Čestitke za rodjendan sestri

Čestitke za rodjendan sestri

Kada se pomene reč rodjendan, čovek u svojoj glavi kreira sliku idilične zabave i srećnog veselja, rodjendan je dogadjaj koji se po svemu ističe od svih ostalih sličnih dogadjaja. Ukoliko čovek veselo dočeka svoj rodjendan, njegova sreća će biti velika kao planina i niko neće moći da joj pridje i da je pokvari. Rodjendan predstavlja čovekov odomor od svakodnevnice i na neki način predstavlja efikasno rešenje kada je u pitanju opuštanje i relaksacija. Sve u svemu, rodjendan je dan koji je i te kako lep i upravo zbog toga se tom danu treba radovati. Najbolji način za to jeste da joj napišete toplu, emotivnu i prijateljski nastrojenu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj sestri napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke za 18. rodjendan sestri

1) Lepa i draga moja sekice, divno je što si odrasla u jednu prelepu devojku koja u svom srcu nosi sve vrline koje postoje na ovome svetu. Tvoj karakter je blag i nežan poput cveta kamilice, tvoje srce je plemenito i čisto poput ruže, ti si devojka koja je u svemu posebna i pred kojom je srećna budućnost puna kreativnih vizija. Tvoj brat te voli najviše na svetu i želi da ti ovoga dana andjeli ispune sve rodjendanske želje. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

2) Stigao je dan kada će cela naša porodica biti srećna, radosna i vesela, stigao je dan kada ćeš naš dom blistati od veselja. Neka se ovoga dana pesma ori i neka ljubav vlada ljudskim dušama. Mila moja sestro, od ovog trenutka tvoj život će se drastično promeniti i pred tobom su brojne prepreke koje sama moraš prevazići. Veruj mi, sve je lako ako slušaš svoje srce i ako radiš po svojoj želji i voli, budi uvek svoja, budi uvek ponosna, vedra i čila devojka. Od srca ti želim srećan 18. rodjendan!

Čestitke za 18. rodjendan sestri

3) Draga moja seko, dugo si čekala da dodje dan kada ćeš postati punoletna i moram ti reći da je tvom čekanju sada došao kraj. Pred tobom je 18. rodjendan, pred tobom je jedan veliki životni dogadjaj i iskreno ti želim da sve u vezi tvog rodjendanskog slavlja bude u najboljem mogućem redu. Ti si moja jedina sestra i svim svojim srcem ti želim hiljade i hiljade najlepših želja. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

4) Nije važno koliko čovek ima godina, važno je koliko je on umno i psihički sazreo za život i sve njegove sastavne delove. Ti si moja sestrica i sa tobom provodim dosta vremena, slobodno mogu da kažem da si ti osoba koja je u potpunosti ozbiljna i spremna za dalji život. Ponosan sam na tebe i želim ti da uvek budeš uspešna i da svim svojim silama guraš napred. Volim te puno i čitavim svojim bićem ti želim srećan 18. rodjendan!

5) Sestro moja, andjele moj, ti si za mene dar koji mi je Bog poslao sa neba, ti si za mene ikona i u tvom licu se ogleda moja sreća. Kada sam uz tebe osećam se snažnije i moćnije, zbog tebe nikada neću odustati od borbe i uvek ću se truditi da ti omogućim sve što je potrebno za bolji i srećniji život. Budi bezbrižna, snažna i jaka devojka, pred tobom su najlepše godine i neka ti mladost podari puno zanimljivih dana. Želim ti srećan 18. rodjendan!

Najlepše čestitke za 18. rodjendan sestri

1) Sestro moja draga i jedina, ti si moj verni prijatelj, ti si moja svakodnevna podrška, bez tebe naša porodica bila bi tužna i očajna, ti si za sve nas cvet koji opija svojom lepotom i svojim zanosnim mirisom. Ti si jedna nežna duša koja ima srce milostivog andjela i moram priznati da ti se iskreno divim. Neka ti ovaj rodjendan prodje u znaku veselja i neka tvoja rodjendanska zabava bude neopisivo uzbudljiva. Želim ti srećan rodjendan!

2) Svaki tvoj rodjendan me asocira na nešto lepo, nešto što u mojoj duši izaziva lavinu lepih osećanja koja golicaju moju sreću. Uživam kada gledam kako se veseliš, kada je tvoje srce radosno, tada sve u meni vibrira i peva. Želim da uvek budeš nežni i lepi devojčurak koji graciozno trčara i koji se raduje čitavom svetu. Neka ti se ostvari sve ono o čemu sanjaš i sve ono što iskreno želiš, neka ti je srećan rodjendan sestro!

3) Seko moja mila, dan po dan, došao je tvoj rodjendan, budi srećna i vesela i neka tvoja bude planeta cela. Tvoj brat ti želi hiljadu lepih želja, a pre svega ti želi puno ljubavi, sreće i veselja, neka te uvek vole svi ljudi, opusti se i uvek nasmejana budi. Danas je tvoj rodjendan i neka na sjajnom nebu bude ispisano tvoje ime, od srca ti želim sve najlepše. Srećan ti rodjendan!

Najlepše čestitke za 18. rodjendan sestri

4) Koliko na nebu ima zvezdica toliko ti u životu želim sreće, neka svaki dan tvog života bude neodoljiv užitak. U meni uvek možeš videti osobu koja će ti pomoći i koja će ti uvek poželeti sreću, ti si moja sestra i moje srce mi govori da si ti deo moje duše. Iskoristi ovaj dan za druženje sa dragim i voljenim osobama, iskoristi priliku za uživanje i neka se svuda po tebi vidi sreći. Tvoj bata ti želi srećan rodjendan!

5) Sejo moja, dušo moja mila, uz tebe sam odrastao i ti si oduvek bila moj idol i moj uzor. Od tebe sam naučio sve o životu, sve o ljudima, sve o ljubavi, kraj tebe sam doživeo puno lepih trenutaka koji na neki način predstavljaju zbirku najlepših uspomena. Došao je čas kada ću ti najiskrenije poželite sve najbolje i najsjajnije u životu, došao je čas kada ću te zagrliti i srdačno ti čestitati. Neka ti je srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan starijoj sestri

1) Sele moja, želim da znaš da si ti uvek za mene bila životna učiteljica, uz tvoju pomoć sam otkrio i upoznao sve tajne ovoga sveta i života. Uvek sam mogao da računam na tvoju nesebičnu pomoć i to je nešto što mi je značilo, nešto što mi je davalo vetar u ledja. Tvoj sam mladji brat i imam veliku želju da ti danas poželim sve što tvoje srce želi i nestrpljivo iščekuje. Neka ti ovaj dan bude suncem radosti obasjan, želim ti srećan rodjendan!

2) Bio sam veoma mali kada si mi rekla da ćeš se uvek brinuti i starati o meni, taj trenutak je ostao urezan u mojoj memoriji i nikada neću moći to da zaboravim. Hvala ti za sve što si uradila za mene i obećavam da ću ti sve to vratiti i pozlatiti. Volim te najviše na svetu i najiskrenije želim da ovaj rodjendan ispuni sve tvoje želje i sva tvoja očekivanja. Šaljem ti poljubac i od sveg srca ti želim srećan rodjendan!

3) Sestro moja, ti si od mene starija par godina i uvek si važila za osobu koja je mudra i koja dobro zna da proceni svaku životnu situaciji. Imati takvu sestru znači imati sve što je potrebno za normalan život pun sreće i radosti. Drago mi je što te imam, ovaj život je sa tobom puno lakši i bolji i zbog toga želim da uvek budemo u dobrim odnosima. Pred tvojim vratima je najsrećniji dan u tvom životu, pred tobom je tvoj rodjendan i želim ti da se izvanredno provedeš i zabaviš. Neka ti je srećan rodjendan!

4) Kraj tebe se uvek osećam sigurno i bezbedno, ti si moja jedina i starija sestra i tvoje prisustvo u mom životu je nešto zaista značajno. Ti si mi uvek govorila da u životu moram biti pravi borac koji je hrabar i koji se svim silama bori za sebe i u to ime želim da ti svaka životna borba donese puno sreće i uspeh. Kao tvoj mladji brat želim da ti poklonim svoje srce i u njemu puno nežnosti i topline, neka ti je srećan rodjendan seko!

5) Seko moja, moja srećo, mnogo mi je lakše kada svoju muku podelim sa tobom, ti si osoba koja me razume i sa kojom mogu da podelim sve i prema kojoj ću uvek biti neograničeno iskren. No, sada je došlo vreme za zabavu, veselje i radost, budi srećna i opusti svoje telo, pred tobom su bezbrižni dani, iskoristi svoju mladost. Uvek imaj na umu da te neko voli više od svega, ti si u mom srcu i drago mi je što sam te u njemu zaključao. Želim ti srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan mladjoj sestri

1) Sestro moja, moja mezimice, kada rukama dodirnem tvoje nežne obraze tada znam zbog čega živim, tada znam da u životu nisam usamljen i bespomoćan. Ti si moj štit od usamljenosti i nemoći, ti si moje sunce milo i učiniću sve što treba da tvoja sreća poraste sve do neba. Neka ti ovaj dan pruži sve ono o čemu si dugo maštala, želim ti da doživiš i osetiš najlepše čarolije. Neka ti je srećan rodjendan!

2) Kao tvoj stariji brat moram se truditi da uvek na tebe ostavim pozitivan utisak i zbog toga ću ovog dana biti beskrajno veseo i srećan. Bez ikakvih sumnji, ovaj dan je prelep i draocen za našu porodicu i moja jedina želja je da potraje večno. Lepa moja sekice, neka najlepša osećanja ovoga sveta bude smeštena samo u tvom srcu, želim ti sve najbolje i najlepše. Srećan ti rodjendan!

3) Seko moja, princezo moja nežna, nikada neću dozvoliti da zrno prašine ili nečistoće padne na tvoje nežno i belo lice. Ti si za mene nešto što se mora čuvati i braniti, čak i po ceni života, ti si deo moje najbliže porodice i ta činjenica me uvek čini ponosnim. Čitav život je pred tobom, uvek budi strpljiva i trudi se da svaki tvoj životni korak bude što kraći i pametniji. Neka ovoga dana nebo bude otvoreno za sve tvoje želje, svim srcem i svom dušom ti želim srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan mladjoj sestri

4) Nikada mi tvoje društvo nije smetalo, uvek sam voleo da ti imam kraj sebe i da sa tobom delim dane svoga života. Naša porodična ljubav traje još od dana kada nismo ništa znali osim da se igramo i da pravimo nestašluke i jačina veze izmedju nas nikada nije promenila svoj intezitet. Sve to je veoma lepo i želim da ti ovaj rodjendan bude najlepši rodjendan koji si ikada slavila. Kada pomisliš rodjendansku želju, jedno pucketanje mojih prstiju biće dovoljno da ti se ta želja ostvari. Čestitam ti seko rodjendan!

5) Voljena moja sestrice, ti si veoma mladja od mene i voleo bi da sa tobom podelim bar deo svog životnog iskustva. Znaj da je život put koji te može odveći svuda, ali i koji može da te ostavi tamo gde ne želiš da budeš. Želim ti da uvek budeš tamo gde je tvoja sreća, želim da u tvojim venama uvek bude vrela krv mladosti. Neka ti je srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan sestri koja je daleko

1) Draga moja sestro, kada si mi rekla da odlaziš plakao sam kao kiša i nisam mogao da se izborim sa tugom. U meni tinja nada da ćeš se uskoro vratiti i da će se svi naši životni vozovi vratiti na svoje stare koloseke. Iako si daleko od mene, radujem se što je danas tvoj rodjendan i ovim putem ti želim sve najlepše u životu. Jedva čekam da se vratiš i da zajedno proslavimo i obeležimo ovaj dan. Neka ti je srećan rodjendan!

2) Kilometri nam zaista ne mogu ništa, ti si moja voljena sestra i moje srce će te uvek i svuda pronaći. Ono ti danas želi poslati poruku ljubavi, budi svesna činjenice da te puno volim i da je moj život bez tebe veoma težak. Ovo je prvi tvoj rodjendan koji nećemo zajedno proslaviti i zbog toga se jako loše osećam i veoma mi je žao. Ali, moramo pronaći razlog za sreću i nadam se da ćemo se uskoro videti i da ćemo nadoknaditi sve što smo propustili. Pre svega, želim da ti se u životu dešavaju samo lepe i veličanstvene stvari, neka ti je seko srećan rodjendan!

Leave a Reply