Najlepše poruke izvinjenja voljenoj osobi

Sažetak

Poruke izvinjenja voljenoj osobi

Zaista je veoma lepo voleti, ljubav predstavlja jednu ogormnu avanturu u kojoj je sve dozvoljeno i u kojoj ne postoje nikakva pravila. Voleti znači uživati, ljubav je osećanje koje spaja ljude i koje stvara sreću, mir i blagostanje. Iskrenost je nešto što treba da karakteriše svaku ljubavnu vezu, ljubav treba da se poštuje, jer ljubav je svetinja. Ukoliko imate nekih nesuglasica sa va vašom voljenom osobom budite otvoreni i iskreni, priznajte da ste pogrešili i na pristojan način pokušajte da joj se izvinite. Najbolji način za to jeste da joj napišete kratku i konciznu poruku izvinjenja u kojoj ćete je moliti za oproštaj. Ukoliko želite da vašoj dragoj i voljenoj osobi napišete poruku izvinjenja možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Poruke za pomirenje

1) Mila moja, shvatio sam da sam pogrešio i da sam u svemu preterao. Priznajem svoju krivicu i svim srcem želim da je uništim i da zajedno zaboravimo na sve. Iza nas su loši dani koji su nam doneli puno neprijatnih stvari i događaja i neka ti dani ostanu iza nas i neka sve te sumorne slike izblede. Pred nama je puno lepih i srećom obasjanih dana, pred nama je život pun radosti i uživanja. Molim te, imaj razumevanja za mene, znaj da te volim najviše na svetu. Oprosti mi, molim te.

2) Ne znam šta mi je bilo tog trenutka kada sam te povredio rečima, taj čovek tog trenutka nisam bio ja, stvarno ne znam šta se to dogodilo. Možda je to samo još jedna u nizu ljubavnih igara koje žele da u nama probude najdublje i najčistije emocije. Priznajem da sam kriv za sve i u to ime želim iskreno da ti se izvinim. Nadam se da će tvoje dobro i plemenito srce uslišiti sve moje molitve, volim te dušo i želim da se pomirimo. Oprosti mi.

3) Draga moja, kada pomislim da smo se posvađali, osećam se teško i ponižemo i jednostavno ne mogu da dozvolim da to tako ostane. Uradiću sve što je potrebno samo da dobijem tvoj oproštaj, ti si moja ljubav i bez tebe moj život je uzaludan. Kada se setim tvog pogleda moje srce me boli jako i govori mi da želi ponovo da te vidi. Svim svojim bićem te želim, željan sam tvojih usana, željan sam tvojih reči i dodira. Pokušaj da pružiš još jednu šansu našoj ljubavnoj romansi, molim te oprosti mi i izvini.

Najlepše poruke izvinjenja voljenoj osobi

4) Svaka svađa i nesuglasica sa tobom za mene predstavlja apokalipsu, ne volim svađe i takve neprijatne situacije prave rane na mom srcu. Moja duša će se smiriti samo ako dobijem tvoj opraštaj, ti si meni najvažnija osoba u životu i želim da naš odnos bude idealan. Neka naša ljubavna veza zasija novim sjajem i neka poljupci lete na sve strane, molim te draga pokušaj da me razumeš, molim te oprosti mi.

5) Ljubavi moja jedina, kada sam sa tobom osećam se kao da letim iznad najviših planinskih vrhova, ali kad sam bez tebe osećam kako sa tih vrhova padam u veoma duboke i mračne ambise. Želim ti reći da sam onoga dana zaista pogrešio i da su moji postupci bili loši i nepromišljeni. Svi ti nemili događaji posledica su nečega što je poput groma projurilo mojim bićem i iskreno se kajem zbog svega što sam učinio. Znam da si dobra i plemenita žena i da će se ponovo naći mesta za mene u tvom nežnom i krhkom srcu. Molim te, oprosti mi i izvini.

6) Zbog svega što se dogodilo između nas osećam veliku krivicu i na duši nosim ogroman teret koji teži da slomi moje ranjeno srce. Sve što je stalo na put našoj ljubavi predstavlja jednu ogromnu prazninu na koju se treba što pre zaboraviti i u to ime te molim da zaboravimo na sve i da krenemo ispočetka. Neka poljupci budu naši putokazi u životu i neka naša ljubav bude naš životni vodič. Volim te puno i želim da te zamolim za oproštaj. Molim te, izvini.

7) Najdraža moja, nije sramota priznati svoju grešku i biti iskren, vreme mi je pokazalo da tog trenutka nisam bio u pravi i da sam napravio par pogrešnih postupaka. Verujem da se sve to može ispraviti i rešiti, ljubav je veoma fleksibilno osećanje i u ljubavi ne postoje nerešive situacije. Siguran sam da je naša ljubav iznad svih naših nesuglasica i iskreno verujem da ćemo zajedno prevazići sve. Molim te, oprosti mi.

8) U životu sam uradio puno pogrešnih stvari, ali nikada mi nije bilo tako teško kao što mi je sada, jer znam da sam na neki način povredio tebe, jedina ljubavi moja. Želim da te poljubim i da te na kolenima zamolim za oproštaj, nisam smeo sebi da dozvolim da te povredim, tvoje nežno srculence ne zaslužuje sve to. Obećavam ti da se to nikada više neće ponoviti, svađa je naša prošlost, naša svađa je samo bila ružna i neprijatna scena naše prelepe i spokojne ljubavne predstave. Molim te za oproštaj i želim da sve između nas bude isto kao pre. Izvini.

poruka za pomirenje sa devojkom

9) Dušo moja, čovek nije stvorenje koje ne može pogrešiti i koje u svakom trenutku može da u potpunosti iskontroliše svoja osećanja i svoje emocije. Ponekada se dogodi da čovek burno reaguje kada mu se nešto trenutno ne sviđa ili kada mu nešto nije po volji i upravo zbog toga često nastaju svađe i problemi. Ova naša mala svađa nastala je zbog mojih preteranih reakcija i u potpunosti shvatam da sam kriv. Znam da ne mogu da vratim vreme unazad, ali mogu da te zamolim za oproštaj. Volim te najviše na svetu, molim te izvini.

10) Činjenica da čovek uči na svojim greškama je apsolutno tačna i može se primeniti u skoro svakoj životnoj situaciji. Neka ove naše male nesuglasice predstavljaju novu lekciju za nas i našu ljubav i neka naša mala svađa ojača našu romansu i našu strast. Volim te puno i jedino što želim jeste da se pomirimo i da mi oprostiš. Budi na strani naše ljubavi, molim te dušo izvini.

11) Najmilijia moja, ne mogu da dozvolim da naša ljubav propadne i da izgubi svoju vrednost, kada bih izgubio tebe izgubio bih i svoj život, svoju budućnost i sreću. Ti si za mene dragi kamen koji svojim sjajem opija moje srce i veoma mi je žao zbog svih loših stvari koje su se dogodile nama. Znam da reči nisu dovoljne i da su potrebna dela i zbog toga sam spreman da uradim sve kako bi dobio tvoj oproštaj. Naša ljubav je naša sigurna luka, molim te oprosti mi i izvini.

12) Oduvek sam mislio da ne mogu tako lako da promenim svoje raspoloženje i da sam osoba koja se ne može lako uzurpirati i uznemiriti. Ali, ponekada se stvari otmu kontroli i tada postajemo ono što nismo i činimo razne greške. Priznajem da me je tog dana veoma ponela atmosfera i dobro znam da je sve što sam tada tebi rekao plod nezadovoljstva i trenutne neraspoloženosti. Želim da znaš da te jako volim i da te nikada ne bih povredio, molim te smiluje se mojoj duši i pokušaj da mi oprostiš. Ljubavi moja jedina, izvini.

13) Najdraža moja, sa tobom sam proveo najlepše dane u svom životu, sa tobom sam podelio puno lepih i nezaboravnih trenutaka, moje srce pripada tebi, tvoje srce je u mom i to će zauvek tako ostati. Istina je da sam prema tebi bio veoma loš i da sam puno pogrešio, ali se gorko kajem zbog svega toga i želim da mi pružiš šansu da sve to ispravim. Za tebe ću skinuti mesec sa neba i staviti ga pored tvog jastuka, da mirno i lako zaspiš, volim te i samo želim da mi oprostiš. Ljubavi moja, molim te oprosti mi i izvini.

14) Niko ne može usrećiti kao što možeš ti, ti umeš da izbrišeš svaku ružnu misao iz moje glave, ti si moj anđeo čuvar moja amajlija. Ti si najnežnija devojka koju sam ikada sreo u svom životu i velika je šteta što sam dozvolio sebi da te povredim i uvredim. Znaj da nisam imao loših namera i da je sve to samo puka slučajnost, moram ti reći da sam žestoko pogrešio i nadam se da ćeš doneti ispravnu odluku i da ćeš mi oprostiti sve, ako to uradiš podržaćeš našu ljubav i našu zajedničku budućnost. Molim te draga, izvini.

15) Mila moja, kada si ljuta na mene moje srce se cepa na sitne komadiće koje može da sastavi jedino tvoj oproštaj meni. Iz dana u dan moje srce je sve slabije i slabije i ne mogu da živim u svađi sa tobom. Naše duše su stvorene da budu zajedno i da žive u ljubavi i slozi, sve što je mimo toga naše duše ne mogu da podnesu. Iz ove svoje greške naučio sam da uvek treba da razmislim pre nego što nešto kažem i ta lekcija mi je veoma vredna. Dajem ti reč da ću biti tvoj nežni princ koji će te maziti, paziti i grliti, volim te puno ljubavi moja. Molim te oprosti mi.

16) Ova naša skorašnja svađa uspela je da na trenutak prekine našu srećnu i uzbudljivu ljubavnu avanturu, ali stara izreka kaže: “ Ono što te ne slomi, to te ojača“, pouzdano znam da ćemo iz svega ovoga izaći kao pobednici i da će ljubav biti naš pobednički trofej. Molim te budi uz mene i pokaži mi koliko ti znači naša ljubav, priznajem da je naša ljubav sve što imam u životu i ne postoji ništa vrednije i značajnije od nje. Volim te svim svojim srcem i želim da se pomirimo i da mi oprostiš. Molim te ljubavi, izvini.

ljubavne poruke za pomirenje

17) Draga moja, kada se setim te naše svađe obuzmu me setna osećanja i suze počnu da teku niz moje lice. Veruj mi da plačem kao malo dete zbog toga što sam bio grub i nepravedan prema tebi, veruj mi da mi je zaista krivo i da zbog toga užasno patim. Sve što želim jeste da tvoju ljubav i tvoje poverenje vratim, za svoje greške spreman sam adekvatnu cenu poljupcima da ti platim. Dušo moja mila, molim te nemoj da budeš ljuta na mene, oprosti mi i izvini.

18) U životu je najteže odoleti iskušenjima i biti trezven i nepokolebljiv u svakoj situaciji. Ne znam zbog čega je nastao gnev u mom srcu i mojoj duši i ne znam zbog čega sam bio tako grub i nagao prema tebi. Ti si moja mala i nežna devojčica, ti si moja ljubav najveća i nikako ne mogu zaboraviti taj nemili događaj. Ali, iz svega toga sam zaključio da te moram čuvati i paziti kao malo vode na dlanu, ti si devojka koju volim i sa kojom želim da provedem čitav svoj život. Molim te, prihvati moje izvinjenje, želim da se pomirimo i da uživamo u našoj ljubavnoj strasti. Izvini.

19) Jedina moja mila, u životu ponekada moramo da zaboravimo na neke ružne događaje koji nisu trebali da se dogode, ponekada moramo da se okrenemo ka sreći i da iza sebe ostavimo sve što je loše i nepoželjno. Sada je pravi trenutak da uradimo sve to, zaboravimo na tu nebitnu svađu koja nas je razdvojila, ostavimo tugu da uživa u samoći, neka vrata našeg doma budu širom otvorena samo za ljubav. Molim te, izvini, malo je reći da sam bio loš, ali molim te da se pomirimo, molim te za oproštaj.

20) Kada se setim tog momenta kada sam te ratužio i kada sam povredio tvoje krhko srce, u meni se probudi nemir i neka sila me vuče ka tebi i tera me da te zamolim za oproštaj. Ne mogu da živim ako se ne pomirim sa tobom, tvoja ljubav mi je neophodna i bez nje sam mrtav čovek. Molim te, oprosti čoveku koji te voli, pogledaj me tvojim toplim očima i nežno me zagrli. Svaki tvoj zagrljaj ću pozlatiti, poljubac ću ti poljubcem vratiti. Voleo bih da se pomirimo i da ponovo postanemo srećan i bezbrižan ljubavni par. Lepoto moja mila, izvini.

Takođe možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply