušao u moj svet i u moj život, sve je postalo lepo, pozitivno i čarobno. Ti si uneo radost u moj život, ti si mi pokazao pravi put koji vodi ka sreći. Zahvalna sam ti na tome i želim da ti se odužim jednim vatrenim poljupcem. Volim te ljubavi do neba i zvezda, danas je tvoj rodjendan i želim da se osećaš divno i lepo. Takodje, želim da bude tvoje sve o čemu maštaš i sanjaš, neka ti je srećan rodjendan!

4) Kada me miluju tvoje snažne ruke, osećam se izuzetno lepo i ugodno. Ti si muškarac iz mojih snova, ti si najlepši dečko na ovome svetu, ti si moja ljubav, moje srce. Kada si ti kraj mene, tada mogu da uradim sve što poželim, ti mi daješ neku čudesnu snagu, ti mi daješ neku čarobnu i posebnu moć. Budi uvek kraj mene, neophodna mi je tvoja ljubav, budi uvek kraj mene, neophodno mi je tvoje društvo. Presrećna sam što ćemo se danas zajedno veseliti i što ćemo proslaviti tvoj rodjendan. Grlim te i ljubim i želim ti svu radost i svo zadovoljstvo ovog sveta. Neka ti je srećan rodjendan!

Čestitka za rodjendan dečku

5) Jedini moj, tvoje ime mi daje snage da se borim u životu, tvoje ime je simbol moje hrabrosti, simbol moje duše. Želim da ti se predam, želim da me grle i maze tvoje nežne i snažne ruke. Ti si moja muškarčina, ti si moj dečko i moram ti reći da te beskrajno volim. Ovog fantastičnog dana uživaj u društvu, uživaj u zabavi i veselju. Budi čovek koji je zadovoljan svojim životom i koji svuda oko sebe vidi sreću. Svim svojim srcem ti čestitam rodjendan!

6) Od tvog pogleda ledi se krv u mojim venama, ti si muškarac koji ne izbija iz moje glave, dala bih sve što imam da me uvek gledaju tvoje oči plave. Ti si najlepši dečko koji postoji na ovoj planeti, ti si u svakom pogledu savršen i idealan. Pored toga, ti si veoma pametan i mudar i svaka tvoja reč je odmerena i ispravna. Zbog svega toga o tebi mislim zaista sve najbolje i slobodno mogu reći da ti se divim. Stigao je tvoj rodjendan i čitavim svojim bićem želim da radost nikada ne napušta tvoj život. Neka ti je srećan rodjendan dušo moja!

5) Voljeni moj, slika tvog lika stalno stoji u mojoj glavi, ti si osoba bez koje ne mogu da živim i normalno funkcionišem, ti si osoba koja mi je potrebna svakoga dana. Kraj tebe sam shvatila da su novac i bogatstvo apsolutno nevažne i nebitne stvari, kraj tebe sam shvatila da je ljubav jedino pravo bogatstvo. Volim te čitavim svojim bićem i želim ti izuzetno zabavan, zanimljiv i veseo rodjendan. Neka tvoje srce od sreće jako lupa, najiskrenije ti čestitam!

Takodje pročitajte:

No Responses

Leave a Reply