Najlepše čestitke za godišnjicu braka

Najlepše čestitke za godišnjicu braka

Brak je nešto najlepše što se može dogoditi čoveku, brak predstavlja savršenu zajednicu u kojoj vlada ljubav. Ljubav i brak su dva termina koja su uzajamno uslovljena. Kada se to kaže misli se da ne postoji brak bez ljubavi i da ljubav koja se ne okonča brakom nije prava i iskrena ljubav. Kada se dvoje obožavaju i kada se međusobno poštuju i tolerišu, tada je njihov brak prepun topline i nežnih trenutaka. Sve u svemu, brak je jedno veoma lepo iskustvo koje treba da doživi svaki čovek. Godišnjica braka svakako predstavlja jedan od najvažnijih događaja, kada su u pitanju ljubavne veze. Upravo zbog toga, poželjno je svaku godišnjicu braka obeležiti na što romantičniji i bolji način. Kada dođe dan kada će neke vaše drage osobe obeležiti godišnjicu braka, budite pozitivni i poželite im sve najlepše. Najbolji način da to uradite jeste da im napišete prigodnu i prikladnu čestitku za godišnjicu braka. Ukoliko želite da vašim dragim osobama napišete najlepšu čestitku za godišnjicu braka, možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za godišnjicu braka – prijateljima

1) Dragi moji prijatelji, ljubav je osećanje koje je sveto i koje predstavlja pravi dar sa neba. Radostan sam što je ljubav ušla u vaša srca i što ste spojili i povezali. Vi ste veoma dobar par i pred vama su brojni veseli i srećni životni dani. Od sveg srca vam želim uspešan i temeljit brak, neka vam sve ide kao voda i neka vaša ljubav bude vaša vodilja. Ova godišnjica vašeg braka samo dokazuje da je vaša ljubav silna i moćna i neka to zauvek tako ostane. Srećna vam godišnjica braka!

2) U životu je veoma važno imati čisto i iskreno srce. Bez čistog i iskrenog srca nema prave i vatrene ljubavi. Kada ste vi u pitanju, sve je idealno i savršeno. Vaša ljubav je oličenje iskrenosti i topline, vaš brak je skladan i poseban po svemu. Neka vas svetli putevi ljubavi odvedu do sreće i životnog uspeha, najiskrenije vam želim sve najlepše. Neka vam je srećna godišnjica braka prijatelji!

3) Mili moji prijatelji, vi ste deo mog života i moje svakodnevnice. Sa vama sam podelio puno lepih trenutaka i slobodno mogu reći da ste vi perfektne i sjajne osobe. Uvek mi je bilo drago što se volite i što se savršeno slažete. Ljubav je nešto najvažnije u životu, budite bez brige, jer to nešto vi i te kako imate i posedujete. Neka svaki vaš budući zajednički dan bude divan i pun ljubavi, želim vam još puno veselih godišnjica braka. Voli vas puno vaš prijatelj i iskreno vam čestita. Srećna vam gosišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka - prijateljima

4) Vi ste moji dobri, tj. najbolji prijatelji i moja je dužnost da budem sa vama u ovim lepim i radosnim trenucima. Vi ste bračni par koji me svakodnevno oduševljava, vi posedujete idealnu formulu za savršeni brak, vi ste osobe koje dobro znaju šta je to ljubav. Danas je godišnjica vašeg braka, danas je godišnjica vaše ljubavi. Poljubite se i zagrlite, neka ceo svet gori i plamti od vaše ljubavi i od vaše strasti. Kao vaš prijatelj, želim vam sve najbolje, neka vam je srećna godišnjica braka!

5) Jedini moji prijatelji, zadovoljstvo mi je što vas poznajem i što se godinama lepo družimo. Vrata mog doma i mog srca će za vas uvek biti otvorena, uvek možete računati na mene i moju prijateljsku pomoć. Neka u svakom ćošku vašeg doma bude ljubav i neka svuda oko vas pršte zagrljaji i poljupci. Došla je vaša godišnjica braka i pravo je vreme da vam poželim još bezbroj lepih dana, kao i godišnjica. Budite mi veseli, nasmejani i vedri, želim vam srećnu godišnjicu braka!

6) Čovek je stvorenje koje ne može bez društva i koje ne voli samoću i usamljenost. Upravo zbog toga je čovek sklon ljubavi i takvo njegovo ponašanje je apsolutno normalno i potpuno opravdano. Budite spokojni i zadovoljni, vi imate vašu ljubav i u životu vam ništa drugo sem nje nije potrebno i neophodno. Slavite vašu ljubav i trudite se da uradite sve ono što će dodatno ojačati i učvrstiti vašu ljubav. Pre svega, neka vam ova godišnjica braka donese puno lepih događaja i trenutaka i neka vaša sreća nikada ne dođe do svog kraja. Čestitam vam godišnjicu braka prijatelji!

7) Prijatelji moji mili i dragi, sudbina vas je povezala, sudbina je spojila vaše živote, sudbina vam je podarila ljubav. Ponosan sam što sam deo vaše srećne životne priče, ponosan sam što vaš brak traje i što obara sve ljubavne rekorde. Ovog dana neka  vaši poljupci zamene sve reči koje postoje na ovome svetu i neka se među vama rasplamsa vatra strasti. Želim da vaš brak traje večno, čestitam vam godišnjicu! Neka vam je srećno!

Čestitke za godišnjicu braka – roditeljima

1) Mili moji roditelji, večito ću vam biti zahvalan što ste mi podarili život i što ste mi pružili sve što je potrebno za srećan i bezbrižan život. Vi ste moji idoli i uvek ću vas nositi u srcu i u duši. Presrećan sam što je došao dan kada ćete proslaviti vašu godišnjicu braka i ljubavi, presrećan sam što ćete ovoga dana uživati u veselju. Neka vaš brak bude vaša svakodnevna radost, želim vam puno toplih i romantičnih trenutaka u budućnosti. Srećna vam godišnjica braka!

2) Moje detinjstvo kraj vas je bilo zaista prelepo i divno. Malo je reći da ste uvek bili savršeno dobri roditelji, naš odnos je uvek bio perfektan i u najmanju ruku prijateljski. Jako mi se dopada što ste uvek otvoreni i iskreni i što mogu sa vama slobodno da komunicirama. Došao je trenutak kada moram da budem iskren i otvoren prema vama, iskreno vam želim sve najlepše i najbolje u braku i životu. Volim vas najviše na svetu i želim vam srećnu godišnjicu braka!

3) Dragi moji roditelji, kada vidim kako se grlite i kako se držite za ruke, tada sam siguran da imam najbolje i najromantičnije roditelje na svetu. Lepo je što se volite i što vašu zajedničku budućnost zidate na osnovama vaše ljubavi. Upravo iz te vaše moćne ljubavi nastao je moj život, vi ste tvorci mog života i zbog toga zaslužujete svo poštovanje ovoga sveta. Došla je godišnjica vašeg braka i moram vam priznati da gorim od želje da vas toplo i prisno zagrlim. Neka vas ljubav štiti od tame i životnog mraka, od srca vam želim srećnu godišnjicu braka!

4) Vaša imena su simbol moje sreće, simbol mog života i moje sudbine. Uvek ste se trudili da budete dobri i odgovorni roditelji i u tome ste konstantno bili uspešni. Mnogo toga ste u životu uradili za mene i zbog toga imam želju da vam se na neki način odužim. Prvo što želim da uradim jeste da vam ovog presrećnog dana poklonim čitavu planetu. Vaša godišnjica braka za mene je pravi praznik, prava senzacija. Čitavim svojim bićem želim vam da ovu godišnjicu proslavite u ljubavi i radosti. Roditelji moji, čestitam vam godišnjicu braka!

5) Roditelji moji dragi i mili, između vas je uvek vladala sloga i beskonačna tolerancija. Vi ste bračni par koji se nikada nije svađao i koji pamti samo lepe i prijatne trenutke. Sve to je za svaku pohvalu, sve to je neverovatno dobro i sjajno. Vaša ljubav je čista kao jutarnja rosa, vaša ljubav predstavlja vašu najveću životnu pobedu. Negujte vašu ljubav i zaštiti je od svih loših i podlih ljudi. Kao vaše dete, želim da vam ovaj dan bude nezaboravan, neka vam je srećna godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka – sestri

1) Sestrice moja, uvek sam podržavao tvoju ljubav i uvek sam bio na strani tvoje sreće, nikada se nisam pokajao zbog toga i nikada neću. Tvoj brak predstavlja jednu emotivno stabilnu i uravntoženu zajednicu, tvoj brak je, prosto, san svih ljudi. Budi srećna zbog toga i budi ponosna na sebe. Voli i misli o sreći, veseli se i uvek budi dobro raspoložena. Želim da ti tvoj muž ovog dana priredi puno iznenađenja, neka ti je srećna godišnjica braka!

2) Uspešan brak je nešto što je neophodno za dobar, srećan i ispunjen život. Tvoj brak je veoma uspešan i o tome svedoče brojne godišnjice koje su iza njega. Došao je dan kada ćeš proslaviti još jednu godišnjicu braka i želim da čitav dan budemo zajedno. Tvoja sreća je i moja sreća, tvoja radost je i moja radost. U to ime, želim ti svu sreću i radost ovoga sveta, neka ti je sestro srećna godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka - sestri

3) Sekice moja, dušo moja, kao tvoj brat dužan sam da te branim, štitim i čuvam, ti si moja lepa i pametna pčelica, ti si moje jarko sunce. Puno mi je lakše kada znam da je tvoj brak veoma dobar i da svakoga dana uživaš u njemu. Budi uvek dobra i pažljiva prema svom mužu i on će te za sve to uvek adekvatno nagraditi. Ljubav je osećanje bez kojeg sreća ne postoji i zbog toga neka ljubav uvek bude u tvom srcu. Želim ti sve najlepše od sveg srca, neka ti je srećna godišnjica braka! Čestitam ti!

Čestitke za godišnjicu braka – bratu

1) Brate moj dragi, ti i ja smo osobe koje u životu dele sve, ti i ja smo osobe koje su povezane i koje si nikada neće rastaviti. Ovoga dana ćemo podeliti sreću, danas je tvoja godišnjica braka i pravi je trenutak za zabavu i veselje. Neka se pesma svuda ori i neka u tvom srcu ljubav gori. Voli te puno tvoj bata, neka ti uvek budu otvorena sva sreće vrata. Iskreno i od sveg srca ti želim sve najbolje, neka ti je srećna godišnjica braka!

2) Nikada ne bih voleo da doživih ljubavni neuspeh, ti si moj brat i zaista zaslužuješ sreću i samo sreću. Hvala dragom Bogu što ti je podario pravu ljubav i što si zbog toga radostan i ispunjen. Poštuj i voli svoju milu ženicu, stalno brini o njoj, jer ona je sve u tvom životu. Godišnjica braka je pravi jubilej za vas i vašu ljubav i u to ime vam želim more strasti i uzburkanih emocija. Neka ti je bato srećna godišnjica braka! Čestitam ti!

3) Jedini moj bato, za tvoju sreću bih preplivao sva mora i okeane, ti si moja ogromna životna podrška, ti si moj spas, razlog mog postojanja. Osećam ogromno uzbuđenje u svojim grudima kada pomislim da je danas godišnjica tvog braka. Svaka godišnjica tvog braka za mene je nešto se dugo pamti, svaka tvoja godišnjica braka je veoma lepa i interesantna. Želim da ti ovaj dan prođe u dobrom i prazničnom raspoloženju, budi uvek u društvu ljubavi, iskreno voli i budi voljen. Srećna ti godišnjica braka!

4) Godišnjica braka je veličanstven događaj koji se uvek obeležava nekom vrstom proslave. Ljubav se treba slaviti, ljubav je blagodet, ljubav je tajna koja povezuje ljude i koja čini čuda. Neka ljubav tvog života bude uvek u tvom naručju i neka sve oko vas cveta. Najvažnije je da si srećan i da uživaš u svojoj životnoj priči, najvižnije je da voliš nekoga i da taj neko voli tebe. Neka ti današnja godišnjica braka donese puno razloga za radost i sreću u daljem životu, od srca ti čestitam. Srećna ti brate godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka – kratke

1) Ljubav i toplina, to su dve reči koje najbolje mogu opisati srećnog i zadovoljnog čoveka. Neka te dve reči uvek budu u tvom društvu, svim srcem ti želim srećnu godišnjicu braka!

2) Druže moj, u životu nije važno koliko imaš para, važno je koliko imaš osoba koje te iskreno i beskrajno vole. Ti imaš svoju ženicu i zbog toga budi srećan i zadovoljan. Želim ti sve najdivnije, čestitam ti godišnjicu braka!

3) Ljubav je prava stvar, ljubav je reč koja otvara i gvozdena vrata. Budi uvek na strani ljubavi, budi uvek čovek koji ludo voli. Srećna vam godišnjica braka!

Čestitke za godišnjicu braka - kratke

4) Najdraži moj druže, neka ljubav otera svu tugu sa tvoga praga i neka te uvek voli tvoja mila, tvoja jedina žena draga. Želim ti sve najsavršenije i najbesprekornije, neka ti je srećna godišnjica braka!

5) Neka sve u životu tvom bude po volji tvoga srca i neka ljubav bude tvoje drugo ime. Čestitam ti i želim srećnu godišnjicu braka!

Leave a Reply