Najlepse poruke za dobar dan

Poruke za dobar dan ljubavne, voljenoj osobi.

Život je jedna velika avantura u kojoj granice ne postoje i u kojoj je sve dozvoljeno. U toj avanturi glavnu ulogu igraju ljudi koji se neprestano bore za svoju sreću i koji svakoga trenutka o nečemu maštaju i sanjaju. Želja je ta koja svakog čoveka motiviše da živi i da se bori za sebe, želja je ta koja je stvorila čoveka i podarila smisao njegovom životu. Čovek u životu nikada ne treba da bude sam, kraj uvek treba da budu drage i voljene osobe koje će ga uvek podržavati i koje će uvek biti na njegovoj strani. Budite uvek u dobrim odnosima sa vašim dragim i voljenim osobama i trudite se da im u što većoj meri ulepšate svaki dan. Ukoliko želite da vašoj dragoj osobi napišete poruku za dobar dan možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Poruke za dobar dan – ljubavne

 • Draga moja, na trenutak pogledaj oko sebe, videćeš ogromno prostranstvo koje je naše, videćeš nebo po kome mi plovimo, videćeš ljude koji su naši prijatelji, videćeš kako sreća kuca na naša vrata. Život je lep i treba živeti punim plućima, ljubav je lepa i treba uživati u njoj, ti si moje srce i volim te najviše na svetu. Želim da ti sve u životu ide lepo i hitro, neka sva sreća ovoga sveta bude uvek kraj tebe. Od srca ti želim dobar dan!
 • Život nam svakoga trenutka pruža priliku da se ostvarimo u svemu onome što želimo, život je uvek otvoren za nas i za naše želje i snove, život je uvek na strani čoveka. Čovek mora da bude uporan i da ima čvrstu volju, čovek mora da veruje u sebe, u svoju sreću i u svoju uspešnu budućnost. Verujem u našu ljubav i verujem u našu zajedničku sreću, ti si osoba mog života i želim da znaš da mi puno značiš. Volim te i ljubim, želim ti dobar dan srce moje malo.
 • Srećo moja, kada sam sa tobom svaki dan je lepi i poseban i svaki dan je priča za sebe. Ti si devojka koja ulepšava moj život, kada poljubim tvoje usne isune se sve moje želje, ti si moja čarobna lampa. Želim da nas ljubav odvede na dugo putovanje kroz radost i sreću, želim da strast miluje naša srca. Voilm te puno i i neka ti svaki trenutak ovog prelepog dana ostane u lepom sećanju. Želim ti dobar dan ljubavi!
poruke za dobar dan voljenoj osobi
 • Životni putevi su različiti i svaki od njih sa sobom nosi puno izazova i iskušenja, svaki od njih je težak i naporan na svoj način. Čovek uvek treba izabrati lakši put, put koji je njemu bliži i koji mu više odgovara. Moj izbor si ti, moj životni put je put ljubavi, put tvojih usana vrelih. Zatvori oči i zamisli kako te ljubim i kako milujem tvoj vrat, zatvori oči i maštaj o nama i o našoj sreći. Uvek ću biti kraj tebe, ti si moja i bez tebe nikako ne mogu da živim. Volim te i želim ti prijatan i dobar dan!
 • Mila moja, ranjen sam sa svih strana, mnogo toga je u mojoj duši slomljeno, ali samo jedna stvar me raduje i veseli, samo jedna stvar me čini najsrećnijim čovekom na svetu, ta stvar je naravno ljubav prema tebi. Ti si za mene idealna žena koju moram imati kraj sebe, ti si moje svetlo u mraku, ti si moj spas i želim strasno da te poljubim. Volim te do neba i želim da do kraja svoga života budem, neka se naše sudbine spoje i neka naša budućnost bude ispisana slovima ljubavi. Želim ti dobar dan!
 • Za svakog čoveka inspiracija je veoma bitna, ukoliko čovek nije inspirisan i motivisan on ne može normalno da živi i funkcioniše, on ne može da bude srećan i ispunjen. Moram ti priznati da si ti moja inspiracija i moja motivacija, sve u životu radim zbog tebe i sve svoje tebi posvećujem. Moje srce lupa u ritmu tvoga imena, moj pogled ogleda se u svom, ti si u svakoj mojoj priči, ti si u mojoj glavi, ti si u mojoj duši, ti si u mom srcu. Beskrajno te volim i želim ti dobar dan!
 • Najmilija moja, u životu ne moram ništa da imam sem tebe, ti si mi najvažnija, ti si neophodna mom biću. U mom srcu zlatnim slovima urezano je tvoje preslatko ime, od prvog trenutka kada smo se upoznali znao sam da ćeš biti moja, jer ti i ja smo stvoreni da uvek budemo zajedno. Živeti sa tobom znači trčkarati po cvetnoj livadi i uživati u najlepšim mirisima, ti si moja najlepši cvet, ti si moje voljeno biće. Volim te najviše na svetu i želim ti dobar dan!
poruke za dobar dan slike
 • Ponosan sam što si ti moja ljubav, kada smo zajedno svi nam zavide i svi žele da pokvare našu sreću. Ne brinem zbog toga jer dobro znam da našoj ljubavi niko ne može ništa, naša ljubav može da pobedi sve naše protivnike, naša ljubav je poput nesalomive stene. Želim da znaš da uvek možeš da računaš na mene i moje srce, volim i uvek ću se truditi da ti pomognem u svemu. Želim da me tvoje usne greju u hladnim i dugim noćima, želim da sam stalno u tvojim očima, svim srcem te volim ljubavi moja jedina. Želim ti dobar dan!
 • Najdraža moja, pred tobom je još jedan novi dan, pred tobom je prlika da budeš srećna i da uživaš u svemu što te okružuje. Veruj mi da kraj sebe imaš sve što je potrebno za sreću, sve dok naša ljubav postoji uvek možeš da budeš mirna, srećna i zadovoljna. Ljubav je oružje koje nam niko ne može oduzeti, ljubav je naš zaštitni znak, obožavam te srce moje milo. Neka ti ovaj dan bude najlepši dan u životu i neka te sreća u stopu prati. Želim ti dobar dan!
 • Sunce koje sija na nebu govori da uvek treba da verujemo u nešto lepo, nešto što nam prija i što veseli naša srca. Kao što nebo ima sunce tako ja imam tebe, ljubavi moja jedina, ti si moja svetlost, moja toplota, ti si moja draga, ljubav mog života. Sve dok u meni ima snage boriću se za nas, sa tobom želim da pronađem svoju sreću, znaj da od tvog srca nikada odustati neću. Neka ti današnji dan donese puno radosti, uživaj u ljubavi, uživaj u sreći i u mladosti, znaj da te volim moja mila! Želim ti dobar dan!

Poruke za dobar dan voljenoj osobi

 • Draga moja, iz dana u dan mi se sve više sviđaš, sve tvoje mi je veoma sipmatično, svaka tvoja reč zagolica moju maštu, svaki tvoj pogled uznemiri moje srce. U tvom telu je vatra koja žari i pali moje telo i moje biće, ti si moj san, ti me opijaš kao žestoko piće. Volim te i verujem da će naša ljubav izabrati pravi put koji vodi ka našoj sreći, volim te i želim da uvek budem kraj tebe. Neka ti ovaj dan bude veseo i razdragan i neka ti donese puno radosti i uzbuđenja. Želim ti dobar dan!
 • Život nas nosi poput vetra i svakoga dana nas uči nešto novo. Svaka životna lekcija je veoma važna, čovek se uči dok je živ i nikada ne može sve da otkrije i da sazna. Slobodno mogu reći da sam u svom životu otkrio nešto što je zaista najvažnije za mene, otkrio sam svoju pravu ljubav, a to si ti, jedina moja. Dugo sam te čekao i tražio, ali sav taj trud nije bio uzalud, moje srce je sada tvoje i veoma sam srećan što se volimo nas dvoje. Želim da sa tobom uživam u svemu, želim da sa tobom sve delim, uvek ću biti kraj tebe da te radujem i veselim. Volim te i želim ti dobar dan!
 • Mila moja, vremenom sam shvatio da čovek u životu može vrlo lako da odustane od svega i da sve napusti, ali veoma je teško da taj isti čovek sve to pridobije za sebe. Oduvek sam važio za osobu koja nikada ne odustaje od svojih želja i od svojih ciljeva i to mi je veoma pomogla da pronađem svoju srećnu sudbinu. Kada sam ugledao tvoje oči rekao sam sebi da moraš biti moja i veoma sam srećan što sam uspeo da održim svoju reč. Ti si nešto najlepše što se dogodilo u mom životu, ti si moja leptirica, moja bajna vila. Volim te najviše na svetu i želim ti dobar dan!
ljubavne poruke za dobar dan
 • Ti si osoba koja uvek pronađe način da me ohrabri i nasmeje, tvoje vedro srce me svojom toplotom greje. Od tvojih poljubaca mi se ledi dah, kada sam bez tebe osećam strah, ti si sve što mi u životu treba, ti si poklon koji je u moje naručje pao sa neba. Tvoje usne želim samo za sebe, želim da se uvek budim kraj tebe, ti si moja ljubav, sve tvoje meni prija, ti si moje srce, moja amajlija. Volim te puno i od sveg srca ti želim dobar dan!
 • Jedina moja, pričaj mi o sreći, pričaj mi nešto lepo, volim da slušam tvoje reči, tvoje reči su muzika za moje uši. Volim te onakvu kakva jesi, za mene ti si žena bez mane, volim kada si razdragana, volim kada se smeješ i želim da sa tobom provedem svoje buduće dane. Želim da te zagrlim i da ti pričam najnežnije i najromantičnije reči, želim da te ljubim i da sa tobom doživim tornado strasti. Neka ti u životu bude sve lepo i savršreno, želim ti dobar dan ljubavi!
 • U meni uvek možeš videti prijatelja i partnera, u meni uvek možeš pronaći podršku i ljubav, za tebe živim ovaj život, ti si moj dan i moja noć, ti si moja voljena osoba. Kada sam sa tobom mogu da uradim sve što poželiš, ti si ta koja od mene može napraviti neustrašivog heroja koji ruši sve prepreke koje mu stanu na put. Želim da sa tobom provedem još puno divnih i romantičnih dana, želim da sa tobom upoznam najlepše strane ljubavi. Volim te i želim ti dobar dan!
dobro dan poruke
 • Najdraža moja, u mom životu ti si nešto posebno, nešto što se ne može rečima objasniti, ti si fenomen mog života, tvoja pojava je promenila čitav moj život i čitav moj svet. Te promene su mi donele puno toga lepog i da nije tebe nikada ne bih saznao kako je lepo voleti i biti voljen. Svaki tvoj poljubav primio sam ka svom srcu, svaku tvoju reč čuvam u svojoj svesti, svaki tvoj pogled čuvam u svojoj duši. Ti si moja sreća, moja nadam, ti si moja lepota, do neba te volim ljubavi mog života. Želim ti dobar dan!
 • Koračajući tako poznatom stazom života naišao sam na tebe i od tada počinje moja životna bajka. Kada sam te ugledao odmah sam te preselio u svoje srce, tvoje oče su me očarale i omamile, u tvojim očima je žar koji topi sve što dođe u dodir sa njim. Ti si najbolja i najpametnija osoba koju sam ikada sreo u životu, ti si šarmantna i simpatična, graciozna i dostojanstvena, ti si žena koju bi svaki muškarac poželeo za sebe. Kada padne noć i kada se sva svetla pogase moje usne će te ljubiti, moje ruke će te snažno grliti, moje srce će te znaj uvek voleti. Želim ti dobar dan!
 • Najmilija moja, zbog tebe sam uvek spreman da se odreknem svega, jer ti si moje prirodno bogatstvo, tvoje srce je za mene tvrđava koju moram da branim svim svojim silama. Na ovome svetu ne postoji ništa lepše od ljubavi sa tobom, naša ljubav je slatka poput šećera, naša ljubav je lepa i savršena u svakom pogledu. Svaki put kada pomislim na tebe u meni se javi želja da te milujem, grlim i ljubim, ti si moja opsesija, tebe volim i obožavam. Želim ti dobar dan ljubavi!

Takođe možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply