Čestitke za rodjenje unuka ili unuke

Čestitke za rodjenje unuka ili unuke

Porodica predstavlja temelj svakog doma, porodica je glavni prioritet svakog čoveka, porodica je nešto najvažnije i najbitnije. Život veoma brzo prodje i iza čoveka ne može ostati ništa materijalno i vredno, jedina prava vrednost u životu je porodica. Bogatstvo je kada čovek produži svoju vrstu i kada kraj sebe ima svoju decu i svoje naslednike. Dete je ukras čitave planeta, deca su mala stvorenja koja raduju sve nas, deca predstavljaju lepotu naših života. Ako su vaše drage i voljene osobe dobile unuka ili unuku, ne budite ravnodušni i podelite sa njima svu sreću i radost. Ukoliko želite da vašim dragim osoba napišete čestitku za rodjenje unuka ili unuke možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za rodjenje unuka

1) Dragi moji, godine veoma brzo prolaze i ponekada nismo svesni koliko je vremena prošlo i koliko smo zaista stari. Ali, sve to je nevažno i nebitno, važno je da smo srećni i da smo zadovoljni svojim životima. Sada kada je na svet došao vaš mali andjeo, vaš mali unuk, imate bezbroj razloga za radost i veselje i u vaš dom se uselio duh sreće. Čuvajte vašog malog unuka i neka on čuva vas, volite ga i budite voljeni. Od sveg srca vam čestitam rodjenje unuka!

2) Kada vas vaš mali unuk zagrli i kada vas nežno poljubi, osetićete svu čaroliju ovoga sveta i bićete najsrećniji ljudi na ovoj planeti. Vaš unuk je vaša sreća, vaša mirna i spokojna budućnost, vaš unuk je vaša ljubav i vaš smisao života. Živite za njega i trudite se da mu u što većoj meri ulepšate svaki novi dan. Neka vaš zajednički život bude divan i spokojan, iskreno vam želim sve najbolje. Čestitam vam na rodjenju unuka!

Čestitke za rodjenje unuka

3) Najdraži moji, znam da ste veoma dugo čekali ovaj trenutak i da su danas ostvarene sve vaše želje. Danas je srećna zvezda bila na strani vašeg doma, danas je u vaše živote došao jedan mali dečak, vaš ponos i vaša uzdanica. Budite srećni i nemojte da krijete vašu radost, provedite ovaj dan u slavlju i veselju i neka sve oko vas peva. Veoma mi je drago zbog vas i želim vam da provedete puno lepih dana sa vašim unukom. Neka vam sve bude srećno, čestitam vam na rodjenju unuka!

4) Voleti svoju decu znači voleti sebe i svoj život, vaša deca su deo vas i zbog toga ih uvek volite i poštujte. Oduvek ste maštali o tome kako će te postati baka i deka jednog malog novorodjenčeta i ovog predivnog dana su vaša maštarenja ostvarena. Presrećan sam što ste napokon postali baka i deka i neka vas sreća prati u ovom novom životnom poglavlju. Neka vaš unuk bude uvek srećan i zadovoljan i neka mu sve u životu bude idealno. Čestitam vam na rodjenju unuka!

5) Mili moji, sada znate da niste sami i da je kraj vas vaša porodica koja će se uvek brinuti o vama. Moram da priznam da ste bili veoma dobri i korektni roditelji i da ste tu ulogu obavili na najbolji mogući način. Ali, sada su pred vama novi momenti i nova iskustva, postali ste baka i deka i verujte mi da će vam vaš unuk doneti puno radosti, zabave i veselja. Uživajte u njegovom društvu, želim vam srećnu i lepu zajedničku budućnost. Čestitam vam na rodjenju unuka!

6) Predivan je osećaj brinuti se o malom detetu i paziti na njega, predivan je osećaj upoznavati ga sa svetom i životom. Ovog radosnog dana dobili ste tu čast da se oprobate u ovoj za vas novoj životnoj ulozi, dobili ste unuka i neka vaša sreća traje večno. Radujte se ovom divnom trenutku i neka vaša srca budu otvorena za sve ljude koji su vama dragi. Volite vašeg unuka i neka on beskrajno voli vas, svim srcem vam čestitam!

7) Prijatelji moji mili, dobro znam da su vaša deca vaš život i da se svim snagama borite za njih i njihovu budućnost. Ali, danas su se stvari malo promenile, u vaše živote uselio se je vaš unuk i on će od sada biti vaš prioritet i vaš smisao postojanja. Verujem da ćete lepo brinuti o njemu i da će njegov život kraj vas biti lep poput najlepše bajke. Želim da medju vama uvek bude ljubav, čestitam vam na rodjenju unuka!

8) Želim vam reći da u svakom trenutku možete biti ponosni i zadovoljni, vaša porodica je od ovoga dana bogatija za jednog novog člana i neka svi znaju za tu prelepu vest. Neka osmeh bude uvek na vašem licu i neka svi znaju koliko ste srećni i koliko volite vašeg dragog unuka. Želim vam puno lepih iskustava u druženju sa vašim malim unukom i neka vam upravo on ulepša dane starosti. Takodje, želim vam sve najbolje i najlepše, čestitam vam na rodjenju unuka!

cestitke baki za rodjenje unuka

9) Prijatelji moji dragi, vaša deca su vam podarila jedan prelepi biser koji svojim sjajom osvaja srca svih ljudi. Vaša milia deca su vam podarila unuka i budite im večno zahvalni zbog toga. Vaš unuk će biti drugo ime za vašu sreću i iz dana u dan će vas sve više voleti. Budite uvek kraj njega i pokušajte da mu maksimalno pomognete u svemu, on će umeti da poštuje i ceni vašu ljubav i vašu žrtvu i vratiće vam istom merom. Neka ljubav bude vladar vaših odnosa i neka ona krasi vaš dom. Čestitam vam na rodjenju unuka!

10) Vaša životna želja bila je da kraj sebe imate vašeg unuka, vašeg malog heroja i junuka koji će vas čuvati i braniti od svega. Vaša životna želja je uslišena i zbog toga budite presrećni. Zahvalite se svim višim silama i udahnite miris radosti i sreće. Vaš unuk će uvek biti uz vas i u svakom trenutku će vam pružati ljubav. Dobro znam da će te biti najbolji baka i deka na svetu, jer ste vi veoma dobre i osećajne osobe. Neka vaš unuk kraj vas bude spokojan i siguran, želim vam da uživate u njegovom prisustvu. Čestitam vam na rodjenju unuka!

11) Voljeni moji, ovaj dan ste veoma dugo i strpljivo čekali i znali ste da će on u potpunosti promeniti vaš život. Rodjenje vašeg unuka vam je donelo puno lepih promena i osećanja i verujem da vas je on podmladio i da je uneo puno svežine u vaš svet. Čuvajte ga i brinite o njemu na najbolji mogući nači, neka on u svakom trenutku zna da je kraj vas siguran i da ćete mu vi obezbediti lepu budućnost. Svaki put kada ga zagrlite i kada ga uzmete u naručje znaćete da ste uspeli u životu i da ste saznali šta je to sreća. Čestitam vam na rodjenju unuka!

Čestitke za rodjenje unuke

1) Mili moji, u vaš dom je nečujno, na prstima, došla jedna mala princeza koja ima zlatnu kosu i oči boje duge. Čuvajte vašu malu princezu i posvetite joj svu pažnju ovoga sveta, ona je kruna vašeg doma, ona je vaše porodično blago. Pružite joj puno pažnje i ljubavi i neka ona svakog trenutka oseća toplinu vaših srca. Budite uvek kraj nje, budite uvek kraj vaše unuke, volite je i budite najsrećniji deka i baka na svetu. Od sveg srca vam čestitam na rodjenju unuke!

2) Za vas ne postoji niko ko je draži i važniji od vaše mile unuke. Vaša unuka uvek treba da bude u centru vašeg sveta, vaša unuka je najlepši poklon koji ste mogli da dobijete od vaše dece, vaša unuka je simbol vaše sreće. Neka vaši zajednički dani budu ispunjeni srećom, igrom i zabavom i neka sve bude kako treba. Uživajte u njenom društvu, uživajte u njenoj slatkoći, želim vam sve najlepše. Čestitam vam na rodjenju unuke!

Čestitke za rodjenje unuke

3) Dragi moji, kada sam čuo da ste dobili unuku i da ste postali baka i deka, oduševio sam i moje srce je obuzela neopisiva milina. Neverovatno mi je drago zbog vas, to što vam se dogodilo je veoma lepo i veličanstveno i želim vam da uživate u tom savršenstvu. Vaša mila unukica je prava lepotica i ona će u budućnosti biti vaš andjeo koji će vas pažljivo čuvati. Želim da medju vama sve bude besprekorno savršeno, čestitam vam na rodjenju unuke!

4) Vaša divna unukica je blagoslov za vaš dom, budite srećni i veseli zbog vaše male devojčice i pazite na nju kao na najvažniju stvar u vašem životu. Neka od prvoga trenutka zna da je puno volite i da kraj sebe ima najbolju baku i najboljeg deku. Neka njen život kraj vas bude savršen poput najmirnijeg sna, želim vam da zajedno upoznate sve strane sreće. Želim vam sve najbolje, čestitam vam na rodjenju unuke!

5) Najdraži moji, u životu sreća se ne može meriti bogatstvom i novcem, sreću čine stvari koje su male i koje su blizu nas, za sreću je potrebna ljubav, porodica i dom. Budite ponosni i srećni što ste uspeli u svemu tome i uživajte u vašoj porodičnoj sreći. Neka rodjenje vaše unuke ulepša vaše živote, ona je najvažniji član vaše porodice i u to ime joj pružite puno ljubavi. Budite nežni i pažljivi prema njenom malom srcu i pokažite joj koliko je volite. Neka vaša unuka bude vaša želja i vaša moć, želim vam da se lepo družite i da se medjusobno poštujete. Čestitam vam na rodjenju unuke!

6) Oduvek ste govoroli da su deca najiskrenija i najplemenitija stvorenja koja postoje na ovome svetu i da ih upravo zbog toga volite. Ovog prelepog dana rodila se vaša unuka, vaša naslednica, ključevi od vaših srca su sada u njenim rukama i verujem da će ljubav biti osećanje koje će vas povezivati. Želim vam da zajedno sa njom doživite puno lepih i posebnih trenutaka i neka vam svaki dan ostane upamćen kao lepa uspomena. Neka vaš dom blista od sreće, radosti i veselja, da vaša budućnost bude nestvarno lepa jedina je moja želja. Čestitam vam na rodjenju unuke!

7) Najmiliji moji, ne postoji nijedna stvar koja ovog dana može da pokvari vašu sreću i vaše raspoloženje. Ovaj dan je prosto savršen i predstavlja najsrećniji dan za vas i vašu porodicu. Drago mi je što ste dobili lepu i zdravu unukicu i u to ime vam želim puno sreće i napretka. Neka vaša unuka bude najlepša devojčica na svetu i neka se svi dive njenoj lepoti i dobroti. Budite uvek uz nju i ne dozvolite joj da bude usamljena i tužna. Volite je i učinite sve da ona bude uvek svesna činjenice da vam puno znači. Čestitam vam na rodjenju unuke!

8) Prijatelji moji, sada imate jedan razlog više da budete srećni i zadovolji i da budete puni životne vedrime. Sada kraj sebe imate vašu unuka koja će vas neizmerno voleti i koja će biti kraljica vaših srca. Neka vam svaki zajednički momenat bude prepun ljubavi i porodične topline, želim vam da lepo saradjujete i da ne brinete ni o čemu. Želim da budete najveseliji i najradosniji baka i deka na celoj planeti, čestitam vam na rodjenju unuka!

9) Najvažnije je da vam je ovaj jedinstveni dogadjaj uselio u vaše živote zadovoljstvo i osećaje užitka. Radujte se svim srcem, neka vaš dom peva od sreće i neka svi ljudi saznaju da ste srećni što vam se rodila unuka. Ovo je zaista važan dogadjaj za vas i za vaš dom i treba ga proslaviti na najbolji mogući način. Neka svuda oko vas bude slavlje i veselje i neka vam se u budućnosti ostvare sve želje. Čestitam vam na rodjenju unuke!

čestitka za rođenje unuke

10) Jedini moji, kada uzmete u naručje vašu malu devojčicu, vašu dragu unukicu, znajte da je sva radost i sva lepota ovoga sveta u vašim rukama. Vaša unuka je donela u vaš dom puno topline i lepih osećanja i njeno rodjenje je u potpunosti promenilo atmosferu koja je vladala u vašem domu. Budite zadovoljni zbog toga i čuvajte vašu unuku kao oči u glavi i nikada nemojte da dozvolite da ona bude nezadovoljna i tužna. Budite primerni i odgovorni baka i deka i neka vaša unuka kraj vas sija od sreće i radosti. Iskreno i svim srcem vam čestitam na rodjenju unuke!

Takodje možete pročitati:

Leave a Reply