Najlepše čestitke za venčanje

Čestitke za venčanje

Ljubav je osećanje koje donosi puno uzbuđenja, ljubav je osećanje koje je zanimljivo i interesantno u svakom smislu. Voleti znači živeti, reč ljubav predstavlja sinonim za život, bez ljubavi čovek ne bi postojao i ova planeta bila bi prazna. Svaka prava i iskrena ljubav treba da se kruniše venčanjem i brakom, prirodno je da se dvoje zaljubljenih venčaju i da se brakom zauvek povežu. U svakom slučaju, ljubav ljudima može doneti samo radost i sreću, ljubav je uzvišeno osećanje, ljubav je veoma slična magiji. Kada neki vaši dragi prijatelji odluče da se venčaju i da ovekoveče njihovu ljubav, budite apsolutno na njihovoj strani i pričajte im samo o lepim stvarima. Ukoliko želite da vašim dragim prijateljima napišete čestitku za venčanje možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za venčanje i krštenje

1) Dragi moji prijatelji, moram priznati da me je vaša ljubav zaista očarala, vi ste savršen par i malo je reći da ste stvoreni da budete zajedno. Neka vaša ljubav svakodnevno raste kao trava posle kiša i neka svaki vaš zajednički trenutak bude blistavo savršen. Volite se i širite ljubav svuda, želim vam svu radost ovoga sveta. Neka vam je srećno venčanje!

2) Vaše malo detence je vaše sunce, vaša sjajna zvezda, volite ga i uvek budite nežni i pažljivi prema njemu. Neka vaše dete zna da u svojoj blizini ima najbolje i najosećajnije roditelje, želim vam puno lepih zajedničkih dana. Neka ime vašeg deteta bude oličenje hrabrosti, časti i junaštva i neka mu uvek donosi sreću. Svim srcem vam čestitam krštenje!

3) Putevi ljubavi su prepuni izazova i interesantnih pojava, ljubav je čudo, ljubav je uzbjdljiva, ljubav je sve što vam treba. Neka vaši poljupci budu vatreni poput najvrelije vulkanske lave, neka vaši zagrljaji izazivaju zemljotrese po čitavom svetu. Čuvajte i poštujte vašu ljubav, neka vam ona pruži i obezbedi lagodan i opušten život. Želim vam dug i uspešan brak, čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje i krštenje

4) Mili moji prijatelji, kada ste dobili dete, dobili ste najlepši i najvredniji poklon koji postoji. Vaše dete je centar vašeg sveta, vaše dete je vaš blagoslov za budućnost. Došao je dan krštenja vašeg deteta i veoma mi je milo zbog toga. Čitavim svojim bićem želim da vaše dobije lepo, prikladno i slatko ime, čestitam vam krštenje!

5) Prijatelji moji dragi, u ljubavi je dozvoljeno sve, ljubav je savršena kombinacija strasti i uzburkanih emocija, ljubav je viša sila, ljubav je sve. Duboko u svom srcu osećam radost zbog vašeg venčanja i želim da vaša budućnost bude lepa poput najlepšeg i najsrećnijeg ljubavnog romana. Neka vas ljubav raduje i veseli i neka uvek bude sa vama. Čestitam vam na venčanju!

6) Krštenje predstavlja veoma važan verski i crkveni običaj, na dan krštenja duh deteta pronalazi svoj put i dete dobija svoje ime. Najiskrenije se molim za vas i vašu sreću, želim da vam ovo krštenje prođe u miru. Neka sve bude po volji Boga i neka vaše dete bude uvek zdravo i veselo. Kao vaš prijatelj želim vam sve najbolje, čestitam vam na krštenju!

Čestitke za venčanje citati

1) Prijatelji moji mili, veoma je lepo što ste shvatili da je ljubav najlepše osećanje koje može da vlada ljudskim svetom, veoma je lepo što se volite i što ste odlučili da se venčate. Vi ste mladi i sva vrata su vam otvorena, želim da se uvek osećate slobodno, želim da ljubav bude vaš jedini vodič kroz život. Neka vam ovaj dan bude prepun romantičnih trenutaka, od srca vam želim srećno venčanje. Čestitam vam!

2) Neka u vašim očima ljubav bude jedna beskrajna avantura puna radosti i uživanja. Ljubav je dar sa neba koji je ušao u vaša srca, ljubav je ime vaše budućnosti. Neka vam svaki novi dan bude bolji i romantičniji od prethodnog, svim svojim srcem želim vam sve najlepše. Neka vam je srećno venčanje, čestitam vam!

3) Prijatelji moji dragi, ljubav će uvek biti uz vas i kada vas svi zaborave i napuste, ljubav je vaše blago, ljubav je vaše bogatstvo. Neka svaki vaš poljubac bude slađi od meda i neka vaša ljubavna priča bude puna strasti i romantike. Neka vam Bog podari srećan i dugovečan brak, želim da se uvek osećate ispunjeno i dobro. Čestitam vam venčanje!

Čestitke za venčanje citati

4) Čovek uvek treba da ramišlja o ljubavi, ljubav je ta koja ga može ispuniti, usrećiti i oplemeniti. Ljubav je sveta reč koju svaki čovek čuva u svom srcu, ljubav je nada za bolju i srećniju budućnost čitavog čovečanstva. Želim vam da uvek budete zajedno i da se nikada ne razdvajate, neka vas ljubav čuva i neka misli o vama. Želim vam srećno venčanje i čestitam vam!

5) Jedini moji prijatelji, svaka vaša reč neka bude puna ljubavi, volite se i ne razmišljajte ni o čemu što ima veze sa tugom. Vaša ljubav je vaš odbrambeni mehanizam koji će vas uvek štiti od svega, poštujte vašu ljubav i trudite se da ona iz dana u dan bude sve veća i veća. Želim vam sve najbolje, neka vam je srećno venčanje!

6) Ljubav je kada se dvoje vole, ljubav je kada dvoje maštaju i sanjaju o sreći, ljubav je kada se dvoje grle i maze. U svakom slučaju, za ljubav je potrebno dvoje. Budite srećni što ste zajedno i što imate vašu ljubav, pred vama je blistava budućnost, pred vama su srećni dani. Neka vaš brak bude najsrećniji brak koji postoji, od srca vam želim srećno venčanje!

7) Najdraži moji prijatelji, puno vam mogu pričati o sreći, ali sve to bi bilo uzalud. Najvažnije je da ste pronašli svoju sreću i da se nalazite na pravom i ispravnom životnom putu. Zaljubljen čovek je srećan i ispunjen čovek, neka ljubav bude simbol vašeg braka i vašeg zajedničkog života i neka vam upravo ona podari sve najlepše. Ljubim vas i volim, čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje od bake i deke

1) Mili naš, ti si naše detence, naša nada, veoma nam je drago što si pronašao ljubav svog života, što se volite i što svoju budućnost planiraš sa njom. Neka optimizam uvek bude sa vama, pratite i sledite puteve vaše ljubavi i budite večno srećni. Ovaj dan u potpunosti pripada vama i vašoj ljubavi i upravo zbog toga želimo vam sve najbolje. Tvoja baka te puno te voli, kao i tvoj deka, čestitamo ti venčanje!

2) Ti si naše jedino unuče, naš pokretač sreće, došao je dan tvog venčanja, došao je dan u kome ćeš uživati. Zagrli i poljubi devojku svog života, zagrli i poljubi svoju buduću suprugu. Volite se i neka oko vas pršte varnice vaše ljubavne strasti. Tvoji baka i deka ti žele radost i samo radost, čestitamo ti venčanje!

3) Dragi naš, ponosni smo na tebe i želimo da te poljubimo. Ti si naš najbolji unuk koji postoji na ovome svetu. Brak je jedna ozbiljna stvar i u braku uvek moraš biti racionalan i razuman. Ne brini, sve će biti u redu i sve će biti kako treba. Želimo ti savršen brak pun ljubavi i topline, želimo ti srećno venčanje! Čestitamo ti!

Čestitke za venčanje od bake i deke

4) Tvoji baka i deka te iskreno vole i žele ti veoma dobar i uspešan brak. Ti si sada odrastao čovek i veoma je lepo što si se odlučio za brak i porodičan život. Voli i poštuj svoju buduću ženu, neka ona kraj tebe uvek bude maksimalno zadovoljna i srećna. Neka vaša ljubav traje neograničeno i neka sve oko vas bude idealno. Želimo ti lepo i srećno venčanje, čestitamo ti!

5) Voljeni naš, ti si naša duša, ti si bakino i dekino zlato, želimo da znaš da smo za tebe spremni da preplivamo sva mora i sva okeane. Došao je dan kada ćeš se venčati i kada ćeš postati oženjen čovek, želimo ti srećnu i uspešnu budućnost. Takođe, želimo ti puno ljubavi u braku, neka vam Bog podari puno dece. Tvoji baka i deka ti iskreno čestitaju venčanje!

Čestitke za venčanje kolegi

1) Mili moj kolega, dobro znam da si ti veoma dobar čovek i da si u svakom pogledu zaslužio da budeš srećan i da uživaš sa osobom koju voliš. Neka u tvom srcu bude ljubav i samo ljubav i neka se na tvom licu vidi samo sreća. Iskreno i od srca ti želim izuzetno divan i spokojan brak, neka ti je srećno venčanje. Čestitam ti!

Čestitke za venčanje kolegi

2) Ti i ja se veoma dugo poznajemo i malo je reći da smo dobri i bliski prijatelji. Ti si moj dragi kolega i želim ti reći da je pravo zadovoljstvo deliti posao sa tobom. Uvek sam na strani ljubavi i uvek navijam za nju, svim srcem navijam za vas i za vašu sreću. Kao tvoj kolega želim ti sve najbolje u braku i u daljem životu, čestitam ti venčanje!

čestitka za venčanje kolegi

Čestitke za venčanje sinu

1) Sine moj jedini, svaki roditelj je ponosan i srećan kada dođe dan venčanja njegovog deteta, svaki roditelj voli kada njegovo dete uživa u srećnom i dobrom braku. Budi uvek dobar i nežan prema svojoj budućoj ženi, neka ona svakog trenutka oseća da si ti savršen muškarac i da si stvoren da budeš sa njom. Želim ti idealan brak, želim ti sve najlepše. Čestitam ti venčanje!

Čestitke za venčanje sinu

2) Brak je jedna zaista veoma lepa i srećna životna epizoda, brak predstavlja jedno nezaboravno iskustvo, jednostavno, brak je sastavni deo života. Ti si moj mili sinčić i ne mogu ti opisati koliko sam srećan što je danas tvoje venčanje i što ćeš stupiti u brak sa ženom tvog života. Kao tvoj roditelj želim ti sve najlepše i najbolje u braku, neka ti je srećno venčanje. Čestitam ti!

Čestitke za venčanje bratu

1) Dragi moj brate, svaki čovek tokom svog života mašta o danu svog venčanja, svaki čovek tokom svog života sanja o tom danu i sa nestrpljenjem ga iščekuje. Taj dan je upravo pred tobom, budi opušten i ponašaj se ležerno, danas će sve tvoje želje biti ispunjene. Tvoj bata će uvek biti uz tebe, volim te i puno mi značiš. Želim ti srećno venčanje i svim srcem ti čestitam!

Čestitke za venčanje bratu

2) Ti si moj mili batica, ti si moj uzor i svetla strana mog života. Neopisivo mi je drago što je vaša ljubav uspela i što ćete se venčati ovog prelepog dana. Neka svi anđeli sreće budu sa vama i neka vaš zajednički život bude idiličan. Neka vaš bračni život bude besprekorno lep, čestitam ti brate venčanje!

Čestitke za venčanje sestri

1) Seko moja mila, ovog dana će na tebi blistati prelepa venčanica, ovog dana ćeš biti najlepša devojka na svetu. Želim da tvoje venčanje opravda i potvrdi sva tvoja očekivanja, želim da sve bude neodoljivo lepo. Neka tvoj voljeni muž uvek bude uz tebe i neka ti pruži život iz snova. Želim ti srećno venčanje i od srca ti čestitam!

Čestitke za venčanje sestri

2) Ti si moja slatka mezimica, ti si moja draga sestrica, volim te srcem svojim celim, volim te i radostan sam što ću ovoga dana sa tobom sreću da delim. Danas je tvoje venčanje, neka sve na tebi blista i neka svi budu oduševljeni tvojom lepotom. Tvoj bata ti želi sve najbolje, čestitam ti venčanje!

Čestitke za venčanje od kuma / od kume

1) Kume moje jedini, dobro znam da se ti i devojka veoma volite i kada sam čuo da ćete se venčati, istog trenutka sam zapevao. Čast mi je da budem tvoj kum i tvoj prijatelj i dajem ti reč da ću ti uvek pomagati u svemu. Želim ti sve najbolje u bračnom životu, čestitam ti na venčanju!

2) Veoma se lepo osećam zato što sam tvoja kuma i zato što ću biti deo jedne zaista romantične ceremonije. Neka vaše venčanje bude praznik ljubavi i neka sve oko vas bude u znaku i simbolu srca. Tvoja kuma te voli puno i svim srcem ti čestita venčanje!

cestitke za vencanje od kume

Čestitke za venčanje – kratke

1) Najmiliji moji prijatelji, neka vaše venčanje bude vaše najveće životno zadovoljstvo, od srca vam čestitam!

2) Ljubav je melem za svaku ranu, ljubav je lek za dušu, želim vam puno ljubavi i sreće, čestitam vam na venčanju!

Čestitke za venčanje – kratke

3) Jedini moji prijatelji, neka vam vaše venčanje pokaže put do vaše sreće i neka vas vaša ljubav tamo odvede. Ljubim vas i volim, želim vam srećno venčanje!

Leave a Reply