Najlepše romantične poruke za muža

Poruke za muža

Ljubav je nešto što povezuje i spaja ljude, ljubav je čarolija koja se nalazi u ljudskim srcima i koja može promeniti čitav svet. Veoma je važno da u svakom braku vlada ljubav, ljubav je sastavni deo braka i bez nje on bukvalno ne postoji i nema nikakvog značaja. Ne postoji ništa lepše od braka u kome je sve u znaku ljubavi i u kome vlada harmonija ljubavne romanse. Brak je jedna velika institucija u kojoj dvoje zaljubljenih razmenjuju najnežnija osećanja i zajedno kreiraju svoju budućnost. Najbolji način da to uradite jeste da mu napišete poruku u kojoj ćete pretočiti sva vaša osećanja. Ukoliko želite da vašem mužu napišete poruku možete iskoristiti neku od navedenih:

Rođendanske poruke za muža

 • Dragi moj, ti si moj heroj, moj zaštitnik, moja ljubav jedina i najveća. Kada sam kraj tebe osećam se lepo i svaki trenutak proveden kraj tebe predstavlja pravu dragocenost. Sve tvoje mi se jako sviđa i dopada, ti si moj suprug i želim da večno budem kraj tebe. Danas je tvoj rođendan i želim ti puno sreće, zdravlja i veselja. Neka ti je srećan rođendan!
 • Kada me zagrliš svojim snažnim rukama tada znam da sam kraj tebe sigurna i da ćeš uvek biti moja ljubav. Ljubav sa tobom je nešto najlepše što se može doživeti i osetiti u životu, ljubav sa tobom je uzbudljiva i veoma zanimljiva. Presrećna sam što je danas tvoj rođendan i želim da sa tobom  podelim svu sreću i radost, želim da ti ulepšam ovaj dan. Mom voljenom suprugu želim srećan rođendan!
Rođendanske poruke za muža
 • Ljubavi moja, želim da te poljubim i da ti poljupcem kažem koliko te ludo volim, kada čujem tvoje ime moje srce naglo ubrza svoj rad i želi da bude kraj tvog. Ti si sve što mom biću treba, ti si moja želja, moja potreba, ti si moja svakodnevna pobuda. Uživaj u ovom radosnom danu, budi srećan, opušten i nasmejan i neka ti se ostvare sve rođendanske želje. Od sveg srca ti želim sve najbolje, neka ti je srećan rođendan!
 • Sećam se dana kada smo se satima držali za ruke i šetali dugačkim i nepreglednim stazama. Ti dani su bili spokojni, uzbudljivi i romantični i oni su zapravo bili samo početak jedne velike ljubavne avanture. Svaki tren koji sam provela sa tobom ću uvek pamtiti, ti si u mom srcu, ti si moj mili suprug i ja te volim najviše na svetu. Želim da ti ovaj rođendan bude najlepši rođendan koji si ikada doživeo, neka se pesma ori i neka svi budu veseli i srećni. Želim da čitavim bićem uživaš u veselju, neka ti je srećan rođendan!
 • Voljeni moj, ti si osoba koju veoma poštujem i cenim, ti si osoba koja se bori za našu ljubav i zbog toga ću te uvek bezuslovno voleti. Ti si moj muž, najdraže biće koje postoji na ovome svetu, volim te i želim da sa tobom uvek delim sve. Kao tvoja supruga želim ti da ovog dana budeš potpuno srećan, zadovoljan i miran i želim ti sve najlepše želje. Neka ti je srećan rođendan!
najlepse rodjendanske poruke za muza
 • Naša ljubav je čudo koje je u potpunosti promenilo naše živote, naša ljubav je blagoslov za našu srećnu budućnost, naša ljubav je naš zajednički život. Pravo je zadovoljstvo biti tvoja supruga, ti si muž koji ume da voli, poštuje i ceni svoju ženu i zbog toga će u mom srcu uvek imati mesta samo za tebe. Volim te puno i želim ti puno zabave ovog prelepog dana. Takođe, želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rođendan!
 • Mili moj, kraj tebe sam okusila sve čari koje donosi ljubav, ti si čovek koji je otvorio sva vrata moga srca, ti si moj suprug i volim te sve do neba. Naš zajednički život je uzbudljiva i romantična priča u kojoj glavnu uloga ima isključivo ljubav, živeti sa tobom znači iskreno i ludo voleti, život sa tobom je zaista sjajan. Došao je tvoj rođendan i moram ti priznati da sam jako uzbuđena zbog toga. Želim da te poljubim i da ti poklonim puno toplih zagrljaja, neka ti sve u životu bude lepo kao u snu i neka ti se ostvare svi snovi. Srećan ti rođendan ljubavi!
 • Kada tvoje slatke usne dodirnu moje tada znam da sam uspela u životu i da sam pronašla pravu ljubav i pravog supruga. Brak sa tobom je nešto najlepše i najradosnije što je moglo da mi se desi, volim da delim svoj život sa tobom, volim da budem kraj tebe i da uživam u tvojoj ljubavi. Danas je tvoj divan dan, želim ti da se prepustiš rođendanskoj atmosferi, neka te bujica sreće i veselja odnese do ostvarenja svih tvojih želja. Kao tvoja supruga, iskreno i od sveg srca ti čestitam rođendan!
 • Najmiliji moj, sve dok nisam upoznala tebe nisam znala šta je to pravi život, nisam znala šta je to ljubav i koliko je ona zaista vredna. Hvala ti što si mi otkrio tajnu prave ljubavi i hvala ti što si sa mnom, brak sa tobom je nešto što veoma lepo i slatko. Pred tobom je tvoj rođendan i želim da budeš uvek srećan i razdragan, neka sve u tvom životu bude u skladu sa tvojim željama. Neka ti je srećan rođendan!

Stihovi za godišnjicu braka mužu

 • Mili i dragi moj,

Sladak je poljupac tvoj,

Još slađe su usne tvoje,

Želim da ti dam srce svoje.

Živeti sa tobom prava je lepota,

Voleću te čitavog svog života,

Kraj mene nikada nećeš biti sam,

Od srca ti ljubavi godišnjicu braka čestitam.

 •  

Ti si moj muž, ljubav moja mila,

Tvoje srce lozinka je moje duše,

Naša ljubav najjača je sila,

Pred njom se svi zidovi ruše.

Za tebe bih čak i svoju dušu dala,

Za našu ljubav žrtvovala bi i najmanju sitnicu,

Naša ljubav je velika, znaj da nije mala,

Čestitam ti našeg braka godišnjicu.

 •  

Došao je zaista veliki i značajni dan,

Naša ljubav je posebna, nije kao svaka,

Ona može da ostvari svaki naš san,

Ljubavi moja, želim ti srećnu godišnjicu braka.

 •  

Tvoje usne su poput vatre vrele,

Moje oči samo tvoje divne okice žele,

Ti si moja svetlost koja je jača od svakog zraka,

Želim ti srećnu godišnjicu braka.

 •  

Ljubav je više od reči, ljubav je želja,

Ljubav je strast, ljubav poput vatre gori,

Život sa tobom je život pun veselja,

Moje srce se uvek za tvoju ljubav bori.

Ti si moj suprug, moja jedina nada,

Svu ljubav ovoga sveta želim da ti dam,

Kada sam kraj tebe osećam da sam mlada,

Svim srcem ti godišnjicu braka čestitam!

Stihovi za muža

 •  

Dragi moj, moja sudbino,

Ti me opijaš kao najslađe vino,

Ti daješ mom životu smisao,

Tvoj lik ispunjava svaku moju misao.

Volim te i voleću te dok postojim,

Sa tobom želim da poljupce brojim,

Ti si moj muž, moja životna snaga,

Želim da uvek budem tvoja voljena draga.

 •  

Srce moje, voljeni prinče moj,

Tako mi treba topli zagrljaj tvoj,

Želim usne vrele tvoje,

Neka strast zapali srce moje.

Dođi i budi večno kraj mene,

Ti si u meni, ti tečeš niz moje vene,

Sve što želim to si samo ti,

Volim te, jedina moja ljubavi.

 •  

Živote moj, ljubavi moja,

Želim da me grli ruka tvoja,

Želim da me ljube usne tvoje,

Ti si moje srce, sve moje.

 •  

Kada sam s tobom verujem u snove,

Ljubav se tvojim imenom zove,

Ti si neprikosnoveni kralj usana mojih,

Sva se topim od poljupca tvojih.

 •  

Uhvati me čvrsto za ruke,

I stavi me na slatke muke,

Samo me zagrli snažno,

Želim ti reći nešto jako važno.

Želim ti reći samo reči dve,

Dobro znam da si ti meni sve,

Ti si moj suprug, moja lepota,

Volim te i voleću te čitavog života!

Ljubavne poruke za muža

 • Jedini moj, ti si moja uteha u dugim i hladnim zimskim noćima, u tvom srcu pronašla sam utočište i sklonište i želim da zauvek ostanem u njemu. Ti si čovek koga tražim čitavog svog života, ti si moj idealni muškarac i volim te u svakom smislu te reči. Kada te ugledam moje srce se zaledi i moje usne zaneme i svakoga dana mi je sve više jasnije da te obožavam. Želim da ljubim tvoje usne, želim da me tvoje snažne ruke grle i nežno miluju. Volim te najviše na svetu!
Ljubavne poruke za muža
 • Nikada se nisam pokajala što sam izabrala tebe za supruga, ta moja životna odluka u potpunosti je ispravna i donela mi je puno toga lepog i divnog u životu. Ti si muškarac koji je veoma osećajan i emotivan i koji ume da ceni i poštuje svoju suprugu i zbog toga ću te uvek beskrajno voleti. Sve moje podjednako je i tvoje, brak nas obavezuje da delimo sve i zbog toga sam veoma srećna. Želim da uživam u tvojim poljupcima i da se sva istopim od slatkoće tvojih usana. Volim te puno ljubavi!
 • Dragi moj, tvoj me pogled osvaja i prija mojoj duši, od tvojih poljubaca sve oko mene se ruši, u tvojim rukama je srce moje, čitavo moje biće. Presrećna sam što kraj sebe imam najboljeg supruga na svetu, ti si jedna nežna i romantična duša koja zna šta je to ljubav i koja ume da voli. Obećavam ti da ću te uvek voleti, ne želim da te izgubim, jer ako izgubim tebe, izgubila sam čitav svoj život. Ludo te volim i svim srcem želim, ti si moj muž, ljubav moja najveća i želim da ti pošaljem puno vrelih poljubaca.
 • Od prvoga dana naša ljubav je nešto posebno, nešto što sve obara s nogu. Oduvek sam znala da si ti osoba koju ću voleti i sa kojom ću živeti, oduvek sam osećala da si ti osoba koja je stvorena za mene i između nas je uvek bilo nešto što nas je spajalo i privlačilo. To nešto zove se ljubav, čista i iskrena ljubav. Ta naša ljubav vremenom je prerasla u brak i slobodno mogu da kažem da je naš brak nešto najlepše što se moglo desiti u našim životima. Želim da naš brak traje večno i želim da ga naša ljubav čuva i brani od svega. Znaj da si stalno u mojim mislima i znaj da te neopisivo volim.
 • Mili moj, dobro poznajem svaku tvoju reč, sve što kažeš za mene je lepo poput najlepše pesme koju cvrkuću vrapci sa grane. Svaka tvoja reč me inspiriše, svaki tvoj pogled me usrećuje, sve tvoje meni je jako drago, ti si moj suprug i ludo te volim. Želim da pamtim svaki trenutak koji sam provela sa tobom, želim da budemo uvek zajedno i da ljubav bude ta koja će ispisivati našu zajedničku budućnost. Jedino što želim jeste da uvek znaš da te mnogo volim i da sam zbog tebe spremna da uradim i nešto što je nemoguće. Volim te ljubavi!
poruke za muza
 • Ljubav sa tobom je uzbudljiva i puna iznenađenja, ti si majstor za zagrljaje i poljupce, ti si neprikosnoveni romantik koji dobro poznaje sve tajne vatrene ljubavi. Od tebe sam naučila puno toga o ljubavi i svo to znanje dobila sam sa tvojih usana i zbog toga mi je neopisivo drago. Ponosna sam što si ti moj suprug i što sa tobom delim sve što imam, živeti sa tobom je jako lep i zanimljiv doživljaj. Uvek ćeš biti deo mog srca i deo moje duše, volim te najviše na svetu!
 • Najdraži moj, naš zajednički život je priča u kojoj se može naći samo ljubav koja je veoma silna i jaka i koja ruši sve predsrasude i unapred zadate granice. Naša ljubav nas je naučila da su osećanja stvorila čoveka i da su ona zaslužna za njegovo postojanje. Želim da sa tobom delim sve duge i vrele noći, želim da stalno gledam tvoje oči, želim da ljubim tvoje usne, želim da čvrsto držim tvoje ruke. Kraj tebe osećam se kao prava žena, ti si moje srce i naša ljubav jaka je kao stena. Volim te puno ljubavi!

Slični članci:

No Responses

Leave a Reply