Najlepsa ljubavna pisma

Ljubavna pisma

Ljubav predstavlja savršeno osećanje, ljubav je stanje u kome je čovek apsolutno srećan i ispunjen. Čovek koji voli je pun života i elana, čovek koji voli stalno razmišlja o sreći i zadovoljan je svojim životom. Ljubav može da preporodi čoveka, ljubav ruši kule i zida gradove, ljubav je magija. Kada je čovek zaljubljen, tada on ne zna šta je to tuga, tada on ne zna šta je to strah, ljubav je sreća, ljubav je hrabrost, ljubav je blagoslov. Sve dok postoji ljubav, postojaće ovaj svet i čitavo čovečanstvo. Ljubav je spas za sve nas, ljubav je zakon koji je svuda priznat i koji se svuda poštuje i ceni. Iskrena ljubav je najveće bogatstvo koje čovek može da stekne u životu, iskrena ljubav je vrednija od svega. Ko nikada nije voleo, to nikada neće shvatiti i razumeti. Ljubav je život, život bez ljubavi je prazan i potpuno uzaludan. Budite uvek pažljivi i osećajni prema vašoj voljenoj osobi i čuvajte je kao malo vode na dlanu. Neka vaša voljena osoba zna da je ludo volite i da bi ste za nju žrtvovali sve. Budite kreativni i inspirativni i pokušajte da vašu ljubav iskažete najdivnijim rečina. Najbolji način da to uradite, jeste da vašoj dragoj i voljenoj osobi napišete jedno romantično i slatko ljubavno pismo. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete ljubavno pismo, možete iskoristiti neko od navedenih:

Ljubavno pismo devojci

1) Voljena moja,

Svaki minut svog života posvećujem tebi i samo tebi, ti si moj divni anđeo, moja ljubav najveća i jedina. Tvoju toplinu osećam svuda u vazduhu, tvoj glas čujem na svakom koraku, tvoj lik vidim na svakom uglu. Ti si mi u krvi, ti si mi u srcu, ti si mi u duši, dovoljno je samo da me pogledaš i čitav moj svet se od tog pogleda sruši. Stalno razmišljam o tebi i svaka misao koja je vezana za tebe tera me da budem srećan i da se stalno smejem. Volim te puno i svestan sam da ću izgoreti od ljubavi za tobom, volim te puno i želim te samo za sebe. Sve što imam da ti kažem može stati u dve proste i jednostavne reči, koje glase: “Volim te!”.

2) Najdraža moja,

Život sa tobom je veoma uzbudljiv i nikada mi nije dosadno. Ti si osoba koja je veoma zabavna i koja me uvek nasmeje i razveseli. Tvoja vedrina predstavlja tvoj zaštitni znak, ti si kraljica osmeha, ti si princeza dobrog i pozitivnog raspoloženja. Želim da ti poklonim svoje srce, uzmi ga, ono pripada samo tebi. Znam da će moje srce kraj tebe uvek biti srećno i zbog toga želim da uvek budem u tvojoj blizini. Neopisivo te volim jako, volim te više od svega na ovom svetu, ti si moja budućnost, moja prošlost i moja sadašnjost, ti si moja ljubav jedina i prava. Volim te najviše na svetu, dušo moja mala!

3) Mila moja,

Kada ugledam tvoje savršeno nežno lice, tada mi je jasno da kraj sebe imam anđela, tada mi je jasno da kraj sebe imam najlepšu devojku na svetu. Tvoja lepota je čarobna, tvoja lepota je nestvarna, priznajem da ti se zbog svega toga divim, priznajem da te iskreno volim. Sve tvoje meni je preslatko, tvoja pojava me svakodnevno mami i vuče, zbog tebe nisam sam svoj. Kada sam sa tobom, tada mogu sve, ali, kada sam bez tebe, tada sam slab i nemoćan. Ti si moja snaga, ti si moja ljubav, ti si moje slatko srce. Volim te najviše na svetu i želim da znaš da te čuvam u svom srcu.

Ljubavno pismo devojci

4) Draga moja,

Ti si deo mojih snova i mojih misli, ti si deo mog života, mog tela i mog bića. Tvojim imenom se zove moja budućnost, tvoje ime je za mene čarobno i posebno, tvoje ime je za mene sveto. Samo želim da uvek budeš kraj mene, u tvom društvu osećam se lagodno i lepo, u tvom društvu sve mi godi i prija, ti si moja duša, moja i više ničija. Želim da ti poklonim svoj život, želim da budem tvoj verni sluga, beskrajno te volim i žudim za tvojim vrelim usnama.

5) Srce moje drago,

Ne postoji dan kada ne mislim i ne maštam o tebi, ti ne izbijaš iz moje glave i veoma mi je drago zbog toga. Ti si prava lepotica, ti si nežna vila, ti si moja devojka i sve ostalo se može zanemariti. Ti si devojka koja svojom lepotom može oduševiti sve ljude ovoga sveta, ti si moj mirisni cvetić, ti si moja nežna golubica. Želim da naše ljubavno gnezdo zauvek ostane netaknuto, želim da naša ljubav bude nešto izuzetno posebno, skladno i lepo. Za tebe dišem, za tebe živim, za tebe ovo pismo pišem, tvojoj slatkoći se iskreno divim. Grlim te i ljubim vilo moja bajna, ti si moja boginja, moja zvezda sjajna.

Ljubavna pisma za njega

1) Dragi moj,

Noćima sanjam kako grlim tvoje čvrsto i snažno telo i kako se sva topim u tvom zagrljaju. Ima nešto u mom srcu što me vuče ka tebi, ima nešto u mom srcu što me tera da te volim. Za tebe sam spremna da nastupim sve i da sve zaboravim, ti si sve što imam u životu, tvoja ljubav je za mene nešto najvažnije i najvrednije. Tvoja sam devojka i ponosna sam na to, tvoja sam ljubav i time se dičim. Ti si moja muškarčina, moj slatkiš, volim te najviše na svetu i šaljem ti milijardu toplih zagrljaja.

2) Voljeni moj,

Nikada se nisam pokajala što te volim i što stalno provodim vreme sa tobom. Ti si muškarac koji se retko može sresti na ovoj planeti, jednom rečju, ti si unikat. Volim što si moj i što mogu da te zagrlim i poljubim, volim što te imam i što sa tobom mogu da planiram svoju budućnost. Tvoje usne su simbol moje sreće, tvoje usne su slađe od šećera, slađe od meda. Sve u svemu, volim te puno, volim te jako, volim te najviše na svetu i neka to zna svako.

3) Mili moj,

Svaki tren koji sam provela sa tobom ću zauvek pamtiti, ti si jedna veoma romantična i nežna duša, tvoje srce je beskrajno veliko, beskrajno plemenito i dobro. Kada me poljubiš, osećam se kao da letim i kao da nisam na ovoj planeti, tvoji poljupci su vatreni, tvoji poljupci su vreli. Želim da ti se bacim u zagrljaj, želim da me čvrsto stisneš rukama i da mi pokloniš svoju ljubav. Obećavam ti da ću te uvek voleti, moje srce je samo tvoje, moj život pripada samo tebi. Šaljem ti puno pozdrava i poljubaca, volim te puno dušo!

Ljubavna pisma za njega

4) Ljubavi moja,

Kada sam upoznala tebe, upoznala sam svu lepotu i dobrotu ovoga sveta. Ti si muškarac koji pleni osmehom, ti si muškarac koji je osećajan i obziran i koji dobro zna šta je to ljubav i šta ona zaista predstavlja. Dugo godina mi je trebalo da te pronađem, dugo godina sam tragala za tobom, ali, za svo to čekanje sam dobila nagradu i sada uživam u ljubavi sa tobom. Ti si za mene idealan čovel, ti si za mene pravi lepotan, volim te svim svojim srcem i želim da me tvoje ruke uvek miluju nežno. Volim te do neba momčino moja lepa!

5)

Jedini moj,

U tvom glasu nalaze se svi tonovi koji prijaju meni i mom sluhu, od tvog prelepog glasa moje srce treperi i drhti, od tvog preslatkog glasa moje oči sijaju posebnim sjajem. Tvoj glas me uzbuđuje, tvoj glas me veoma izluđuje, tvoj glas me poput vina opija, tvoj glas mi i te kako prija. Ali, pored tvog glasa, volim i tvoje snažne ruke. Kada me one zagrle, tada znam da sam srećna devojka i da u životu imam sve što mi je potrebno i neophodno. Ti si moja krv vrela, moj jedini san, volim te puno i sa tobom želim da dočekam svaki novi dan.

Ljubavna pisma za nju

1) Dušo moja,

Sve u mom životu je bez tebe bezmisleno i trulo, ti si moja ljubav, moje srce i moja nada. Ti si žena koja me jednim pogledom izludi, ti si žena koja me jednim dodirom veoma uzbudi. Ti si žena koja je nežna i vatrena, ti si prava dama i zbog toga nikada nećeš biti sama. Dajem ti reč da ću uvek tvoja ljubav biti, dajem ti reć da ću te uvek voleti, poštovati i ceniti. Sve moje je tvoje, ti i ja smo jedno, ti i ja smo savršen par. Moram ti reći da te mnogo volim i da ne mogu da obuzdam tu ljubav. Gorim od želje da te poljubim, gorim od želje da te dodirnem.

2) Princezo moja,

Kada sam te prvi put ugledao, osetio sam neku neverovatnu sreću u svojim grudima i doživeo sam napada dobrog i veselog raspoloženja. Ti si mi podarila novi život, ti si me pomerila sa dna i uzdigla do vrha. Ti si čarobnica koja poljupcima daruje sreću, ti si moja srna malena, ti si moja ljubičica. Malo je reći da te volim i obožavam, lud sam za tobom i spreman sam da poginem u ime naše ljubavi. Sve što imam u ovom životu nalazi se u tvom srcu i upravo zbog toga želim da znaš da te neizmerno volim, moja jedina.

Ljubavno pismo dečku kojeg volim

1) Jedini moj,

Ti si čovek koji je uspešan u svemu i koji je majstor za zagrljaje i poljupce. Ti si jedno veoma nežno stvorenje, ti si dečak u telu muškarca, ti si moj i samo moj i to će uvek tako biti. Ne želim da te izgubim, želim da uvek budeš deo mog života, puno te volim i bez tebe ne mogu ni tren. Volim što si veoma pametan i što je svaka tvoja reč mudra, ti si idealan momak u svakom pogledu, ti si san svake žene. Kada me ljubiš i kada mi pričaš nežne reči, tada se osećam veoma lepo i sve što je loše nestane iz mog života. Ti dobro znaš kako da me raznežiš, ti dobro znaš kako da me utešiš, ti si vlasnik mog srca, mog života i moje sreće. Volim te do neba, ti si sve što mi u životu zaista treba.

2) Najmiliji moj,

Ti si osoba koju ću uvek voleti, tebe ne umem da mrzim, tebe, jednostavno, obožavam. Ti si tako dobar, tako fin i osećajan, ti si pravi muškarac, ti si pravi princ. U tebi sam pronašla sve što želim, sve o čemu sam godinama sanjala, ti si moje savršenstvo, ti si moja ljubav, moja sloboda i moja radost. Presrećna sam kada pomislim da ću svoj život uvek deliti sa tobom, ti si osoba koja me potpuno razume i koja je veoma slična meni. Znaj da te volim do neba i do svih sjajnih zvezda, znaj da te volim ludo i beskrajno.

3) Dragi moj,

Ti si me spasio od tuge i poklonio mi novi pogled na život i na svet. Ti si me spasio od zla i poklonio mi dobrotu i toplinu. Ti si momak koji je veoma lako ušao u moje srce, ti si momak koji me je zauvek osvojio. Tvoja sam od glave do pete, tvoja sam i želim sa tobom da osetim strast. Želim da me ljubiš po celom telu, želim da sa tobom izgorim od vatre ljubavi. Opčinjena sam tobom, tebe vidim svuda i samo želim da sam kraj tebe. Volim te najviše na svetu!

Kratka ljubavna pisma

1) Lepotice moja,

Ti si sve što volim i želim, ti si moja mala slatka pčelica, ti si moja nežna pahuljica, moja princezica. Skromno je reći da te volim, iskreno te obožavam i želim da svoj budući život provedem sa tobom. Ljubim te!

2) Ljubavi moja,

Tvoje poljupce uvek dobro pamtim, tvoji poljupci su nešto od čega se sav uzbudim i uznemirim, tvoji poljupci su preslatki. Sve dok postojim, postojaće i moja ljubav prema tebi, volim te najviše na svetu, volim te i to je čista istina.

3) Najlepša moja,

Sa tobom sve može biti lepo, zanosno i savršeno. Tvoja pojava menja sve iz korena, tvoja pojava me usrećuje, tvoja pojava me odvaja od tla. Pokušaću da budem što jasniji i precizniji, volim te i želim da uvek budeš moja.

Takodje možete pročitati:

Leave a Reply