Romantične poruke za devojku

Romantične poruke za devojku

Svi dobro znamo da je ljubav svuda u vazduhu, ljubav možemo naći na svakom koraku, ljubav je u ljudima, ljubav je život. Voleti znači stremiti ka boljem životu, ljubav je stanje perfekcije, ljubav je stvorila čoveka i ovu našu planetu. U svakom pogledu i smislu, ljubav predstavlja skup idealnih i nežnih emocija, ljubav je savršenstvo, ljubav je fantazija. Zaljubljen čovek ne vidi ništa osim svoje ljubavi i to je nešto što mu zaista donosi radost i sreću. Kada bi čovek brinuo o svim lošim i negativnim stvarima na ovom svetu, njegova sreća bi trajala veoma kratko. Ljubav je tu da pomogne čoveku da premosti svaku brigu i prevaziđe svaki problem, ljubav je lek za srce i melem za dušu. Prema vašoj voljenoj osobi budite uvek otvoreni i trudite sa da sa njom iskreno razgovarate. Slobodno joj kažite sve što leži na vašoj duši, slobodno joj kažite koliko je ludo i jako volite. Najbolji način da to uradite jeste da joj napišete jednu slatku i osećajnu romantičnu poruku. Ukoliko želite da vašoj devojci napišete romantični poruku, možete iskoristiti neku od navedenih:

Ljubavne poruke za curu

 • Devojčice moja, curice moja, ti si moja slatka jagodica, ti si moj šećer, moja bombonica. Svakog dana gledam tvoje rumeno lice i iz dana u dan mi se sve više dopadaš. Tvoje prelepo lice me opija i ne da mi mira, tvoja lepota mi je oduzela razum, lud sam za tobom i jako te želim. Volim te srcem svojim celim, volim te i sa tobom bih voleo da provedem čitav svoj život. Poklanjam ti sebe, poklanjam ti svoju ljubav, uzmi me što pre, uzmi moje srce, uzmi moje sve. Bez tebe me nema, bez tebe ne postojim, sa tobom sam srećan, tebe najivše na svetu volim!
 • Dovoljno je samo da budem blizu kraj tebe i da slušam tvoj nežni i ženstveni glas, sve ostalo se može zanemariti, jer ti si sve što želim u ovom životu. Zbog tebe se svakodnevno borim sa sobom, zbog tebe želim da postanem bolji i pametniji čovek. Želim da te impresioniram, želim da uvek budeš moja, želim da uvek budeš ponosna na mene. Ti si devojka koju sam tražio čitavog svog života, tvoj osmeh je zaista čaroban, kao i tvoja lepota. Sada ću ti reći sve što leži na mojoj duši i sve će to stati u jednoj kratkoj i slatkoj rečenici. A ona glasi: “Volim te ludo ljubavi moja!”.
Ljubavne poruke za curu
 • Draga moja princezice, razmišljao sam danima kako bi izgledao moj život bez tebe i došao sam do zaključka da je moj život bez tvoje ljubavi pravi pakao. Ti si mi pružila ruku i spasila me od svih muka, ti si mi pomogla da otvorim svoje oči i spasem svoj život. Tvoja ljubav me je preporodila, tvoja ljubav je moj život, volim te beskrajno, moje mesto je kraj tebe. Želim da te ljubim i mazim po čitavom telu, želim da ti otkrijem sve romantične tajne, ljubim te i grlim dušo moja slatka!
 • Ti si bila najveća neostvarena želja u mom životu, sve dok se jednog dana nije dogodilo pravo čudo. Slučajno smo se sreli i spojili, slučajno se zavoleli ludo. Između nas je za tili čas buknula vatra strasti, vatra koja je otkrovila naša ledena srca. Ti i ja smo sada jedan vrlo srećan i zadovoljan stvar, ti i ja se volimo i potpuno sam siguran da je to prava stvar. Gde je tvoje srce, tu je i moja sreća, gde je tvoja duša, tu je i moj svet. Volim te neverovatno puno, volim te najviše na svetu!
 • Jedina moja, jako mi treba ljubav tvoja, želim tople zagrljaje tvoje, želim tvoje usne, želim sve što je tvoje. Tvoje ime je moj najveći ljubavni greh, ti si moja radost, moj osmeh. Ti si moja ljubav, ti si pesma moja, ti pripadaš samo meni, ti si moja i samo moja. Imaj uvek na umu da na ovoj planeti postoji ludak koji zbog tebe i po nebu leti. Tvoja ljubav me izluđuje, želim da se istopim u tvojim rukama, želim da zaspim na tvojim grudima. Volim te!
 • Curice moja slatka, ti si mi pomogla da upoznam sreću i da se sprijateljim sa njom. Ti si me uverila da sam bio na pogrešnom putu i da sam pravio bezbroj grešaka, samo u jednom minutu. Bio sam na ivici ambisa, bio sam na korak do dna, rekla si mi par slatkih reči, ljubav je upravljala tvojim rečima. Od tih slatkih reči sve na meni je procvetalo, tvoja ljubav je moja vizija, moja sigurnost, temelj moje sreće. Želim da svoje ruke nežno stavim oko tvog struka, želim da satima ljubim, jer ti si moja romantična i slatka muka! Obožavam te!
 • Kada sam u tvojoj blizini, uvek se uznemirim, od tvojih pogleda drhtim, od tvojih pogleda nikako ne uspevam da se smirim. Ali, kada mi pružiš svoje ruke, sve prođe u jednom trenu, tebe zaista volim, u tebi vidim svoju buduću ženu. Ti si prava dama i nije lepo da na ovome svetu budeš sama, biću uvek tvoj princ i zaštitnik, biću uvek tvoja ljubav i tvoj muškarac. Stalno maštam o našim poljupcima i zagrljajima, stalno maštam i o tome govorim. Ali, sada je došlo vreme da se sa reči pređe na dela i zato dođi do mene i budi moja sva. Volim te, srce moje jedino!

Lepe poruke za devojku

 • Mila moja, nikada se neću usuditi da te na neki način povredim ili uvredim, ti si za mene nešto sveto, nešto se strogo čuva i pazi. Kada bih izgubio tebe, izgubio bih svoj jedini životni oslonac, izgubio bih sve što sam godinama stvarao, sve što imam. Zbog toga te čuvam u svom srcu, moje srce je tvoj dom i o tome nema šta više da se govori. Sve je jasno, ti i ja se volimo, ti i ja smo zajedno, ti ja smo dve romantične duše, ti i ja smo kao jedno. Volim te do neba ljubavi moja!
 • Na tvome licu se vidi tvoja čestitost, tvoja dobrota i tvoja lepota. Tvoje lice govori sve o tebi, tvoje lice je svedok tvoje privlačnosti. Svaki pogled ka tvom licu donosi mi puno uzbudljivih i čarobnih trenutaka, jednostavno, volim da te gledam, volim da uživam u tvojoj lepoti. Ti si devojka kojoj dozvoljavam sve, spreman sam da ispunim svaki tvoj zahtev, spreman sam da budem tvoj sluga, volim te i veoma mi je važno da budem kraj tebe. Sa tobom želim da dodirnem da dugu, sa tobom želim sve što je moguće i nemoguće. Volim te najviše na svetu!
Lepe poruke za devojku
 • Draga moja, ti si moj slatkiš, moja krofnica, moja puslica, moj medeni kolačić. Na tvojim usnama je šećer, tvoje poljubce obožavam, tvoji poljupci mi daju krila, tvoje usne su moj san. Ti si jedna veoma zrela i lepa devojka, ti si moja zlatna jabuka, ti si moja paunica nežna. Tvoja koža je poput svile, tvoja koža je meka i fina, sve u svemu, ti si nestvarno lepa, sve u svemu, ti si prava bomba. Dođi i eksplodiraj u mojim rukama, volim te lepotice moja!
 • Sve što je slatko, vezuje se za tebe, sve što je lepo, u tvojoj je duši, ti si moja malena mačkica, ti si moja nemirna devojčica. Priznajem da sam do ušiju zaljubljen u tebe, priznajem da nisam sam svoj kada nisi u mojoj blizini, volim te i to je sve što znam u životu. U mojoj prirodi je da nekoga volim, Bog je hteo da se naše sudbine spoje i na tome sam mu iskreno i večno zahvalan. Dodirni me i reci mi nešto divno i simpatično, pokreni našu ljubavnu lavinu, neka se sve ruši i trese od naše romanse. Beskrajno te volim!
 • Najmilija moja, ti si najlepši i najnežniji oblačić na mom ljubavnom nebu, ti si zlato koje sija u mojim očima, ti si devojka koja može da me uzdigne, i da me sruši, ti si predivna leptirica koja boravi u mom srcu, u mojoj duši. Imam puno toga da ti kažem, ali znam da reči ne predstavljaju pravi izbor. Zameniću ih poljupcima, zameniću ih dodirima, uveriću te da moje usne nikada ne lažu, uveriću te da moje ruke govore istini i samo istinu. Istina je da si ti ljubav mog života i toj istini se radujem svakog trena. Verujem u našu ljubav i u naše zajedničke snove, verujem u nas i u našu romantičnu budućnost.

Najlepše ljubavne poruke za devojku

 • Ljubavi moja, tigrice moja, svaki dan sa tobom je veoma uzbudljiv i poseban, ti si žena koja ume da inspiriše, ti si žena koja ume da uzbudi, ti si žena za koju bih bez ikakvog razmišljanja stavio svoju glavu na panj. Možda sve ovo zvuči trulo i besmisleno, ali, volim te i nikako ne mogu da se obuzdam. Ljubav koju osećam prema tebi me vuče ka tvom srcu, ka tvom telu, ljubav je osećanje koje se ne može ignorisati, voleti znači igrati se vatrom. Ti si plamen mog srca, ti si žarište moje duše, ti si moja večita simpatija, ti si moja ljubav jedina. Želim da znaš da te volim najviše na svetu, želim da znaš da se čitav moj svet vrti oko tvog imena.
 • Činjenica je da ti i ja nikada nismo bili prijatelji, naša ljubav je ljubav na prvi pogled, od prvog trenutka našeg poznanstva između nas postoji nešto čudesno i posebno. Ljubav nas je ujedinila, ljubav nam je dala sve, volim te lutko moja prelepa, volim te cvetiću moj mirišljavi. Osećam se poput ptice koja želi da sleti u tvoje gnezdo i da tu zauvek ostane, nešto mi stalno govori da moram da te volim, nešto mi stalno govori da moram da budem sa tobom. Pravo je zadovoljstvo voleti te, pravo je zadovoljstvo sanjati te. Volim te kao što pčela voli svoj cvet, volim te kao što meda voli svoj med, volim te neopisivo puno, devojko moja.
 • Malena moja, ti si jedina devojka koja je uspela u meni da oživi čoveka koji se stalno smeje i raduje i koji voli čitav svet i sve ljude. To znači da si ti ona prava, to znači da si ti devojka koja je rođena da živi sa mnom. Sve to mi je odavno jasno, sve to sam video u tvojim okicama. Oči govore sve o čoveku, oči otkrivaju sve tajne i sve skrivene poruke. Ti imaš oči koje mogu da vladaju svim ljudima, tvome šarmu niko ne može da odoli, ti si kraljica gracioznosti, ti si dama od koje se ledi krv u venama. U mojoj glavi stalno odzvanja tvoje ime, ti si mi u mislima, u krvi, u žilama. Volim te najviše na svetu!
Najlepše ljubavne poruke za devojku
 • Nije me strah da te volim, ljubavi se ne plašim, ljubav je osećanje koje mi prija, ljubav je osećanje koje u meni budi srećnog junaka. Ti si devojka od koje sam naučio kako da živim opušteno i mirno, ti si devojka koji mi je stavila do znanja da je život sačinjen od raznoraznih finesa. Naša ljubav je nešto što se ne može zaustaviti, naša ljubav ruši sve barijere, naša ljubav je otporna na sve. Neka to uvek tako bude, volim te i u tebi vidim svoj spas, volim te i svim svojim srcem navijam za nas.

Ljubavni stihovi za devojku

 • Draga moja, ti si moj svet,

Draga moja, ti si moj cvet,

Ti si veoma lepa, ti si veoma mila,

Ti si moja, ma gde god bila.

Volim te i to je moja sudbina,

Tvoje usne su poput rujnog vina,

Volim te i to je život moj,

Ljubim te i zauvek ću biti tvoj.

 • Drago mi je što si moja draga,

Sanjam kako te nosim preko svog praga,

Sanjam kako te ljubim i grlim satima,

Osećam da je sreća pred našim vratima.

Znam da si ti moja želja najveća,

Znam da si ti jedina moja sreća,

Sa tobom se osećam kao orao u letu,

Lepotice moja, volim te najviše na svetu.

 • Poljubi me i ostavi mi trag svog karmina,

Zagrli me, jako mi je potrebna tvoja toplina,

Za našu ljubav se svakoga dana molim,

Ti si moje srculence, tebe puno volim!

Leave a Reply