Ljubavne poruke za devojku

Ljubavne poruke za devojku

Ljubav je plemenito osećanje koje teče ljudskim krvotokom, ljubav je skup idealnih emocija koje su smeštene u čovekovom srcu, jednom rečju ljubav je čudo. Bez ljubavi čovek ne može da živi svoj život, ljubav je neophodna za sve, ljubav je ključna tačka svake ljudske duše. Kada čovek ima uz sebe voljenu osobu, on se oseća moćno i u njegovom srcu je sreća. Potrudite se da budete maksimalno nežni prema vašoj voljenoj osobi, dokažite joj da je volite najviše na svetu, neka sa vaših usana sazna da je ona ljubav vašeg života. Taj problem možete rešiti tako što ćete vašoj voljenoj osobi napisati ljubavnu poruku u kojoj ćete joj reći sve što leži na vašem srcu. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete ljubavnu poruku možete iskoristiti neku od navedenih:

Poruke za devojku koja ti nedostaje

1) Mila moja, bez tebe mi dani veoma teško prolaze, jedna sekunda bez tebe traje čitavu večnost. Kada sam usamljen svaka sitnica može da izazove bol u mom srcu i u mojoj duši, ti si moj odbrambeni mehanizam kojim sam se štitio od tuge, ti si bedem mog srca, ti si moja ljubav jedina i najveća. Jedino što želim jeste da mi se što pre vratiš, ne mogu više da izdržim bez tebe, tvoja ljubav mi je neophodna. Ljubim te i volim, nedostaješ mi!

2) Nikada nisam razmišljao kako izgleda život čovek koji je usamljen i koji kraj sebe nema nikoga. Sada znam da je samoća nešto najgore što čovek može da doživi, samoća može da ugasi sve vatre u srcu, samoća može da slomi sve što joj dođe u susret. Borim se da pobedim sve to, borim se za našu ljubav i svim srcem želim da mi se vratiš. Tvoje odsustvo pretvorilo je moj život u košmar koji nema svog kraja, moram da priznam da bez tebe ne mogu da živim. Volim te najviše na svetu, veoma mi nedostaješ ljubavi.

3) Draga moja, tvoja ljubav oterala je sve mračne senke iz moga života i donela najlepše i najtoplije svetle zrake. Od tebe sam naučio šta je to ljubav, ti si mi pokazala kako se voli i mašta srcem, na ovom ljubavnom putu ti si moj orijentir, moja zvezda vodilja. Ovih dana sam bio veoma tužan, kada si daleko od mene osmeh napušta moj svet i na scenu stupa hladna i bezosećajna kraljica koja se zove tuga. Svaki tren proveden bez tebe za mene predstavlja ogroman gubitak i poraz, želim da sve bude kao što je bilo ranije, želim da mi dođeš i povratiš sjaj našoj ljubavi. Volim te puno i jako mi nedostaješ.

4) Oduvek mi je bilo jasno da bez ljubavi čovek ne može da živi normalno i ne može da adekvatno kreira svoju budućnost. Jednostavno, činjenica je da je ljubav najvažnija stvar za svakog pojedinca, ljubav je most koji spaja dva zaljubljena srca. Taj most koji nas spaja na trenutak je slomljen i između nas je daljina koja nas deli i razdvaja. Nadam se da će sve to brzo proći i da će naša ljubav ponovo izgraditi most koji će večno spojiti naša srca. Želim da ponovo budemo zajedno, želim da mi se vratiš, nedostaješ mi dušo moja draga.

5) Princezo moja, vrlo često pokušavam da se setim svih naših lepih zajedničkih trenutaka, sećanje na te srećne dane me veoma obraduje i u meni probudi čoveka koji je srećan i apsolutno bezbrižan. Znam da je naša ljubav bez obzira na našu udaljenost moćna i jaka, znam da će ona uspeti da prevaziđe sve. Naša ljubav može da dobije svaku bitku, naša ljubav iz svake borbe može izaći kao pobednik, naša ljubav je najveća emotivna sila koja postoji u univerzumu. Želim da se ljubav vrati u naše živote, želim da mi dođeš i da budemo zajedno. Verujem u našu ljubav i beskrajno te volim, nedostaješ mi!

6) Svaka tvoja reč meni je veoma draga, tvoje oči za mene su biseri koji sjaje i u kojima se mogu ogledati, sa tvojih usana sam probao najslađe medove, u svakom pogledu ti si moja ljubav i moj život. Kuda god da krenem ne mogu poći bez tebe, tvoje ime se može pronaći u svakoj mojoj reči, bez tebe moje biće ne postoji, jednostavno, ti si moje sve. Veoma mi je žao što smo kilometrima udaljeni, ali i pored toga osećam da smo zajedno, naša ljubav nas uvek i svuda povezuje, naša ljubav može sve. Jedva čekam da dođe dan kada ćemo opet biti zajedno, iskreno te volim svim srcem i veoma mi nedostaješ.

7) Najdraža moja, kada pomislim da si veoma daleko od mene osetim neopisivu bol u srcu, volim kada si kraj mene i volim da sa tobom provodim vreme, ti si moja ljubav i kada sam bez tebe moje srce je slomljeno. Želim da mi se brzo vratiš i da poljupcima sastaviš parčiće mog slomljenog srca, znaj da odbrojavam svaki sekund do tvog dolaska, želim da te snažno zagrlim, želim tvoje vrele usne. Tvoj lik nikako ne može izaći iz mojih misli, svakim danom te sve više volim i moram ti reći da mi jako nedostaješ.

8) U životu sam video puno očiju, ali nijedne nisu toliko sjajne i moćne kao što su tvoje. Od prvog našeg zajedničkog trenutka znam da si ti žena mog života, ti si ono što moje srce traži, ti si ono što zaista treba mojoj duši. Izrazito sam nesrećan zbog toga što si trenutno daleko od mene, ali želim da znaš da je moja čelična volja nesalomiva i da zbog ljubavi mogu da čekam čitavu večnost. Čitavim svojim bićem te volim i želim da mi se brzo vratiš, volim te mila moja ljubavi. Nedostaješ mi!

9) Jedina moja ljubavi, jako mi je teško da provodim dane bez tebe, svaka misao koja je vezana za tebe predstavlja težak kamen koji je okačen oko moje duše, moram ti reći da jedina stvar koja me ohrabruje i koja mi daje snage je naša ljubav. Želim da ova agonija veoma brzo prođe, želim da opet budemo zajedno i da opet probamo našu ljubavnu romansu. Stara narodna poslovica kaže: „Ko čeka, taj i dočeka“, verujem u te reči i siguran sam da će naša ljubav biti još jača kada mi se vratiš. Volim te najviše na svetu i veoma mi nedostaješ.

10) Nikada nisam voleo da budem usamljen i da vreme provodim u samoći. Oduvek sam voleo društvo i osoba sam koja uživa u prisustvu dragih i prijatnih ljudi. Zbog toga mi ovi dani bez tebe veoma teško padaju, navikao sam da te imam kraj sebe, navikao sam da tvoje nežno srce bude u mojoj blizini. Rekla si mi da moram biti hrabar i da će sve to brzo proći, svaka tvoja reč mi veoma znači i daje mi energiju koja će mi pomoći da se izborim sa ovom situacijom. Želim da mi dođeš, želim da se bacim u tvoj zagrljaj, želim da se volimo i ljubimo. Nedostaješ mi puno mila moja!

Poruke za nju

1) Dušo moja, želim da ti kažem nešto lepo i slatko, želim da ti kažem da te volim i da si ti sve što imam i sve što želim. Želim da uvek budemo zajedno i da uvek budemo srećni, želim da se uvek ovako volimo i da ljubav bude reč koja će najbolje opisivati naš zajednički život. Putem ovih reči želim da ti pošaljem puno slatkih i nežnih poljubaca koji će milovati tvoj vrat, volim te ljubavi moja jedina!

2) Kada sam kraj tebe osećam se sigurno, mirno i bezbrižno, kada poljubim tvoje usne znam da sam ostvario sve svoje želje, znam da sam uspeo u životu. Ljubav sa tobom donela mi je puno lepih i nezaboravnih stvari, ljubav sa tobom pružila mi je novu šansu za radost i sreću, ljubav sa tobom je u svakom pogledu ulepšala moj život. Sve dok naša ljubav postoji postojaće i naša srećna sudbina, uživajmo u našoj ljubavi, neka naša srca uvek budu vezana poljupcima i strasnim emocijama. Volim te najviše na svetu!

3) Mila moja, svakog novog dana naša ljubav raste i čini mi se da to nikada neće prestati. Naša ljubav može da pomera mora i okeane, naša ljubav gradi naše životne puteve, naša ljubav je srž naših života. Volim te u svakom smislu te reči, volim sve tvoje, ti si moja strast i moja pobuda, ti si moja želja i moja žudnja. Vatra prolazi mojim telom kada mislim o tvojim vrelim usnama, želim te za sebe, želim da uvek budeš moja. Ti si vatrena kraljica romanse, ti si plamen koji obuzima moje srce. Volim te beskrajno anđele moj!

4) Ti si moja golubica, moja druga polovina, bez tebe nikada ne bih uspeo da upoznam sreću, ti si mi u velikoj meri pomogla da osetim kako je lepo uživati i biti spokojan. Moje srce pripada samo tebe i to će uvek biti tako, znaj da ništa ne može da uništi našu ljubav, ona je zaštićena našim osećanjima. Neka nam naša ljubav uvek šalje nežne vibracije koje će nam govoriti da je ljubav drugo ime za našu sreću. Volim te puno!

5) Draga moja, ne postoji osoba koju voli više od tebe, ti si žena koja je veoma brzo, poput munje, ušla u moje srce i u njemu pronašla svoje sklonište. Naša tela su stvorena da budu zajedno, naše duše se u potpunosti slažu i predstavljaju jednu neraskidivu celinu. Kada te pogledam jasno mi je da si ti ljubav mog života, jasno mi je da si ti žena mojih snova. Ljubavi moja mila,  želim da znaš da te jako volim i voleću te sve dok postojim.

Poruke za nju

6) Dugo sam tražio osobu koja će me razumeti i koja je veoma slična meni i prava je sreća što sam upoznao tebe, jer ti si žena koja je veoma bliska mom srcu i koja mi u potpunosti odgovara. Volim te od glave do pete, volim te onakvu kakva jesi, volim te iskreno i uvek ću te voleti. Svake noći tvoje predivno lice je u mojim snovima, ti si moja sadašnjost i moja budućnost, ti si moja ljubav najdraža i jedina. Volim te!

7) Jedina moja, radujem se svakom novom danu koji mi dolazi u susret, jer znam da ću taj dan da provedem sa tobom. Moj život ne bi bio tako lep da nisam upoznao tebe, nežna moja princezo. Želim da ti poklonim sve što tvoje srce želi, ti si moja ljubav i moja je dužnost da ti uvek budeš srećna i zadovoljna. Obećavam ti da ću biti tvoj heroj koji će te braniti i čuvati i koji će te voleti najviše na svetu. Ljubavi moja mila, zaista malo je reći da te obožavam, ti si moja radost i moja sloboda.

Ljubavni stihovi za nju

1)

Ljubavi moja, ti si pravi dar sa neba,

Bez tebe prazan je moj svet,

Ti si ono što mom srcu treba,

Ti si moja ruža, moj nežni cvet.

Tebe ljubim i volim srcem celim,

Ti si moja lepotica, moja bajna vila,

Sa tobom želim ljubav da podelim,

Voleti tebe prava je ljubavna idila.

2)

Poljupci tvoju su vredniji od zlata,

Tvoje usne medene su kao med,

Pogledi tvoji otvaraju sva vrata,

Od vreline tvoga srca topi se led.

Srećan sam što te imam, draga moja,

Bez tebe sam manji od makovog zrna,

Meni je samo važna sreća tvoja,

Bez tebe moj život je nemir i noć crna.

3)

Reći ću ti samo reči dve,

Siguran sam da ih znaš,

Za tebe ću uraditi sve,

Samo želim svoje srce da mi daš.

4)

Ti si divna i nestvarno lepa,

Tvoje oči su plave kao more,

Volim te, naša ljubav nije slepa,

Želim da te ljubim i grlim sve do zore.

5)

Pričaj mi slatke ljubavne stvari,

Uplovimo u svet mašte, uplovimo u snove,

Neka nam ljubav radost i sreću podari,

Kada se dvoje vole i ljube, to se ljubav zove.

Moje srce poznaje samo tvoje ime,

Za tebe živim ovaj život, zbog tebe dišem,

Tebi posvećujem najlepše stihove i rime,

Želim najlepšu ljubavnu pesmu tebi da napišem.

Takodje možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply