Najlepše čestitke i stihovi za sestru

Stihovi za sestru

Porodica predstavlja nešto što je važno za svakoga čoveka, porodica se treba čuvati i paziti, porodica je ključna tačka svakog ljudskog života. Čovek bez porodica je čovek koji je prazan u svakom smislu te reči, porodica ispunjuje čoveka, porodica je najveće čovekovo blago. Puno je bolje kada čovek uvek ima kraj sebe nekog ko će mu pomoći u svakoj situaciji, nekog ko će uvek i svuda biti uz njega. Prema vašim članovima porodice uvek budite korektni i pažljivi, neka vaši međusobni odnosi uvek budu na veoma visokom nivou. Vaša sestra je vaš životni saputnik, osoba koja je veoma slična vama i zbog toga je uvek volite i poštujte. Ukoliko želite da vašoj sestri napšete nekoliko stihova možete iskoristiti neki od navedenih:

1)

 Mila moja sejo, moja snago,

Sve tvoje mi je milo i drago,

Uvek ću paziti i čuvati tebe,

Tebe, znaj, više volim nego sebe.

2)

Ti si moja sestra, zlato moje,

Najlepše na svetu su oči tvoje,

U tvom srcu je radost i dobrota,

Neka te sreća prati tokom čitavog života.

3)

Kao sestru zaista puno te volim,

Tvom milom srcu ne mogu da odolim,

Tvoja duša je kao pamuk meka,

Kuda god da pođem tvoja me senka čeka.

Ti imaš puno vrlina, a nijednu manu,

Volim sve tvoje, svaku tvoju stranu,

Ti si meni draga, ti si meni bliska,

Za našu ljubav svaka cena je niska.

4)

Koliko te volim, rečima ne mogu opisati,

Ti si moja sestra, moj najlepši san,

Najlepše stihove tebi ću uvek pisati,

Sa tobom je poseban svaki dan.

5)

Drago mi je što imam tebe,

Ti si meni jako važna,

Bez tebe ja ne znam za sebe,

Ti si moja podrška snažna.

Ti si moja sestra, moje najmilije,

Znaj da na mene uvek možeš računati,

Moje srce od tebe ništa ne krije,

Moja sreća će se uvek tvojim imenom zvati.

Citati za sestru – Statusi za sestru

1) Mila moja sejo, sa tobom sam proveo najlepše dane svoga detinjstva, sa tobom sam uvek delio sve, ti si osoba koju najbolje poznajem i na koju uvek mogu da računam. Ti i ja smo poput dva heroja koji se zajedničkim snagama bore za svoju sreću, ti i ja smo tandem koji se nikako ne može uništiti, ti i ja smo brat i sestra i veoma mi je drago zbog toga. Znaj da te kao sestru puno volim i da u svakom trenutku od mene možeš dobiti pomoć i toplu reč.

2) Kada sam bio malo dete veoma sam se plašio da budem usamljen i ti si mi uvek pravila društvo i igrala se sa mnom. Ti si moja starija sestra i uvek si bila prema meni nežna i pažljiva. Od prvog trenutka sam znao da si ti jedno dobro i plemenito biće koje ne može nikoga da povredi, u tvojim očima je ljubav, čestitost i dobrota. Ponosan sam što si ti moja sestra i kao tvoj brat obećavam da ti nikada neću dozvoliti da budeš tužna i razočarana. Volim te puno sestro moja mila!

3) Draga moja seko, ti i ja smo povezani još od našeg ranog detinjstva, u našim venama teče ista krv, naša srca predstavljaju jednu celinu. U mom životu ne postoji osoba koja mi je bliža i draža od tebe, ti si meni sve, ti si moj najbolji prijatelj, ti si moja mila sekica. U tebe uvek imam poverenja jer znam da me iskreno voliš i poštujem i želim da ti se zahvalim na svemu tvome. Voli te i ljubi tvoj brat!

4) U mom životu ti si oduvek bila osoba od poverenja, ti si moja voljena sestra i tvoja podrška mi zaista puno znači. Ti si svakoga trenutka spremna da mi daš savet i da mi pomogneš, ti si osoba koja nije sebična i koja zna prave vrednosti. Veoma mi je drago što kraj sebe imam sestru kao što si, bez tebe moj život ne bi bio isti, bez tebe bio bih mnogo slabiliji, jer ti si moja snaga. Najviše na svetu te voli tvoj brat!

5) Ti si osoba koja nikada ne priznaje poraz i koja se uvek bori do kraja, bez obzira na sve okolnosti. Ta tvoja osobina mi se jako dopada i zbog toga ću te uvek poštovati i ceniti. Ti si moja seka i kao tvoj brat prema tebi gajim najlepša i najčistija osećanja, ti si u mojoj duši i u mom srcu, ti i ja smo poput jednog čoveka koji je smešten u dva tela. Nikada neću dozvoliti da mrvica nečeg loše padne na tvoje nežno i osetljivo srce, obećavam ti da ću te uvek čuvati, braniti i paziti. Puno poljupca ti šalje tvoj mili bata.

6) Jedina moja seko, svaki put se rado prisetim lepih i srećnih dana našeg detinjstva i svaki put me ta sećanja duboko razneže. Sećam se kada smo bili veoma mali, držali smo se za ruke i tako smo se zajedno šetali. Oduvek smo se voleli i čuvali i oduvek smo znali da smo povezani nekom tajnom vezom i da ne postoji ništa lepše od toga. Taj naš odnos je ostao nepromenjen i apsolutno sam siguran da će naš idealni odnos zauvek ostati idealan. Želim da znaš da te tvoj brat puno voli i da mu veoma značiš.

7) Voljena moja sejo, ti si me naučila kako da se u ovom životu borim sa problemima, ti si me naučila da pronađem izlaz u svakoj bezizlaznoj situaciji, ti si me naučila da budem plemenit i da iskreno volim. Tokom čitavog svog života puno lepih stvari sam naučio od tebe, zaista je prava čast učiti od najbolje sestre koja postoji na ovome svetu. Želim da ti se od srca zahvalim na svemu što si učinila za mene, tvoja pomoć mi je uvek bila dodrodošla, jer ti si osoba koju volim i beskrajno cenim. Želim da znaš da nikada nećeš biti sama, tvoj brat će uvek i svuda biti uz tebe da te voli i da te čuva.

Rođendanske čestitke za sestru

1) Mila moja sestro, došao je najradosniji dan za čitavu našu potrodicu, došao je tvoj rođendan i od uzbuđenja moje srce hoće da iskoči iz grudi. Ne postoji dan koji mi je draži od tvog rođendana, tvoj rođendan je uvek lep i poseban, tvoj rođendan je zasita čaroban i divan dan. Želim da ti se ovog prelepog dana ostvare sve rođendanske želje, neka te sreća prati tokom čitavog života. Srećan ti rođendan sestro!

2) Svaka tvoja želja je moj smisao postojanja, svaki tvoj san za mene je zadatak koji moram da izvršim, dajem ti reč da ću se maksimalno potruditi da ispunim sve tvoje želje i snove, ti si moja sestra i to itekako zaslužuješ. Ti si veoma skromna devojka i verujem da su tvoje želje jako skromne i upravo zbog toga te izuzetno poštujem i cenim. Neka se ovog veselog dana pokaže tvog života najvedrija i najsrećnija strana i  neka ti ona ispuni svaku želju, želim ti da ovaj dan provedeš u sreći i veselju. Srećan ti rođendan seko!

3) Draga moja sestro, presrećan sam što ćemo današnji dan iskoristi za zabavu i druženje, danas je tvoj rođendan i svi smo veoma radosni zbog toga. Tvoj rođendan je za mene veliki praznik i svaki tvoj rođendan uvek željno iščekujem. Tvoja sreća je meni jako važna i želim da ti ovaj rođendan donese puno dobrog raspoloženja i puno novih trenutaka radosti i uživanja. Neka ti se sve u životu pretvori u zadovoljstvo, želim ti seko srećan rođendan!

4) Život je lep, život je igra, život je san, neka te lepo raspoloženje prati na svakom životnom koraku i neka se u tvoju dušu useli vedrina. Želim ti da uvek budeš zadovoljna sobom i svojim životom, želim ti da beskrajno uživaš u svemu što te okružuje. Neka ti svaki novi dan bude radosniji i veseliji od prethodnog i neka ti sve u životu bude savršeno. Želim ti sve najlepše i najbolje, neka ti je srećan rođendan sestro!

Rođendanske čestitke za sestru

5) Najdraža moja seko, ovaj dan je stvoren za zabavu i veselje, za igru i pesmu, ovaj dan je posvećen tvojoj sreći, ovaj tan je apsolutno u tvom znaku. Neka te kroz život uvek vodi radost, čuvaj ono najvrednije što imaš, čuvaj sebe i svoju mladost. Veruj u sebe i svoje snove i znaj da je sve moguće i da je sve dostižno, za uspeh u životu potrebna je čvrsta vera i volja. Od srca ti želim puno sreće, zdravlja i veselja, neka ti je srećan rođendan!

6) Najvažnije je da čovek uživa u onome što radi, da uživa u svom životu i u svom okruženje, ne postoji ništa važnije za čoveka od njegovog zadovoljstva i njegovog unutrašnjeg mira. Želim ti da uvek budeš spokojna i mirna i da nikada ne saznaš šta je tuga, neka osmeh vlada tvojim bićem i neka sreća ispunjava tvoj život. Tvoj brat te puno voli i želi ti da ovaj rođendan lepo proslaviš. Neka ti se ostvare sve želje i snovi, srećan ti rođendan seko!

Poruke sestri

1) Jedina moja seko, kada pomislim na tebe znam da u životu nisam sam, ti si nešto najlepše u mom životu, ti si druga polovnina mog bića. Kada sam sa tobom osećam neopisivu sreću i veliko zadovoljstvo, tvoje prisustvo me ispunjava pozitivnom energijom i daje mi snage za svaku novu životnu bitku. Za sve ove godine koje si provela sa mnom dugujem ti ogromnu zahvalnosti i želim ti reći da si ti najbolja osoba koju poznajem. Volim te puno i uvek ćeš biti u mom srcu, mila moja seko.

2) Draga moja sestro, druženje sa tobom za mene predstavlja nešto što je veoma posebno, nešto što se samo jednom može doživeti u životu. Svaka tvoja reč ima ogromnu težinu, ti si veoma pametna i zrela osoba i zbog toga je svaki razgovor sa tobom priča za sebe. Želim da znaš da te kao brat puno volim i uvažavam i u svakom trenutku se možeš osloniti na mene. Budi mi uvek srećna i bezbrižna i  znaj da ću uvek biti tvoj anđeo čuvar koji će neprestano brinuti o tebi i koji će te čuvati od svega.

3) Kako vreme prolazi sve više mi je jasnije da je porodica nešto je čoveku najvrednije i najvažnije. Porodica je čoveku poput amajlije koju treba da čuva i od koje si nikada ne treba rastajati. Ti si moja sestra i deo moje porodice, ti si deo mog srca, deo mog života. U našoj porodici ti si najnežniji i najlepši cvet, ti si naša princeza, naš mali i nežni devojčurak. Želim da uvek imaš na umu da te tvoj bata puno voli i da ti uvek želi sve najbolje.

Poruke sestri

4) Veoma mi je teško kada nisam u tvom društvu i kada sam usamljen, jednostavno, navikao sam na tebe i volim da sa tobom provodim svoje vreme. Ti si mi poput najbolje drugarice, tebi mogu da poverim sve svoje tajne, tebi mogu reći sve. U tebe imam potpuno poverenjem jer znam da ti nikada ne bi izdala i izneverila svog brata. Upravo zbog toga te puno volim i u meni uvek možeš da vidiš prijatelja i saradnika. Neka te u životu brige zaobilaze u širokom luku, budi mi uvek vedra, nasmejana i čila.

5) Mila moja seko, zbog tebe sam spreman da stavim ruke u vatru i da preplivam sve okeane u jednom dahu. U mom životu ti zauzimaš posebno mesto, tvoje mesto je u mom srcu i to će tako biti sve dok postojim. Iskreno bih voleo da naši odnosi uvek budu ovako korektni i dobri, najvažinje je da se volimo i da je među nama međusobno poštovanje. Kada sam kraj tebe puno mi je lakše da razmišljam o svojoj budućnosti, jer znam da od tebe uvek mogu da dobijem pametan i koristan savet. Ti si moj životni oslonac, ti si moj spas, ti si moja draga sestra i želim da ti se odužim za svu ljubav koju si mi pružila. Najmanje što mogu da uradim jeste da te zagrlim i poželim svu sreću ovoga sveta.

No Responses

Leave a Reply