Romantična pisma za dečka i devojku

U životu je najvažnije imati ljubav, čovek bez ljubavi ne može na pravi način da doživi svoju sreću, ljubav je jedina tajna formula za radost i zadovoljstvo. Ljubav je poput čarobnjaka koji samo jednim potezom može uraditi sve što poželi, ljubav je pravi dar za čoveka, ljubav je najlepša i najslađa tajna koja postoji na ovome svetu. Ne postoji ništa lepše od osećanja koja gaje zaljubljene duše, srce koje voli je čisto i iskreno srce, duša koja voli je dobra i plemenita. Najbolji način za to jeste da vašem dečku napišete lepo i romantično pismo koje će govoriti umesto vas. Ukoliko želite da vašem dečku napišete romantično pismo možete iskoristiti neko od navedenih:

Romantična pisma za dečka

1) Dragi moj,

Bez tebe sam bila devojka koja nije znala šta da radi sa svojim životom. Tih dana me ništa nije zanimalo i svaki dan je bio potpuno identičan prethodnom. Ti si taj koji je u moj život uneo svežinu i promene koje su mi donele radost i sreću. Presrećna sam što si upravo ti osvojio moje srce, ti si muškarac o kome sam oduvek sanjala, sve tvoje mi se veoma sviđa i dopada. Neću više ništa da ti pričam, želim da te ljubim, želim da poljupci govore umesto nas. Volim te najviše na svetu!

2) Ljubavi moja,

Ti si uradio sve što je u tvojoj moći kako bi ja bila najsrećnija žena na ovome svetu i zbog toga sam ti veoma zahvalan. Ti si muškarac koji je nežan i koji ume da brine o ženama, ti si moj galantni princ i ponosna sam što te imam kraj sebe. Želim da uvek budeš u mom zagrljaju, želim da sa tobom provedem svaki novi dan, jer kraj tebe je sve lepše i bolje. Uvek ću biti tvoja i moje srce pripada samo tebi, volim te puno!

3) Mili moj, kada sam bila mala maštala sam da kraj sebe imam muškaraca koji će me čuvati i paziti i koji će mi pomoći u svakoj situaciji. Veoma sam zadovoljna što su se ta moja maštarenja pretvorila u realnost, ti si uspeo da ostvariš moje snove iz detinjstva, ti si moj kralj poljubaca. Kada sam kraj tebe osećam se sigurno, bezbrižno i spokojno, jer znam da će me tvoje ruke uvek štiti. Želim da znaš da uvek možeš računati na moju ljubav i moje srce je svim svojim silama okrenuto ka tebi, ljubavi moja jedina. Volim te!

4) Ljubavi moja jedina,

Onoga trenutka kada sam srela tvoje lepe tirkizne oči osetila sam kako mi kroz srce prolazi neka vrelina koja je zapalila vatru u meni. Ti si me osvojio samo jednim pogledom, ti si me oduševio samo jednim dodirom. U tebi se nalaze sve moje želje, svi moji snovi, ti si pravi čovek za mene i prava je sreća što sam uspela da te pronađem. Znaj da te ludo voli, tebi i tvojim slatkim usnama ne mogu da odolim.

5) Najdraži moj,

 živeti sa tobom pravo je zadovoljstvo, ti si osoba koja je veoma interesantna i zanimljiva, ali pored toga ti si čovek koji se ističe vrlinama i koji predstavlja jednu karakternu gromadu. Svaka tvoja reč je na mestu, jednostavno, ti si čovek bez mane i zaista je velika čast voleti te. Neka naše romatične duše budu uvek u slozi, neka naša srca lupaju kao jedno i neka nam svi zavide zbog ljubavi. Šaljem ti bezbroj vrelih poljubaca, volim te najviše na svetu!

6) Ljubavi moja,

Kada me uhvatiš za ruke osećam kako krv struji kroz mene, od dodira tvog sva se istopim, sve više mi je jasno da sam slaba na tebe, sve više mi je jasno da te obožavam. Kada me ljubiš osećam se kao da letim nebom, osećam se kao ptica koja slobodno jezdi duž nedokučivih visina. Jasno je kao dan da je između nas ljubav i da smo osuđeni da zauvek budemo zajedno. Želim da zajedno uživamo u našoj ljubavi, želim ti reći da te puno volim!

Romantična pisma za dečka

7) Dragi moj,

Tebi sam uvek govorila istinu i svakoga trenutka sam bila iskrena, ti si moja ljubav i tebe ne mogu da lažem. Sada želim da ti saopštim jednu veliku istinu, istina je da te volim najviše na svetu, istina je da si ti moje srce. Želim da svoju budućnost podelim sa tobom, želim da moja sudbina bude u tvojim čvrstim muškim rukama. Želim da te poljubim i želim da taj trenutak zadovoljstva traje večno. Volim do neba, ljubavi moja, živote moj.

8) Voljeni moj,

Noćima maštam kako ljubim tvoje usne i kako tlo drhti od naše strasti i naše ljubavi. Ti si deo svih mojih snova, ti si deo svih mojih želja, ti si deo mog života i mog bića. Moje ime ne postoji bez tvog, moje srce ne kuca bez tvog, bez tebe ne postojim, bez tebe sam niko i ništa. Ti me činiš srećnom ženom koja živi svoje snove i koja se raduje životu, ti si muškarac koji je zauvek ukrao moje srce. Beskrajno te volim!

9) Najdraži moj,

Od tebe sam naučila puno toga o životu i o ljubavi, tvoje usne pružile si mi najvažnije životne lekcije koje ću uvek pamtiti. Otkucaji tvoga srca predstavljaju ritam koji pokreće čitavo moje telo, ti si moja srećna amajlija, ti si moja ljubav i moj spokoj. Moram da ti priznam da je ljubav sa tobom pravo uživanje, ti si momak koji me svakoga dana oduševljava i koji nikada neće moći da izađe iz mog srca. Lisicama sam te vezala za moje srce i ključeve sam bacila u more, ti si moja ljubav i to će uvek tako biti. Volim te do neba!

10) Jedini moj,

Ljubav sa tobom olakšala je moj život i u velikoj meri ga promenila. Otkad sam sa tobom ne vidim ništa osim ljubavi i to mi uvek pomaže da budem srećna i zadovoljna. Poljubac je bio lozinka putem koje sam ušla i uselila se u tvoje srce, strast je razbila sve predrasude i na svojim temeljima izgradila našu sreću. Neka moji poljupci greju srce tvoje, tebi dajem svoju dušu i svoje srce, tebi dajem sve svoje. Volim te najviše na svetu ljubavi!

11) Mili moj,

Greh bi bio da se nikada nismo upoznali, ti i ja smo potpuno kompatibilni, ti i ja smo minus i plus, ti i ja smo dva pola koja se privlače i koji teže da se spoje u jednu celinu. Volela bih da uvek budem kraj tebe i da u tvom naručju maštam o životu i o budućnosti, ti si moj princ i moj kralj, ti si najveće bogatstvo mog srca. Veoma mi je stalo do tebe i jedino što želim je da budem samo tvoja, znaj da te volim ljubavi moja.

Romantična pisma za devojku

1) Dušo moja,

Tvoja pojava me oplemenjuje i daje mi prostora za maštu i sanjarenje, ti si jedino pravo rešenje za sve moje probleme, ti si moja dobra vila, moja ljubav najveća. Duboko u mom srcu urezano je samo tvoje ime, tvoje ime je reč bez koje ne mogu da živim, tvoje ime je moja molitva, moj spas. Budi uvek kraj mene i pokaži mi sve lepote ljubavi i strasti, sve dok sam živ nosiću te u svom srcu i u svojoj duši. Volim te najviše na svetu ljubavi!

2) Lepotice moja,

Kada dodirnem tvoje nežne ruke imam osećaj kao da sam dodirnuo nešto najčistije i najlepše što postoji na ovome svetu. Ti si moj nežni cvet, moj pupoljak ruže, ti si moja pahuljica snega koja će se otopiti u mom srcu. Želim da čitav moj život bude pod tvojom kontrolom, želim da se prepustim tebi, želim da naša ljubav bude nesalomiva sila koja osvaja sve. Bilo šta da se dogodi, bez obzira na sve, ti ćeš uvek biti moja jedina ljubav, volim te puno!

3)

Draga moja,

Moja osećanje prema tebi su uzavrela i svakoga trena vulkan strasti u mom srcu može da doživi svoju najmoćniju erupciju. Kada tvoja stopala koračaju ulicom, tlo se trese i sve podrhtava, podrhtava i moje srce, te korake dobro znam i poznajem, ti koraci su moj život. Tvojoj lepoti se zaista divim i jedino što želim jeste da sa tobom uvek u sreći i ljubavi živim. Jako te volim i ne umem tebi da odolim, ljubavi moja najveća i najlepša.

4) Mila moja,

Reci me nešto što će probuditi sva moja čula, reci mi nešto što će probuditi zver u meni, reci mi bilo šta, svaka tvoja reč je meni slatka i draga. Ti si zaista veoma lepa i tvoj izgled je nešto što se ne sreće često, ali pored toga tebe krasi i duhovna lepota, ti si žena koja je stvorena za sve, ti si dama u pravom smislu te reči. Obećavam ti da nikada nećeš biti sama i da će u mom srcu uvek imati mesta isključivo za tebe, srce moje milo i drago. Želim da te ljubim, želim da zvezde padaju sa neba od vreline naši poljubaca, želim tebe i samo tebe. Volim te!

5) Ljubavi moja draga,

Neopisivo sam srećan što sam uspeo da te zadržim za sebe, ti si osoba koju moram imati u svom životu, jer bez tebe je uzalud živeti, bez tebe je uzalud postojati. Kada svoje ruke stavim oko tvog struka i kada te prislonim uz sebe, tada shvatam da je vredelo boriti se za tvoje srce, tada shvatam da si ti devojka koja je vredna svakog truda i napora. Želim da ti se zahvalim što sa mnom deliš ovaj život, a najbolji način za to jeste da ti nežno poljubim usne  i tiho šapnem: „Volim te“.

Romantična pisma za devojku

6) Srećo moja,

Kada se okrenem i pogledam iza sebe, tada znam da u mom životu ne postoji ništa osim tebe, ti si moj početak i moj kraj, u tvom srcu sam pronašao dom i želim da zauvek tu ostanem. Ti si moja svetla strana, ti mi donosiš radost svakoga dana, sa tobom želim da ostvarim sve svoje snove, voleti tebe i uživati sa tobom, e to se ljubav zove. Želim da sa tobom izgorim u vatri naše ljubavne strasti, želim da sa tobom doživim najlpeše trenutke. Volim te najviše na svetu ljubavi!

7) Najdraža moja,

Moj život se može podeliti na dve celine, jedna je mračna i odnosi se na period u kome nisam znao za tebe, druga je veoma svetla i perspektivna i odnosi se na period proveden u ljubavi sa tobom. Ti si moje otkrovenje, spas koji mi je poslat pravo sa neba, ti si moja anđeo i u tvojim očima vidim svoju sudbinu. Uzmi moje srce i oseti kako ono zbog tebe kuca, zagrli me i prepusti se ljubavnoj čaroliji. Želim da me miluju oči tvoje, one dobro znaju kako da moj sivi život u šarenilo oboje. Neizmerno te volim!

8) Srce moje,

Otkad si se uselila u moj svet i u moj život, osećam se potpuno bezbrižno i spokojno, ti mi u svakom trenutku pomažeš da oteram svaku brigu i rešim svaki problem. Tvoja ljubav je idealno rešenje za sve, kada je ljubav čista i iskrena ona može sve što poželi. Želim da uvek imaš na umu činjenicu da si ti sve što imam u ovom životu i zbog tebe sam spreman da dam čak i svoj život, jer vrlo dobro znam da je on bez tebe nepotpun. Ljubavi moja, kada padne noć i na nebu se pojave sjajne zvezde, dve zaljubljene duše nebom će da jezde i pričaće kako je ljubav čarobna i kako ona ima tajanstvenu moć. Volim te najviše na svetu!

9) Voljena moja,

Želim ti reći par nežnih i lepih reči koje će te oraspoložiti i koje će u tebi probudi osećaje koje samo može da ima žena koja ima svoju ljubav. Želim ti reći da svakoga trena razmišljam o tebi i da je tvoj lik stalno u mojim očima, tebe sanjam noćima, želim da te milujem, grlim i ljubim. Želim da nas ljubavni zanos odvede u čarobni svet uživanja i zadovoljstva, želim da stisnem tvoju ruku i da je nikada ne ispustim. Volim te!

NAJLEPŠE ROMANTIČNE PORUKE ZA MUŽA

NAJLEPŠE PORUKE IZVINJENJA VOLJENOJ OSOBI

NAJLEPSE PORUKE ZA DOBAR DAN

Leave a Reply