Najlepše čestitke za punoletstvo, 18. rodjendan

Čestitke za punoletstvo

Rođendan predstavlja događaj koji se vrlo teško može opisati pomoću reči, rođendan se, jednostavno, mora doživeti. U svakom slučaju, rođendan je nešto što veoma može usrećiti čoveka i doneti mu puno pozitivne energije. Svaki čovek voli svoj rođendan i svaki čovek se, na neki način, raduje tom danu. Rođendan donosi svima sreću, rođendan je fantastičan, rođendan je sjajan. Sve što je lepo i veselo može se povezati sa rođendanom, rođendan odbija tugu, rođendan ruši neraspoloženje. Detinjstvo je svakako najspokojniji period u životu, ali taj period ne može da traje večno. Čovek odrasta i vremenom sazreva i u tom procesu sazrevanja veoma je važan jedan period. Taj period se može okarakterisati kao prelazni period. Punoletstvo je termin koji najbolje opisuje taj period, punoletstvo je nešto što je veoma značajno za svaku osobu. Kada dođe vreme da neka vaša draga osoba proslavi svoj 18. rođendan, budite uz nju i pružite joj podršku. Stavite joj do znanja da vam je veoma stalo do njene sreće i da se veoma radujete što će ona proslaviti 18. rođendan. Najbolji način da sve to uradite jeste da joj napišete jednu lepu, umerenu i vedru čestitku za punoletstvo. Ukoliko želite da nekoj vašoj dragoj osobi napišete čestitku za punoletstvo, možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Čestitke za 18. rođendan

1) Dragi moj prijatelju, izuzetno dobro se sećam dana kada smo se upoznali. Bili smo veoma mali i nismo još išli u školu. Ti si tada prolazio mojom ulicom, a ja sam se u dvorištu igrao u pesku. Bio sam usamljen i zbog toga sam te pozvao da dođeš kod mene. Vrlo brzo smo se sporazumeli i od tada sve između nas je idealno i savršeno. Sada nismo više deca, sada smo dvoje ozbiljnih i odraslih ljudi, zbog toga je veoma važno da naše prijateljstvo bude još jače i bolje. Veoma se radujem ovom danu i milo mi je što ćeš proslaviti svoje punoletstvo. Neka tvoj život uvek bude priča puna zabave, radosti i uživanja, želim ti srećan 18. rođendan!

2) Prijatelj je osoba koja te nikada neće ostaviti ili izneveriti, prijatelj je osoba koja misli o tebi i koja ti želi dobro. Ponosan sam na tebe, ponosan sam što si ti moj prijatelj. Ti si pravi primer razumne i humane osobe, ti poseduješ milion vrlina. Došao je čas kada mogu da te zagrlim kao prijatelja i poželim ti puno zdravlja, sreće i ljubavi u životu. Došao je tvoj 18. rođendan, zvanično, od ovoga dana, ti si punoletan. Čestitam ti na puoletstvu!

Čestitke za punoletstvo

3) Sine moj, ti si moje dete i tvoje ime je meni sveto, ti si moje dete, anđeo mog srca. Godine prolaze i tu mi ništa ne možemo, godine prolaze, sve se menja. Moram ti reći da nisi više mali dečak, moram ti reći da je tvom detinjstvu došao kraj. Danas puniš osamnaest godina i postaješ punoletan građanin i ozbiljan čovek. Veruj mi na reč, punoletstvo će ti doneti puno lepih stvari u životu, budi veseo zbog toga i beskrajno se raduj. Ljubi te i voli tvoj otac, želim ti srećan 18. rođendan!

4) Dušo moja, jedini sine moj, za mene ćeš uvek biti malo i slatko dete, volim te najviše na svetu i veoma sam uzbuđena zbog tvog punoletstva. Naravno, osećam se jako lepo kada pomislim da imam sina koji je odrastao i koji završava školu. Ti si veoma uspešan momak, ti si jako dobar u svemu i sigurna sam da će tvoja budućnost biti besprekorna. Kao tvoja majka, želim ti da uvek budeš srećan i bezbrižan, želim ti život iz snova, želim ti sve najbolje. Neka ti je srećan 18. rođendan, neka ti je srećno punoletstvo!

5) Mila moja drugarice, ti si osoba koja me veoma dobro poznaje i od koje ništa ne krijem. U tebe imam beskrajno poverenje, ti si moja najbolja drugarica, ti si jedno dobro i pošteno biće. Neopisivo sam ti zahvalan na svemu, tvoja prijateljska ljubav mi i te kako prija. Najiskrenije želim da naše prijateljstvo nikada ne doživi krah, najiskrenije želim da naše prijateljstvo zauvek traje. Tvoj osamnaesti rođendan je jako blizu tebe, sreća je tvoja i uživaj u njoj. Čestitam ti punoletstvo!

6) Ti i ja smo uvek bili zajedno, naš odnos je uvek bio dobar i savršen, ti si moj sin i prema tebi gajim najčistiju i najiskreniju ljubav. Tebi je uvek sve oprošteno, ti si biće koje ne može da me povredi, ti si deo mene, deo mog života. Dugo sam čekala ovaj dan i pravo mi je zadovoljstvo što je konačno došao tvoj 18. rođendan. Mama ti od srca želi da što pre pronađeš svoju ljubav iz snova, kao i svoj posao iz snova. Volim te do neba i želim ti srećan 18. rođendan!

Čestitke i citati za 18. rođendan

1) Mili moj prijatelju, život se može definisati kao jedna zanimljiva priča prepuna zabave i iznenađenja. Život je čudo, nikada se ne zna šta donosi dan, nikada se ne zna šta donosi noć. Pred tobom su divni i lepi dani, pred tobom je period u kome ćeš vredno učiti i raditi, ali i uživati. Trudi se da sve u životu radiš mirno i opušteno, slušaj svoj razum i svoje srce i budi čovek koji svoju budućnost gleda isključivo samo svojim očima. Iskreno i od sveg srca ti želim sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan 18. rođendan! Čestitam ti!

2) Čovek nikada ne može biti potpuno srećan i potpuno zadovoljan i to je nešto se ne može promeniti. Čovek mora da misli pozitivno ako želi da napreduje u svom životu, čovek mora da misli pozitivno ako želi da uvek ima sve što mu treba. Vedre misli predstavljaju nesalomivo životno oružje, vedrina razjeda sve probleme, vedrina privlači sreću i radost. Danas je tvoj 18. rođendan, dan tvog punoletstva, neka sreća pronađe svoje utočište u tvom srcu i neka te prati uvek i svuda. Čestitam ti na punoletstvu, srećan ti 18. rođendan!

3) Voljeni moj sine, ti si radost naše porodice, ti si radost našeg doma, ti si naš medenjak, naš medeni kolačić. Kada vidim koliko si porastao osećam se uzbuđeno i sjajno, još uvek ne mogu da shvatim kako si tako brzo sazreo i odrastao. To je zato što te puno volim, jednostavno, kraj tebe vreme leti. Važno je da si ti srećan, važno je da ti uživaš u životu i da si u svakom pogledu zadovoljan. Neka ti punoletstvo donese sve ono što želiš i neka ti sve u životu bude idealno. Voli te tvoja mama i želi ti srećan 18. rođendan!

Čestitke i citati za 18. rođendan od mame

4) Sine moj, momčino moja, ti si biće koje održava moju sreću i koje mi pruža utehu i spas. Čitav moj život se može nazvati tvojim imenom, ti si meni sve, ti si centralna ličnost mog sveta. Ti i ja smo kao dva dobra stara drugara, ti i ja smo tim koji nikada neće propasti. Pred tobom je jedan veoma važan i veličanstven događaj, pred tobom je tvoj 18. rođendan i u to ime ti želim puno sreće, veselja i ljubavi. Voli te i ljubi tvoj tata, čestitam ti na punoletstvu!

5) Drugarice moja draga i mila, tvoja pojava me uvek podseća na školske dane, ti i ja smo u školi bili kao jedno, ti i ja smo se fantastično slagali i družili. Naše drugarstvo je sada još lepše i bolje i zbog toga sam jako srećan. Još srećniji sam što je danas tvoj osamnaesti rođendan i što ćemo zajedno proslaviti i obeležiti taj događaj. Budi mi uvek tako lepa i simpatična, budi mi uvek tako dobra i tako divna. Neka ti je srećan 18. rođendan!

Srećno punoletstvo

1) Dragi moj prijatelju, veoma mi je stalo do našeg prijateljstva i upravo zbog toga se veoma radujem ovom posebnom i čarobnom danu. Dobro znam da si oduvek maštao kako sa svojim dragim osobama proslavljaš svoj osamnaesti rođendan i danas će sva tvoja maštanja biti deo stvarnosti, tj. deo tvog života. Udahni duboko i neka samo sreća bude u tvojoj glavi, nasmej se i otvori srce za sve ljude koji te vole i koji ti žele dobro. Iskrenl ti želim sve najlepše u životu, neka ti je srećan 18. rođendan! Čestitam ti! Srećno punoletstvo!

2) Svaki čovek jednog dana mora da se osamostali i da ozbiljno zakorača u svoj život i u svoju budućnost. Punotelstvo je upravo događaj koji inicijalizuje proces osamostaljivanja, ali, nema razloga za brigu, sve je to prirodno, sve je to u redu. Ne brini ni o čemu, razmišljaj samo o nekim lepim temama, ne brini ni o čemu, budi samouveren, budi hrabar. Neka ti život uvek priređuje pozitivna iskustva i neka sreća bude tvoje drugo ime. Čestitam ti 18. rođendan druže! Srećno punoletstvo!

3) Sinčiću moj, sve moje nade usmerene su ka tebi, zbog tebe vredi živeti ovaj život, tvoja sam majka, tvoja senka, tvoja zaštitnica. Meni uvek možeš sve da kažeš, uvek sam imala razumevanja za sve tvoje probleme i uvek ću imati. Bez obzira na sve, ti si moje dete, moje zlato, moje srculence. Ovog dana ću te slatko poljubiti i zagrliti, ovog dana želim da budem sa tobom, želim da zajedno pevamo i da se zajedno veselimo. Punoletstvo je nešto zaista predivno, punoletstvo je nešto što se pamti i čuva u najlepšem sećanju. Želim ti veselu, zanimljivu i uzbudljivu zabavu, neka ti je srećan 18. rođendan! Srećno punoletstvo!

Kreativne čestitke za 18. rođendan

1) Dobri moj prijatelju, iza nas je puno lepih dana, puno veselih trenutaka, naše prijateljstvo nas je zauvek vezalo, naše prijateljstvo je sve što imamo i sve što nam treba. Prijateljstvo vredi mnogo više od novca i zlata, prijateljstvo se ne može kupiti, duša nije na prodaju. Kao tvoj verni i iskreni prijatelj želim ti da svoj osamnaesti rođendan proslaviš na što bolji, origalniji i spektakularniji način. Neka se svi dive tvojoj sreći i neka svi budu uz tebe. Pozdravljam te puno i od srca ti želim srećan 18. rođendan! Čestitam ti!

2) Naše poznanstvo i drugarstvo traje godinama i to je dokaz da smo ti i ja osobe koje su stvorene da žive u slozi i uživaju u međusobnoj toleranciji. Kada je čovek mlad, sve je lepo i vreme brzo prolazi, mlad čovek je čovek koji voli život i koji dobro zna kako da uživa u njemu. Došao je tvoj osamnaesti rođendan i želim da te srdačno i toplo zagrlim. Ti si moj drug i na ovaj dan nikako ne mogu da budem ravnodušan, ti si moj drug i tvoje punoletstvo za mene je izrazito važno. Neka ti Bog u životu uvek pruža sve što poželiš i pomisliš i neka oko tebe sve blista i sija. Srećan ti 18. rođendan!

Kreativne čestitke za 18. rođendan

3) Lepi moj sine, kada si bio mali, bio si veoma lep i sladak i svi su govorili da si ti najsimpatičnije dete koje postoji na svetu. Vreme ništa nije moglo učiniti tvojoj lepoti. Prošlo je puno godina i ti si postao pravi momak, ali tvoja lepota se nije promenila. Pored fizičke lepote, ti poseduješ i duhovnu lepotu i to je nešto zaista krasi tvoju ličnost i tvoju pojavu. Ti sin koji se samo jednom rađa, ti si moj zlatni dukat, moj najsjajniji biser. Najviše na svetu te volim i želim da tvoj osamnaesti rođendan bude senzacionalan. Želim da se tvoje srce stopi od sreće i uzbuđenja, čestitam ti na punoletstvu!

Kratke poruke za punoletstvo

1) Dragi moj prijatelju, život će te vremenom naučiti sve, iskustvo se ne može steći preko noći, za sve je potrebno vreme, za sve je potrebno malo strpljenja. Ti si lep i mlad i zato “udri” brigu na veselje. Želim ti samo najlepše želje, neka ti je srećan 18. rođendan!

2) Drugarice moja, moja pahuljice, danas neka osmeh krasi tvoje divno lice, danas budi raspoložena i pokaži svima svoje adute. Život je, pre svega, divan, život nije san, svim srcem ti želim srećan 18. rođendan!

3) Sine moj dragi, od ovoga dana moraš puno više voditi računa o sebi i o svojim postupcima. Ne brini, ti si jako dobar dečko i sve što radiš je ispravno i korektno. Neka tvoja interesovanja budu uvek vezana za uspeh i neka tvoj život bude tvoja savršena kreacija. Srećno punoletstvo!

Leave a Reply