Ljubavne poruke za dečka

Ljubavne poruke za dečka

Ljubav je nešto što pokreće celi svet, ljubav je energija koja usrećuje ljude i koja im poklanja radost. Ljubav je reč koja je superiorna i koja predstavlja sigurnost čovečanstva. Život bez ljubavi je život bez nade, ljubav daje smisao životu, život bez ljubavi je promašen život, ljubav je u životu zaista neophodna. Lepo je voleti, lepo je sanjati otvorenih očiju, sve to predstavlja ljubav, sve to nam govori da je ljubav sjajna. Ljubav može da ohrabri čoveka i pomogne mu da se izbori sa svojim problemima, ljubav može sve, ljubav je sila koja gazi i ruši sve pred sobom. Budite uvek veoma nežni prema vašoj voljenoj osobi, tj. prema vašem dečku, neka on uvek zna da ste vi devojka koja ga obožava i koja o njemu misli sve najbolje i najlepše. Najbolji način da mu upravo to stavite do znanja jeste da mu napišete simpatičnu i kompaktnu ljubavnu poruku. Neka vaš dečko vidi da ste vi devojka od reči i da i te kako umete da sročite vaša osećanja u nekoliko lepih rečenica. Ukoliko želite da vašem dragom dečku napišete ljubavnu poruku, možete iskoristiti neku od navedenih:

Ljubavni citati za njega

1) Dragi moj, želim da sa tobom provodim svaku noć, želim da sa tobom delim postelju, želim da se svakog jutra budim kraj tebe. Ti si moja ljubav, moja vatra, ti si moja želja i povod za sreću. Želim da znaš da sam presrećna što pripadam tebi, želim da znaš da svakodnevno maštam o tebi i o našim poljupcima. Dođi i zagrli me, dođi i poljubi me, volim te najviše na svetu, volim te i to je sve što znam i osećam. Neka te ove reči uvek podsećaju na našu ljubav, neka ti ove reči uvek pružaju neopisivu toplinu.

2) Kada sam te prvi put srela, znala sam da ćeš kroz neko vreme biti moj. Upoznali smo se sasvim slučajno, ali smo se zavoleli ludo, upoznali smo se slučajno, ali smo se zauvek povezali. Ti si moja duša, ti si moj nemir, ti si moja muškarčina, moj jedini i voljeni dečko. Nikako ne mogu da odolim tvojim vrelim usnama, nikako ne mogu da odolim tvojim sjajnim očima, ti si zaista prelep čovek, ti si zaista savršen. Želim da naša ljubav traje večno, želim da naše duše budu uvek povezane. Volim te do neba, ljubavi moja, volim te do neba, željo moja.

3) Mili moj, ti si deo mog sveta, ti si deo mog života, ti si deo moje sudbine, ti si deo mene. Moj život je sa tobom postao savršen, bez tebe bila sam veoma nesrećna, bez tebe sam se osećala usamljeno i napušteno. Ti si od mene napravio najveseliju i najradosniju devojku na svetu, ti si mi poklonio puno osmeha i puno dobre i optimistične energije. Ti si izlečio sve moje rane, ti si uništio sve moje tamne strane, ti si moj ljubavni heroj, ti si moje medeno srculence. Volim te puno dečkiću moj lepi!

Ljubavne poruke za dečka

4) Moja sudbina je u tvojim čvrstim i snažnim rukama, moje sve nalazi se u tvom srcu, ti si moj spas, ti si moj životni vođa. U tvom društvu osećam se sigurno i spokojno, tvoja pojava mi, u svakom smislu, uliva poverenje, ti si za mene čovek kome beskrajno verujem. Upravo zbog svega toga sam ti podarila svoje srce i po meni je to nešto najbolje što sam ikada uradila u životu. Hvala ti za svu ljubav, hvala ti za sve slatke poljupce, volim te budalo moja mala, volim te slatkišu moj medeni.

5) Voljeni moj, dobro se sećam trenutka kada smo se upoznali i kada smo započeli našu uzbudljivu ljubavnu romansu. Taj trenutak predstavlja zlatnu prekretnicu mog života, od tog trenutka sve u mom životu ide kako treba. Ti si moja sreća, ti si amajlija moje radosti, ti si moj spasioc, moj apostol. Volim te čitavim svojim bićem i to je najmanje što mogu da ti kažem. Sve ostalo ću ti reći putem poljubaca, sve ostalo ću ti reći putem nežnih dodira. Ljubim te i grlim, beskrajno te volim prinče moj!

6) Dok te nisam poznavala, sve mi je bilo teško i naporno i noćima nisam spavala. Ti si mi dao krila i naučio me kako da letim, ti si mi dao novi život i naučio me kako treba da ga živim. Ti si momak kraj koga zaista uživam, ti si jedno savršeno ljudsko biće, ti si moj mišićavi i zgodni lepotan. Pored toga, ti poseduješ i puno karakternih i duhovnih vrlina i to mi se i te kako dopada. Sve u svemu, ti si čovek bez mane, moja ljubav prema tebi je jaka i iskreno želim da nikada ne stane. Sada želim da ti kažem da te volim, želim da znaš da tvom vrelom srcu ne umem da odolim.

7) Jedini moj, tvoje ime nalazi se u svakoj rečenicu koju izgovorim ili napišem, o tebi konstantno razmišljam, tebe sanjam, zbog tebe uzdišem. Dovoljno je samo da me uhvatiš za ruke i u jednom trenu proći će sve moje muke, dovoljno je samo da me nežno dodirneš i tim dodirom možeš svu tugu sa mog srca da skineš. Tvoji nežni prstići su čudotvorni, svaki put kada me dodirneš osećam se kao da sam na “sedmom nebu”. Ti si neprikosnoveni kralj nežnosti, ti si pravi majstor romantike, upravo zbog svega toga te volim, upravo zbog svega toga sam tvoja. Volim te puno ljubavi moja!

Najlepše ljubavne poruke na svetu

1) Najdraži moj, u životu osim tebe mi više ništa ne treba. Odavno sam shvatila da materijalne stvari u životu nemaju svoju vrednost i da lako gube svoj značaj. Materijalne stvari samo ruše čovekovu sreću, ljubav je ta koja daje radost čoveku, ljubav je nešto najčistije, najprirodnije. Bez ljubavi ne mogu da živim ni tren, ljubav predstavlja moju životnu energiju, ljubav me pokreće i svakodnevno motiviše i inspiriše. Ljubav je za mene sve, a moja ljubav si ti, volim te najviše na svetu i neka za to znaju svi.

2) Svaki put kada te pogledam, prisetim se svih naših lepih zajedničkih dana, ti i ja smo doživeli puno divnih uspomena i sve to svedoči o jačini naše ljubavi. Ti i ja smo dva bića koja se nikada neće rastaviti i posvađati, ti i ja smo kao nokat i meso, ti i ja smo jedno. Pruži mi svoje ruke tople i snažne, pogledaj me u oči i zagrli me. Na svaki tvoj zagrljaj spremna sam da odgovorim poljupcem, volim te svim svojim srcem, volim te puno i jako.

3) Najmiliji moj, ti i ja smo savršen par, ti i ja se savršeno slažemo, naša ljubav je izuzetno jaša, naša ljubav je nesalomiva. Izuzetno mi je stalo do tebe, hoću da te gledam svakoga dana, hoću da živim sa tobom i da sa tobom delim svoju radost. Želim da znaš da tebi pripada moja mladost, želim da znaš da tebi pripada moja duša, živim za tebe, volim tebe i želim samo tebe. Poljubi me slatko, momčino moja lepa, poljubi me slatko i zauvek me osvoji.

4) Ti si dečko koji je uvek bio razuman i milostiv i zbog toga si uvek u mom srcu bio na visokom prvom mestu. Volim to što si tako plemenit, tako human i osećajan. Ti si osoba koja u životu nije ni mrava zgazila, ti si jedna prava dobričina, ti si moja ljubav, moj prelepi i predivni princ. Volim te puno, u svakom pogledu i smislu, volim te puno i to je nešto što je jače od mene.

Najlepše ljubavne poruke na svetu

5) Dragi moj, sudbina nas je slučajno spojila i podarila nam prijateljstvo. Ti i ja smo nekada bili samo dobri prijatelji, ali to prijateljstvo zaista nije moglo da traje dugo. Naše prijateljstvo je za tili čas preraslo u ljubav i ta fascinantna transformacija podarila nam je puno lepih i zanosnih životnih trenutaka. Kada pomislim da sam tvoja devojka, osećam se veoma lepo, imati tebe znači imati radost, imati tebe znači imati ljubav. Zauvek ću biti tvoja i samo tvoja, volim te do neba muškarčiću moj, ljubavi moja.

6) Volim kada me miluješ, volim kada si nežan prema meni, volim kada me ljubiš, volim kada se prema meni odnosiš kao prema pravoj ženi. Ne mogu da obuzdam ljubav koju osećam prema tebi, ne mogu da je ukrotim, srce hoće da iskoči iz grudi. Tvoja sam devojka, tvoja sam žena, tvoja sam robinja. Uzmi me za sebe, uzmi me i povedi u svoj svet, voli me, grli i ljubi, ti si sve što želim u ovom životu, u ovom trenutku. Ti si čovek zbog koga verujem u ljubav, ti si momak koji me uzbuđuje i zbog koga danima nisam mirna. Šaljem ti bezbroj vrelih i vatrenih poljubaca, jedina moja muškarčino.

7) Jedini i mili moj, ljubav je kada mi kažeš da me voliš, ljubav je kada me zagrliš i kada mi tiho šapućeš nešto slatko i neodoljivo. Ti si moja ljubav, a ja sam tvoja i samo tvoja, ti si gospodar mog sveta, ti si muškarac koji me očarava. Tvoja snaga me privlači, ti si dominantan u svemu, ti si savršeno lep, zgodan i jak. Veoma mi se sviđa to što dobro poznaješ ljubav, veoma mi se sviđa to što si vešt u svim romantičnim čarolijama. Želim da mi miluješ kosu, želim da me dodiruješ i maziš svuda po telu, želim da zaspim na tvom ramenu, želim samo tvoju ljubav.

8) Uvek si bio izuzetno nežan prema meni i nikada se kraj tebe nisam osećala poniženo ili uvređeno. Ti si muškarac koji dobro zna kako se poštuje i ceni žena, ti si muškarac koji dobro zna kako se voli i kako se živi za ljubav. Činjenica je da sam tvoja devojka i ta činjenica me u velikoj meri ispunjava i usrećuje. Zadovoljna sam i srećna što te imam, u tvojim očima vidim svoju budućnost, svoje buduće dane. Dodirni me nežno i kaži mi da me voliš, poljubi me strasno i pokaži mi koliko me voliš. Ti si moj romantični momčić i želim da znaš da te neizmerno volim.

9) Najmiliji i najdraži moj, moj život je bez tebe bio nešto sasvim nevažno i nebitno. Ti si upotpunio moj svet, ti si mi podario životnu volju, ti si me izlečio od tuge. Tvoje usne predstavljaju lek koji leči sve moje bolesti, tvoji poljupci uklanjaju sve moje nedostatke. Nikada neću zaboraviti dan kada si mi rekao da me ludo voliš i da sam ja tvoja sjajna zvezda, sjajna zvezda vodilja. Te reči su za mene pravo bogatstvo i u velikoj meri su mi pomogle da te prihvatim i zavolim. Nema sumnje da si ti čovek mog života, jasno je kao dan da te volim najviše na svetu i želim da to imaš na umu svakog trenutka.

10) Svaki novi dan je prilika da te volim još više i još jače, ti si suština mog života i sve moje želje u životu veoma su blizu tvog imena. Sa tobom želim da imam decu, sa tobom želim da živim, sa tobom želim da delim i dobro i zlo. Život sa tobom je za mene najlepši san, sa tobom mi je puno lepši i uzbudljiviji svaki novi dan. Volim te i ništa osim toga ne želim i nemam da ti kažem, volim te i to jedino što je sada važno, jedino što je sada bitno.

Ljubavni stihovi za njega

1)

Dragi moj, momčino moja lepa i sjajna,

Moja budućnost sa tobom je savršeno bajna,

Tvoja ljubav meni i te kako prija,

Volim kada tvoj osmeh poput sunca sija.

Tvoje ime je ime ljubavi moje,

Poklanjam ti svoje srce, poklanjam ti sve svoje,

Iskreno želim da nam na ljubavi zavide svi,

Volim te najviše na svetu, jedina moja ljubavi.

2)

Ti si nešto što volim, nešto što jako želim,

Drago mi je što ovaj život baš sa tobom delim,

Drago mi je što si blizu mene i što si moj,

Za srce mi se lepi svaki zagrljaj i poljubac tvoj.

Moje srce ne poznaje nikog osim tebe,

Zbog tebe bi, bez razmišljanja, žrtvovala sebe,

Volim te, volim i samo volim,

Tvom šarmu ne mogu da odolim.

3)

Ti si moj vladar, mog srca car,

Srećna sam što si moj gospodar,

Za tebe se uvek Bogu molim,

Znaj da te najviše na svetu volim.

Takodje možete pročitati:

No Responses

Leave a Reply