Najlepše posvete za rodjendan

Posvete za rodjendan

Rodjendan je dan koji se može povezati sa srećom, rodjendan je dan radosti, u svakom slučaju, rodjendan je izuzetno zabavan. Slaviti rodjendan znači uživati u dobrom raspoloženju, uživati u svemu što je lepo i dobro. Kada čovek slavi svoj rodjendan, tada on treba da zaboravi na sve svoje brige, rodjendan je dan za opuštanje, zabavu i druženje. Za sreću je potrebno samo malo osmeha i elana, sreća je u čovekovom srcu, sreća je u čovekovoj duši. Neophodno je da čovek želi da bude srećan, jer ko ne želi sreću, taj je i nezaslužuje. Kada se približi rodjendan neke vaše drage osobe, budite pažljivi i osećajni prema njoj i potrudite se da joj taj dan maksimalno ulepšate i uveličate. Budite originalni i kreativni i pokušajte da joj na što izvanredniji način čestitate. Idealno rešenje za to jeste da joj napišete jednu dirljivu, lepu i sadržajnu posvetu za rodjendan. Ukoliko žeiite da nekoj vašoj dragoj osobi napišete posvetu za rodjendan, možete iskoristiti neku od navedenih posveta:

Posvete za rodjendan drugarici

1) Mila moja drugarice, ti i ja smo se upoznali pre tačno jedne decenije i upravo taj podatak govori puno toga o našem drugarstvu. Naše drugarstvo je kao vino, vremenom postaje sve bolje i bolje, sve jače i jače. Puno mi se dopada to što si ti moja drugarica i što sa tobom provodim i delim svoje slobodno vreme. Ti si kao osoba vrlo interesantna, svidja mi se što si duhovita i što voliš da se šališ. Danas imaš bezkroj prilika da pokažeš svoju vedrinu, danas je tvoj rodjendan i svim svojim srcem ti želim sve najbolje.  Čestitam ti, neka ti je srećan rodjendan!

2) U tvom društvu osećam se slobodno kao ptičica na grani, ti si moja drugarica i sa tobom mogu sve. Veoma mi se svidja to što me uvek razumeš i podržavaš, zaista si veoma dobra drugarica, zaista si jako plemenita devojka. Svojim delima si mi sve to odavno pokazala, za mene ti si uvek bila posebna, jedinstvena i neponovljiva. Neka ti ovaj dan podigne nivo sreće i nivo adrenalina, uživaj u zabavi, uživaj u veselju, uživaj u ukusu vina. Neka ti je srećan rodjendan!

3) Draga moja drugarice, ovu rodjendansku posvetu ti pišem zato što te volim najviše na svetu, želim da znaš da te obožavam kao osobu, želim da znaš da te iskreno cenim, poštujem i uvažavam. Drugarstvo je za mene nešto izuzetno vredno i zbog toga mi je veoma stalo do tebe. Ti si devojka sa kojom sam doživeo puno toga, ti poznaješ sve moje mane i sve moje vrline, ti poznaješ moju dušu. Neka naše drugarstvo traje večno, isto kao i naša sreća. U to ime, neka ti ovaj dan bude fantastičan i ugodan, od sveg srca ti želim srećan rodjendan!

4) Naša zajednička istorija predstavlja splet veoma interesantnih dogadjaja, naše drugarstvo je naša prošlost, ali i naša sadašnjost i naša budućnost. Ti si devojka koja me oduševljava svojim inteligencijom, ti si pametna kao pčelica, ti si moja mila pametnica. Slobodno mogu reći da na ovom svetu ne postoji bolja drugarica od tebe, za mene si ti najbolja i uvek će tako biti. Stigao je tvoj rodjendan i čitavim svojim bićem ti želim puno lepih i hedonističkih trenutaka. Takodje, želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan drugarice!

Posvete za rodjendan drugarici

5) Biću otvoren i iskren, ovaj dan je za mene poseban, ovaj dan je u mom ličnom kalendaru obeležen kao najveći praznik. Dan tvog rodjendana je u ogromnoj meri značajniji od ostalih dana u godini. Prosto i jednostavno, tvoj rodjendan je čudo od dana, tvoj rodjendan pleni svu moju pažnju. Ti i ja se veoma lepo družimo, ti i ja se veoma lepo slažemo, zbog svega toga te puno volim, zbog svega toga si mi posebno mila i draga. Želim ti puno radosti, mira i uspeha u budućnosti, zamolio bih te da ovu moju rodjendansku posvetu dočekaš sa osmehom na licu. Srećan ti rodjendan!

6) Najbolja moja drugarice, naše druženje je slatko, naše druženje je prelepo, ponosan sam na nas, ponosan sam na sve što ima veze sa našim drugarstvom. Bog je svedok da medju nama postoji nešto posebno, nešto što nas, kao osobe, zbližava. Dok u meni ima života, ti ćeš biti moja drugarica, moja lepota, znaj da si ti moj životni spas, znaj da si ti moj svet. Neka tvoji budući dani budu neverovatno lepi i uzbudljivi, želim ti srećan rodjendan!

7) Kad smo bili deca, satima smo se igrali u školskom dvorištu i uvek nam je bilo lepo i zanimljivo. Imali smo jednu šarenu loptu i ništa više osim nje. Imali smo sreću, imali smo naše drugarstvo, imali smo sve. U životu se sve može promeniti, samo pravo drugarstvo uvek ostaje isto, samo pravo drugarstvo ne menja svoju vrednost. Sada kada smo odrasli, naše drugarstvo je moćnije nego ikada i sve to samo potvrdjuje prethodno navedene činjenice. Ovog dana želim da voliš, ovog dana želim da budeš voljena, uhvati ritam radosti i prati svoje srce, svoju sreću. Čestitam ti rodjendan drugarice!

Najlepše posvete za rodjendan

1) Prijatelju moj, sokole moj, ti si osoba zbog koje bih peške krenuo na kraj sveta, ti si osoba koju veoma uvažavam, želim da znaš da si u mom srcu na veoma posebnom i istaknutom mestu. Dobro znaš da od tebe nikada ništa ne krijem, iskrenost je ključ svakog uspešnog prijateljstva, iskrenost je amajlija svih prijatelja. Ovog dana ne mogu sakriti svoje oduševljenje, radujem se što je došao tvoj rodjendan i što ćemo se zajedno veseliti i ludo zabavljati. Želim ti sve najbolje i najsuperiornije, neka ti je srećan rodjendan. Čestitam ti!

2) Tvoje ime budi u meni blage i uskladjene misle, tvoje ime mi uvek donosi sreću. Ti si moj najbolji prijatelj i moram ti reći da si mi drag poput najbližeg rodjaka. Prijatelji treba da se vole, prijatelji treba da se pomažu, ti i ja dobro znamo sve to, ti i ja ispunjavamo sve te uslove. Najviše bih na svetu voleo da naše prijateljstvo nikada ne skrene sa puta progresa i prosperiteta, ipak, naše prijateljstvo je naše blago. Danas je tvoj rodjendan i neka andjeli slete na tvoja ramena i neka ispune sve tvoje želje. Srećan ti rodjendan!

3) Mili moj prijatelju, nikada mi nisi okrenuo ledja, nikada mi nisi rekao nešto loše, uvek si prema meni bio korektan, uvek si prema meni bio sjajan. Sve u svemu, ti si fantastičan prijatelj, ti si nebrušeni dijamant mog života. Ovu rodjendansku posvetu pišem ti od srca, veoma se lepo osećam što je danas tvoj rodjendan i radujem se svim predstojećim dešavanjima. Neka se sva radost ove planete skupi u tvom srcu, najiskrenije ti želim sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

Najlepše posvete za rodjendan

4) U mom životu bilo je puno neprijatnih i loših trenutaka, u mom životu bilo je puno negativnih i crnih dana. Kroz sve to sam prošao uz tvoju pomoć i znam da bez tvoje pomoći bih pokleknuo na prvoj prepreci. Svakog puta kada sam pao, ti si mi pružio ruku i podigao me. To ti nikada neću zaboraviti, tvoj sam dužnik i veoma sam ti zahvalan. Ovom rodjendanskom posvetom pokušaću da ti se bar malo odužim, neka sreća bude tvoje drugo ime, želim ti život pun radosti. Svim svojim srcem ti čestitam rodjendan prijatelju!

5) Dragi moj prijatelju, kada mi je teško, tvoj glas me smiruje i tvoje reči me bodre, ti si rešenje za moje životne probleme, ti si moj spas, moj svetac. Tvoje ime ima sudbonosni značaj za mene i moj život, ti i ja smo dvoje životnih ratnika, ti i ja predstavljamo tim koji mora da pobedi sve. Stigao je tvoj rodjendan i čast mi je što ću ceo dan biti sa tobom, u tvom veselom društvu. Neka sve tvoje želje budu ispunjene u što kraćem vremenskom periodu i neka svi tvoji snovi postanu deo tvog budućeg života. Srećan ti rodjendan!

6) Čovek u životu nikada ne može imati sve što poželi, granica realnosti uvek mora da postoji, bez nje bi sve bilo haotično i suludo. Moje mišljenje je da sreću čine sitnice koje su svima lako dostupne. Na primer, za mene je sreća kada se družim sa tobom i kada toplo i prijateljski razgovaramo o nekim opštim temama. Ti si veoma dobar čovek i prijatelj i druženje sa tobom predstavlja jedno kvalitetno i nezaboravno iskustvo. Neka ti ovaj rodjendan u potpunosti popravi i ulepša život, želim ti sve najbolje i najlepše. Srećan ti rodjendan!

7) Najmiliji moj prijatelju, činjenica je da smo ti i ja našim prijateljstvom ispisali jedan kraći roman, činjenica je da je naše prijateljstvo temeljno i uspešno. Zajedno smo jači, zajedno smo hrabriji, zajedno smo moćniji. Svaka tvoja reč mi uliva poverenje, ti si čovek od reči i čovek od dela. Takav čovek se mora poštovati, takav čovek mora biti moj prijatelj. Želim ti da u budućim danim dostigneš vrhunac svoje sreće, želim ti puno ljubavi, puno zabave i puno radosti. Takodje, želim da ovu moju rodjendansku posvetu čuvaš u svojoj duši, neka ti je srećan rodjendan!

Posvete za 18. rodjendan

1) Mili moj sine, ne mogu da shvatim kako je tako brzo prošlo vreme, ne mogu da shvatim kako si tako brzo porastao i sazreo. Činjenica je da je vreme nešto nepromenjivo, vreme se ne može vratiti, vreme se ne može menjati. Naravno, veoma sam srećan što si postao pravi čovek i pravi momak, ti si moj lepotan, ti si moj dobri i lepi dečačić. Ovog dana ću te kao tvoj roditelj toplo i emotivno zagrliti i poljubiti, danas je tvoj 18. rodjendan, punoletstvo je na pragu tvog života. Poželi mu dobrodošlicu i otvori mu vrata svog srca, svoje duše i svog bića. Neka ti je srećan 18. rodjendan! Čestitam ti!

2) Draga moja ćero, u tvojoj je kosici sve što je lepo u mom životu, sve što me raduje i neizmerno veseli. Ti si moja divna lepotica, ti si devojka koja ima sve što je potrebno, ti si san snova. Veoma mi se svidja to što želiš i voliš da kontrolišeš svoju život i svoju budućnost. Takav način razmišljanja je ispravan i želim ti puno sreće u svemu tome. Verujem da ćeš uspeti, verujem da ćeš stići do cilja. Od ovoga dana postaješ odrasla, ozbiljna i punoletna devojka, danas je tvoj 18. rodjendan i želim ti sve najbolje i najlepše. Neka ti je srećno punoletstvo, neka ti je srećan rodjendan!

3) Jedini moj prijatelji, najbolji moj prijatelju, nismo više deca, nismo više mali, pred nama su ozbiljna životna dešavanja, pred nama su krupni i bitni životni dogadjaji. Moramo se boriti, moramo uzeti u ruke mač sudbine, do sreće se ne dolazi tako lako, za sve je u životu potrebno puno truda. Pred tobom je tvoj 18. rodjendan i imaš milijardu razloga da budeš najsrećniji momak na svetu. Raduj se, pevaj i veseli, budi opušten, budi ležeran, budi razdragan. Voli te puno tvoj prijatelj i želi ti srećan 18. rodjendan!

4) Drugarice moja slatka i mila, istina je da si ti u mom životu osoba kojoj je uvek sve oprošteno, istina je da si ti za mene jedno posebno biće. Ti i ja se družimo zaista puno godina i naše drugarstvo je izuzetno stabilno, čvrsto i jako. Temelji našeg drugarstva su zasnovani na poštovanju, na toleranciji i na razumevanju. Zbog toga je naše drugarstvo neuništivo i neizbrisivo. Kao tvoj dobar i veran drug, želim ti da ovog divnog i izvanrednog dana doživiš ogroman broj veličanstvenih i presrećnih momenata. Ovu rodjendansku posvetu pišem ti sa puno ljubavi, ovu rodjendansku posvetu pišem ti svojim srcem. Srećan ti 18. rodjendan!

5) Moj dobri i jedini sine, tvoja sam majka i tvoju sliku ljubim svakoga dana, ti si moja jedina nada, ti si najsvetlija strana mog života. Sve moje snove sam usmerila i okrenula ka tebi, za tebe sam spremna da se borim do poslednjeg atoma snage, za tebe bih svoju dušu prodala crnom djavolu. Znaj da te obožavam i volim najviše na svetu, to je nešto najmanje što ti sada mogu reći. Danas slavimo tvoje punoletstvo, danas je tvoj 18. rodjendan i kao tvoja majka želim ti miran, stabilan i uspešan život. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

Leave a Reply